nerull beklediğinize değecek dedi mi ? dediyse ne zaman dedi ? merakımdan soruyorum
Gorgar forumda
Re: Gorgar forumda
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
Akıllarda tek bir soru: Gelişme nedir, nasıl kullanılır? 

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Yanlış anlaşılmasın ama; trip atan sevgili gibi cevap vermiş.
Benim tarafımdan yanlış anlaşılma olmaz, maalesef Mevlüt Bey sağ olsunlar neredeyse çoğu zaman böyle uzun muhabbetler ettim geçenlerde kendisiyle ancak olur olmadık yerde muhabbeti kesebiliyor, görüşürüz vs. diyor. Değişik bir insan.
Sıkılıyordur adam
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İlk başta gerçekten bir ümitlendim dedim: neden Gorgar gibi bir yetkili yıllar sonra tekrar giriyor, ne iş? Ama sonrasında dedim ki ümitlenmek boş. Yine de Mevlüt Bey'i rahatsız ettiğim gibi bir daha ettim.
Son zamanlarda instagram'dan da takip ediyorum baya kendini ota, çayıra vermiş sanki emekli olmuş.
-
MaraSalvatrucha
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: MAN
Bu mevlüt dinç twitter sayfasından açık açık ikv ömrünü doldurdu artık ikv için yapabilecek çok fazla bir şey yok diye açık açık yazdı arkadaş daha neyin yeniliğini bekliyorsunuz her güzel şey gibi bu oyunun da bir sonu var
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
+1MaraSalvatrucha yazdı: ↑11 Haz 2017 18:39 Bu mevlüt dinç twitter sayfasından açık açık ikv ömrünü doldurdu artık ikv için yapabilecek çok fazla bir şey yok diye açık açık yazdı arkadaş daha neyin yeniliğini bekliyorsunuz her güzel şey gibi bu oyunun da bir sonu var
Ben yaptığım tüm güncelleme muhabbetlerini yaklaşık 3 senedir gırgırına yapıyorum çünkü bu oyunun artık bir geleceği olmadığını ben de biliyorum. Gönül isterdi ki Nerull, Orti, Ronaldo ekibi bu oyuna bir emek sarf etsin ve o gemiyi getirsin ama yapacak bir şey yok.MaraSalvatrucha yazdı: ↑11 Haz 2017 18:39 Bu mevlüt dinç twitter sayfasından açık açık ikv ömrünü doldurdu artık ikv için yapabilecek çok fazla bir şey yok diye açık açık yazdı arkadaş daha neyin yeniliğini bekliyorsunuz her güzel şey gibi bu oyunun da bir sonu var
Merak etme yani biz de biliyoruz her şeyin bir oyun olduğunu.
-
smartenes
- FareAdam Düşmanı

+1MaraSalvatrucha yazdı: ↑11 Haz 2017 18:39 Bu mevlüt dinç twitter sayfasından açık açık ikv ömrünü doldurdu artık ikv için yapabilecek çok fazla bir şey yok diye açık açık yazdı arkadaş daha neyin yeniliğini bekliyorsunuz her güzel şey gibi bu oyunun da bir sonu var
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006