İKVYE GÜNCELLENME VE YENİ BÖLGE !
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Re: İKVYE GÜNCELLENME VE YENİ BÖLGE !
Ekibin eski beyin takımı çöktüğünü biliyoruz eğer yazılımcı eksiği kod yazabilecek okuyabilecek tasarımcalar şu an oyuncuların içinde mevcuttur bence buradan oyunu yaşatacak çok gönüllü arkadaş bulunabilir milyonlarca oyuncudan bahsediyoruz
"yazılımcı eksiği kod yazabilecek okuyabilecek tasarımcılar" kısmında kendimi tuttum ama "milyonlarca oyuncu"da bastım kahkahayı kardeş helalThrashmetal yazdı: ↑12 Haz 2017 02:56 Ekibin eski beyin takımı çöktüğünü biliyoruz eğer yazılımcı eksiği kod yazabilecek okuyabilecek tasarımcalar şu an oyuncuların içinde mevcuttur bence buradan oyunu yaşatacak çok gönüllü arkadaş bulunabilir milyonlarca oyuncudan bahsediyoruz
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
İyide neden ?asgsdga yazdı: ↑12 Haz 2017 03:29"yazılımcı eksiği kod yazabilecek okuyabilecek tasarımcılar" kısmında kendimi tuttum ama "milyonlarca oyuncu"da bastım kahkahayı kardeş helalThrashmetal yazdı: ↑12 Haz 2017 02:56 Ekibin eski beyin takımı çöktüğünü biliyoruz eğer yazılımcı eksiği kod yazabilecek okuyabilecek tasarımcalar şu an oyuncuların içinde mevcuttur bence buradan oyunu yaşatacak çok gönüllü arkadaş bulunabilir milyonlarca oyuncudan bahsediyoruztoplasan 500-750, hadi senin güzel hatırına 1000 kişi oynuyodur şu oyunu
![]()
Sobee üyeliği olan kişi sayısı bir 1 milyondan fazla.Thrashmetal yazdı: ↑03 Tem 2017 12:12İyide neden ?asgsdga yazdı: ↑12 Haz 2017 03:29"yazılımcı eksiği kod yazabilecek okuyabilecek tasarımcılar" kısmında kendimi tuttum ama "milyonlarca oyuncu"da bastım kahkahayı kardeş helalThrashmetal yazdı: ↑12 Haz 2017 02:56 Ekibin eski beyin takımı çöktüğünü biliyoruz eğer yazılımcı eksiği kod yazabilecek okuyabilecek tasarımcalar şu an oyuncuların içinde mevcuttur bence buradan oyunu yaşatacak çok gönüllü arkadaş bulunabilir milyonlarca oyuncudan bahsediyoruztoplasan 500-750, hadi senin güzel hatırına 1000 kişi oynuyodur şu oyunu
![]()
Hayatımız eleştirmek rencide etmek aşağılamakla geçmiş. Ülke olarak toplumsal üretim olmadığı için birşeyleri istemek veya üretmeye çalışmak aşırı normal olarak garibimize gidiyor. Gönüllü olarak destek vermeye gelince, bu oyunun kısıtlı bir gelişme huyuna sahip olmasının en büyük sebebi kanaatimce bu GÖNÜLLÜ mevzusu. Bence destek olana olmaya çalışana desteğin büyüklüğüne göre oyun içi hediye veyahut direk iletişime geçerek adresine kupa tişört tarzı hediyeler ile oyuncuyu kendine bağlaması gerekiyor diye düşünüyorm.asgsdga yazdı: ↑12 Haz 2017 03:29"yazılımcı eksiği kod yazabilecek okuyabilecek tasarımcılar" kısmında kendimi tuttum ama "milyonlarca oyuncu"da bastım kahkahayı kardeş helalThrashmetal yazdı: ↑12 Haz 2017 02:56 Ekibin eski beyin takımı çöktüğünü biliyoruz eğer yazılımcı eksiği kod yazabilecek okuyabilecek tasarımcalar şu an oyuncuların içinde mevcuttur bence buradan oyunu yaşatacak çok gönüllü arkadaş bulunabilir milyonlarca oyuncudan bahsediyoruztoplasan 500-750, hadi senin güzel hatırına 1000 kişi oynuyodur şu oyunu
![]()
Saygılarımla
Jotem-MEHMETTI