ASDAS:DAGSHSHW BU GUZELDİ
Eminönu domuz propaganda
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: MAN
Re: Eminönu domuz propaganda
Bence dövüşe katılın diyor domuz demiyor
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Re: Eminönu domuz propaganda
Domuza katılın
Domuz tek yoldur , hepimiz kazanalım
Körermiş beyinlere son
Yükseliş cemiyetinin zihniyetine hayır!!
En doğrusu bu beyler
Domuz tek yoldur , hepimiz kazanalım
Körermiş beyinlere son
Yükseliş cemiyetinin zihniyetine hayır!!
En doğrusu bu beyler

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- ali50
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: şu an yok.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Re: Eminonu domuz propaganda
Hocam ben boyle birsey dusunmuyordum ve hala oyunu oynuyorum ancak kurt magarasindaki levhalar veya cesitli yerlerdeki simgeler gozler falan cok dikkat cekici, ve oyunun hikayesiyle de bi baglantisi yok ne anlama geliyor o zaman bir aciklama yapin ? Oyunu karalama amacim yok oyun super ve İlk Turk MMORPG Oyunu fakat ortada boyle fotograflar cok dolaşıyor ve sizden de karikaturle cevap harici bir aciklama gelmiyor ben 9 yillik İstanbul Kiyamet Vakti aktif oyuncusuyum, oyuna yardimim dokunsun diye cesitli skinler veya programlar gelistiriyorum fakat dedıgım gibi ortada bu fotograflar dolaniyor ve oyun hikayesiyle bagdasmayan semboller var guzelce aciklarsaniz aklinda soru isareti kalan olmayacaktir

- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
Aynen kardeşim oyun illumunatiye çalışıyor. Bunu farkeden sayılı arkadaşlardan birisin Orti bu tarikatın Türkiye şubesinin başkanı Nerull ise onun yardımcısı Afrasiyab ise GameMaster olabilmek için ruhunu Ortiye sattı. Elving ise senden önce bu durumu farkettiği için kendisini yok ettiler o yüzden foruma girmiyor. Helal olsun büyük tespit.noctiluca yazdı: ↑01 Tem 2017 16:24Hocam ben boyle birsey dusunmuyordum ve hala oyunu oynuyorum ancak kurt magarasindaki levhalar veya cesitli yerlerdeki simgeler gozler falan cok dikkat cekici, ve oyunun hikayesiyle de bi baglantisi yok ne anlama geliyor o zaman bir aciklama yapin ? Oyunu karalama amacim yok oyun super ve İlk Turk MMORPG Oyunu fakat ortada boyle fotograflar cok dolaşıyor ve sizden de karikaturle cevap harici bir aciklama gelmiyor ben 9 yillik İstanbul Kiyamet Vakti aktif oyuncusuyum, oyuna yardimim dokunsun diye cesitli skinler veya programlar gelistiriyorum fakat dedıgım gibi ortada bu fotograflar dolaniyor ve oyun hikayesiyle bagdasmayan semboller var guzelce aciklarsaniz aklinda soru isareti kalan olmayacaktir
![]()
eksikler olsada güzel toparlamışsın en sonda bu yolculuğa haydi diye bağırması ve ondan önceki kelimelerde var.Respirasyon yazdı: ↑30 Haz 2017 02:49 Domuza katılın.
Domuz tek yoldur.
Hepimiz kazanalım.
Köhnemiş yönetimlere son.
Yükseliş Cemiyeti zihniyetine hayır !
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.