Sürekli güncelleme diyenlere .

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Re: Sürekli güncelleme diyenlere .

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Vezirx27 yazdı: 14 Haz 2017 12:42 Zwartan'ın ayrılması İKV'ye güncelleme gelmesine engel değil. Hala içerde çok başarılı insanlar var. Sadece KM gibi bir oyunda zaman kaybettiler. Bilemiyorum bence çok yakında bizi güzel haberler bekliyor olacak 😎
Kim o başarılı kişiler? Forum üyeleri yetkililerden daha yetenekli ve başarılı. Sobee denilen şey şuan gizli işsizlerin içinde olduğu bir şirkettir.
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Vezirx27 yazdı: 14 Haz 2017 12:42 Zwartan'ın ayrılması İKV'ye güncelleme gelmesine engel değil. Hala içerde çok başarılı insanlar var. Sadece KM gibi bir oyunda zaman kaybettiler. Bilemiyorum bence çok yakında bizi güzel haberler bekliyor olacak 😎
Yanlıs hatırlamıyorsam Güncelleme'nin geleceğine sende inanmıyordun.Başarılı İnsanlar Var Demişsin.Kim Bilir Belki Var ama bu kadar süredir güncellemeye dahi haber yok.Sadece O gemi Bir Gün Gelecek falan filan.Bütün Uğraşlarını KM'ye harcadılar.Beklentiler LoL gerçekler İcy Tower İyi Forumlar :relaxed:
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TOLGA »

Ben oyun camiasında çok insan tanıdım ancak hiç biri oyun oynamak için o ortamda bulunduğunu söylemedi. Kime sorduysam hepsi bana dostlarım ve güzel muhabbet ortamım için buradayım cümlesini kurdu.
Siz de İKV için aynı düşüncede olun, zaten geleceği meçhul kendinizi bu saçma fikirlerle yorana kadar girin oyuna dostlarınızla vakit geçirin ve eğlenmeye çalışın. Varsın dünya dönsün arkadaşlar, siz kendiniz için çabalayın. Hiç kimse siz güncelleme istediniz diye size güncelleme verecek değil.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön