Gorgar forumda

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Re: Gorgar forumda

Mesaj gönderen saglam »

YemeLik yazdı: 10 Haz 2017 15:46 neler dönmüş buralarda vay anam vay önce destekten gelen cevap sonra nerulldan bekleyin beklediginize degecek mesajı sonrada bu olacak bir şeyler ama ne olacak ne zaman olacak bekliyoruz.
nerull beklediğinize değecek dedi mi ? dediyse ne zaman dedi ? merakımdan soruyorum
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TOLGA »

Akıllarda tek bir soru: Gelişme nedir, nasıl kullanılır? :)

Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

TOLGA yazdı: 11 Haz 2017 10:28 Akıllarda tek bir soru: Gelişme nedir, nasıl kullanılır? :)

Resim
Yanlış anlaşılmasın ama; trip atan sevgili gibi cevap vermiş. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Retaliation yazdı: 11 Haz 2017 10:57 Yanlış anlaşılmasın ama; trip atan sevgili gibi cevap vermiş. :)
Benim tarafımdan yanlış anlaşılma olmaz, maalesef Mevlüt Bey sağ olsunlar neredeyse çoğu zaman böyle uzun muhabbetler ettim geçenlerde kendisiyle ancak olur olmadık yerde muhabbeti kesebiliyor, görüşürüz vs. diyor. Değişik bir insan. :slightly_smiling_face:
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen resp0nse »

TOLGA yazdı: 11 Haz 2017 13:00
Retaliation yazdı: 11 Haz 2017 10:57 Yanlış anlaşılmasın ama; trip atan sevgili gibi cevap vermiş. :)
Benim tarafımdan yanlış anlaşılma olmaz, maalesef Mevlüt Bey sağ olsunlar neredeyse çoğu zaman böyle uzun muhabbetler ettim geçenlerde kendisiyle ancak olur olmadık yerde muhabbeti kesebiliyor, görüşürüz vs. diyor. Değişik bir insan. :slightly_smiling_face:
Sıkılıyordur adam :) kendisini ilgilendiren hiçbişi yok sonuçta (giren/çıkan) vaktini harcamak istemiyordur bir süre sonra.Yurtdışında bol bol çayır çimen hayvanlarla geziyor
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

resp0nse yazdı: 11 Haz 2017 13:06 Sıkılıyordur adam :) kendisini ilgilendiren hiçbişi yok sonuçta (giren/çıkan) vaktini harcamak istemiyordur bir süre sonra.Yurtdışında bol bol çayır çimen hayvanlarla geziyor
İlk başta gerçekten bir ümitlendim dedim: neden Gorgar gibi bir yetkili yıllar sonra tekrar giriyor, ne iş? Ama sonrasında dedim ki ümitlenmek boş. Yine de Mevlüt Bey'i rahatsız ettiğim gibi bir daha ettim. :)
Son zamanlarda instagram'dan da takip ediyorum baya kendini ota, çayıra vermiş sanki emekli olmuş. :D
MaraSalvatrucha
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: MAN

Mesaj gönderen MaraSalvatrucha »

Bu mevlüt dinç twitter sayfasından açık açık ikv ömrünü doldurdu artık ikv için yapabilecek çok fazla bir şey yok diye açık açık yazdı arkadaş daha neyin yeniliğini bekliyorsunuz her güzel şey gibi bu oyunun da bir sonu var
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

MaraSalvatrucha yazdı: 11 Haz 2017 18:39 Bu mevlüt dinç twitter sayfasından açık açık ikv ömrünü doldurdu artık ikv için yapabilecek çok fazla bir şey yok diye açık açık yazdı arkadaş daha neyin yeniliğini bekliyorsunuz her güzel şey gibi bu oyunun da bir sonu var
+1

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

MaraSalvatrucha yazdı: 11 Haz 2017 18:39 Bu mevlüt dinç twitter sayfasından açık açık ikv ömrünü doldurdu artık ikv için yapabilecek çok fazla bir şey yok diye açık açık yazdı arkadaş daha neyin yeniliğini bekliyorsunuz her güzel şey gibi bu oyunun da bir sonu var
Ben yaptığım tüm güncelleme muhabbetlerini yaklaşık 3 senedir gırgırına yapıyorum çünkü bu oyunun artık bir geleceği olmadığını ben de biliyorum. Gönül isterdi ki Nerull, Orti, Ronaldo ekibi bu oyuna bir emek sarf etsin ve o gemiyi getirsin ama yapacak bir şey yok.
Merak etme yani biz de biliyoruz her şeyin bir oyun olduğunu. ;)
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen smartenes »

+1
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006

“Genel Etkileşim” sayfasına dön