Çemberlitaş Ganimet Sistemini Test Ettik!
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: Çemberlitaş Ganimet Sistemini Test Ettik!
Güzel bir test olmuş. Böyle videoların gelmesini bekleriz. 
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Teşekkürler Tolga, rutin olarak Çemberlitaş bölgesine giriş yapıyoruz. Fırsat buldukça karakter kombinlerini videoya çekip paylaşırım
ZoneIX yazdı: ↑16 Haz 2017 03:28SeRRuh yazdı: ↑14 Haz 2017 20:46 Selam arkadaşlar,
Çoğumuzun aklındaki soru işareti olan bölgelerdeki şans sistemini ayak üstü test etmiş bulunduk. Meteor Bölgesinde savaşırken " Acaba Çemberlitaş boş mu? " diye bakarken bir anda içeride bulduk kendimizi. Hazır girmişken şans sistemini 3 kadın, 3 erkek olmak üzere 2 savaşçı, 2 büyücü, 2 şifacı olarak test edelim dedik. Sonuçları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
Mesajlaşma özel mesajlar sebebiyle sansürlendi. Diğer arkadaşlara madalya harici bir şey düşmemiştir.
Erkek Büyücü: MagıcIsMıght
Kadın Büyücü: Silhouette
Erkek Savaşçı: JohnSnow
Kadın Savaşçı: SıRDoLu
Erkek Şifacı: Depremiboxşifa
Kadın Savaşçı: DİLEM
güzel çalışma olmuş abi eline emeğine sağlık sen video çektikçe mutlu oluyorum bir gün bırakıcaksın diye korkuyorum ama
Günlük 500 izlenme alıyor kanal, 270 abone ile 100 bin görüntülemeyi de geçtik. Abone olmayanların tıklamaları abone olanlara nazaran daha yüksek görünüyor. Durum şimdilik normalin üzerinde seyrediyor. Bu durum devam ettikçe yeni videolar da gelmeye devam edecek.
100.000 izlemenin yarısını 270 abone yapamaz
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
Saatler harcayıp, 3.5 saatte bitirdiğimiz 1. bölge geldi aklıma. Şimdi 15 dakikada bitiyor be
.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Selam Tolga, 270 abone ile tabi ki olacak iş değil. 60 civarında video var 270 kişi ile 16 bin civarında izlenme elde edebiliyorsun. Fakat geriye kalan kısmı göz önüne alınca eskiden ikv oynayan insanların ne denli bir özlem duyduğunu anlamak zor olmuyor. Hepimiz bu oyun için bir şeyler yapmaya çalıştık/çalışıyoruz. Önemli olan bu emeklere saygı duymak. Güzel düşüncelerin için tekrar teşekkür ediyorum.
Bu oyun için emek harcayan emeklilerden biri de sensin. Hala ışık tutuyor araştırmaların, minnettarız. Şunu da söylemeliyim o izlediğin kısa videoyu o hale getirebilmek için %200 hızlandırdım ve %90 gibi büyük oranını kesmek zorunda kaldım. 1. Bölgenin tamamı yaklaşık 1,5 - 2 saat gibi bir sürede bitti. Yeteneklerimiz pek müsait değildi kulağa işkence gibi gelse de aldığımız keyif cidden bunu kayıt altına almaya değerdi.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
Değerli düşünceleriniz için çok teşekkürlerSeRRuh yazdı: ↑17 Haz 2017 00:33Selam Tolga, 270 abone ile tabi ki olacak iş değil. 60 civarında video var 270 kişi ile 16 bin civarında izlenme elde edebiliyorsun. Fakat geriye kalan kısmı göz önüne alınca eskiden ikv oynayan insanların ne denli bir özlem duyduğunu anlamak zor olmuyor. Hepimiz bu oyun için bir şeyler yapmaya çalıştık/çalışıyoruz. Önemli olan bu emeklere saygı duymak. Güzel düşüncelerin için tekrar teşekkür ediyorum.
Bu oyun için emek harcayan emeklilerden biri de sensin. Hala ışık tutuyor araştırmaların, minnettarız. Şunu da söylemeliyim o izlediğin kısa videoyu o hale getirebilmek için %200 hızlandırdım ve %90 gibi büyük oranını kesmek zorunda kaldım. 1. Bölgenin tamamı yaklaşık 1,5 - 2 saat gibi bir sürede bitti. Yeteneklerimiz pek müsait değildi kulağa işkence gibi gelse de aldığımız keyif cidden bunu kayıt altına almaya değerdi.![]()
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ellerinize sağlık, Utopia her zaman ki gibi yine farkındalığını göstermiş. 
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.