Varsayalım..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: Varsayalım..

Mesaj gönderen Retaliation »

Eminönü gibi bir açık dünyada bozgunculara, azınlık bir gruba ait bir şey olmasını isterdim. Bilen vardır,
Mevlüt Dinç'in Kabus 22 diye bir oyunu vardı. O oyun içerisinde, Mortal Combat'taki Scorpion'u andıran çift uçlu mızraklı bir yaratık var. Aslına bakarsanız, oyundaki Fedailere de benziyor. Yapılması hem kolay olur, hem farklılık katar, tabi olursa...

Eh tabi bunların dışında Kissless'ımız var. O da gelse fena olmaz tabi. Ancak ben kendisi ile yüzleşmenin biraz erken olacağını düşünüyorum. Ancak oyunun gidişatına göre erken de gelse olur. :D
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Retaliation yazdı: 03 Haz 2017 14:31 Eminönü gibi bir açık dünyada bozgunculara, azınlık bir gruba ait bir şey olmasını isterdim. Bilen vardır,
Mevlüt Dinç'in Kabus 22 diye bir oyunu vardı. O oyun içerisinde, Mortal Combat'taki Scorpion'u andıran çift uçlu mızraklı bir yaratık var. Aslına bakarsanız, oyundaki Fedailere de benziyor. Yapılması hem kolay olur, hem farklılık katar, tabi olursa...

Eh tabi bunların dışında Kissless'ımız var. O da gelse fena olmaz tabi. Ancak ben kendisi ile yüzleşmenin biraz erken olacağını düşünüyorum. Ancak oyunun gidişatına göre erken de gelse olur. :D
Senle benim hala umudumuz var ama caydırmaya çalışan çok bizi hocam :D
kedi
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Çift başlıklı yaratıklar olabilir.Her eklentide gelen cinlerin, bu kez cift basliklisi gibi.Oyunda sadece Hidra ve Kadim'de bulunan bu cizimin daha kullanilabilecegini dusunuyorum.Akrep ve Orumcekten bıktı zaten oyuncular,daha gelmez veya yuksek boss gibi karsimiza cikabilir.Az cok yaratiklar birbirine benziyorken daha cok yetenekleri ile cesitlilik kazandirilabilir.Zehir,Asit,Kanatma hasarlarîna alternatif kucuk hasarlar veya tas deri kesilme ozelliklerinin disinda,yaratiklara bszi oyuncu yetenekleri kazandirilabilir.Her kesişte bir kez uygulayabilecegi yetenekler Buyu Bozma,Ck atabilmesi vs gibi.

Dusunuyorumda sagligi %1-10 altina indiginde npc kacmaya calissin mesela bu bi farklilik olabilir.Oyuncu icinde zevkli olabilecegini dusunuyorum yaklasmissin oldurmeye,baktin kaciyor son vurusla öldürüyorsun farkli bir heyecan katabilir :)

Kemikejderle sivri adada ugrastik.Kemikejder ansizin karsimiza cikiveriyordu ve bu gayet farkli bir dusunceydi.Yine bu tarz ancak sevebilecegimiz tarzda olmasi icin oyunda rögar kapakları belirginlesitirilebilir Türk oyunu degil mi niye olmasın oyuncu isterse :) Bazi acik kapaklardan ansizin npc cikabilir ki bu yılan olur buyuk ihtimal ve ani hasar verebilir.Neden olmasın?Sokakta rahat rahat dolastirmasinlar bi tedirgin yaratabilirler :) Ara sıra cikan npcnin verdigi Tecrube Puani yuksek tutulabilir veya ganimeti cazip kılınabilir ki gereksiz bulunmasın ;)
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
mame06
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Geçermi Sandın Acılar

Mesaj gönderen mame06 »

AT TÜRÜNDE & BÜYÜK UÇAN YILANLAR gibi DEĞİŞİK YARATIK GELSE İYİ OLUR veyada yeni değişik çemberli taş gibi büyük geniş kapsamlı bir bölge olursada daha iyi olur :blush: :blush:
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen smartenes »

Retaliation yazdı: 03 Haz 2017 14:31 Eminönü gibi bir açık dünyada bozgunculara, azınlık bir gruba ait bir şey olmasını isterdim. Bilen vardır,

Kabus 22, mev.dinç'in oyunu değil. Demirden kardeşlerin(2gen) sobee'nin stüdyosunu kullanarak yaptığı bir oyun.
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

BayTerapi yazdı: 01 Haz 2017 20:24 Güncelleme geldiğini varsayalım, gelen güncelleme ile birlikte ne tür yaratıkların oyuna eklenmesini isterdiniz ?
Ne tür derken, sürüngen, uçan vs vs ..

Buyrun aklınızdakileri paylaşabilirsiniz..

Buralar değerlenecektir :)
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
Camokaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Tabanca

Mesaj gönderen Camokaa »

Karaköy gelmeli artık ..
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Resim

Döverim ülen,hepinizi döverim !
Kullanıcı avatarı
mazlumcgdem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mazlumcgdem »

At olsun ata binelim :) Saka bir yana oyunun devamı olacağı herşey belli yaratık değilde şu tılsım sistemi değişmeli
DrBuLuT«Eminönü»

Resim
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Ya gidip kendimizin eskiden yeraltinda kasildigimix gibi tek tabanca dolasacagimiz yer olsun
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

noctiluca yazdı: 25 Haz 2017 18:28 Ya gidip kendimizin eskiden yeraltinda kasildigimix gibi tek tabanca dolasacagimiz yer olsun
Yeraltı gibi serbest ama gün ışığı gören bir mekan olsun lütfen. Zira kara bir mekanda, sıkışık dar koridorların ardından bohem yaşıyoruz.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön