Eminönü gibi bir açık dünyada bozgunculara, azınlık bir gruba ait bir şey olmasını isterdim. Bilen vardır,
Mevlüt Dinç'in Kabus 22 diye bir oyunu vardı. O oyun içerisinde, Mortal Combat'taki Scorpion'u andıran çift uçlu mızraklı bir yaratık var. Aslına bakarsanız, oyundaki Fedailere de benziyor. Yapılması hem kolay olur, hem farklılık katar, tabi olursa...
Eh tabi bunların dışında Kissless'ımız var. O da gelse fena olmaz tabi. Ancak ben kendisi ile yüzleşmenin biraz erken olacağını düşünüyorum. Ancak oyunun gidişatına göre erken de gelse olur.
Retaliation yazdı: ↑03 Haz 2017 14:31Eminönü gibi bir açık dünyada bozgunculara, azınlık bir gruba ait bir şey olmasını isterdim. Bilen vardır,
Mevlüt Dinç'in Kabus 22 diye bir oyunu vardı. O oyun içerisinde, Mortal Combat'taki Scorpion'u andıran çift uçlu mızraklı bir yaratık var. Aslına bakarsanız, oyundaki Fedailere de benziyor. Yapılması hem kolay olur, hem farklılık katar, tabi olursa...
Eh tabi bunların dışında Kissless'ımız var. O da gelse fena olmaz tabi. Ancak ben kendisi ile yüzleşmenin biraz erken olacağını düşünüyorum. Ancak oyunun gidişatına göre erken de gelse olur.
Senle benim hala umudumuz var ama caydırmaya çalışan çok bizi hocam
Çift başlıklı yaratıklar olabilir.Her eklentide gelen cinlerin, bu kez cift basliklisi gibi.Oyunda sadece Hidra ve Kadim'de bulunan bu cizimin daha kullanilabilecegini dusunuyorum.Akrep ve Orumcekten bıktı zaten oyuncular,daha gelmez veya yuksek boss gibi karsimiza cikabilir.Az cok yaratiklar birbirine benziyorken daha cok yetenekleri ile cesitlilik kazandirilabilir.Zehir,Asit,Kanatma hasarlarîna alternatif kucuk hasarlar veya tas deri kesilme ozelliklerinin disinda,yaratiklara bszi oyuncu yetenekleri kazandirilabilir.Her kesişte bir kez uygulayabilecegi yetenekler Buyu Bozma,Ck atabilmesi vs gibi.
Dusunuyorumda sagligi %1-10 altina indiginde npc kacmaya calissin mesela bu bi farklilik olabilir.Oyuncu icinde zevkli olabilecegini dusunuyorum yaklasmissin oldurmeye,baktin kaciyor son vurusla öldürüyorsun farkli bir heyecan katabilir
Kemikejderle sivri adada ugrastik.Kemikejder ansizin karsimiza cikiveriyordu ve bu gayet farkli bir dusunceydi.Yine bu tarz ancak sevebilecegimiz tarzda olmasi icin oyunda rögar kapakları belirginlesitirilebilir Türk oyunu degil mi niye olmasın oyuncu isterse Bazi acik kapaklardan ansizin npc cikabilir ki bu yılan olur buyuk ihtimal ve ani hasar verebilir.Neden olmasın?Sokakta rahat rahat dolastirmasinlar bi tedirgin yaratabilirler Ara sıra cikan npcnin verdigi Tecrube Puani yuksek tutulabilir veya ganimeti cazip kılınabilir ki gereksiz bulunmasın
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
AT TÜRÜNDE & BÜYÜK UÇAN YILANLAR gibi DEĞİŞİK YARATIK GELSE İYİ OLUR veyada yeni değişik çemberli taş gibi büyük geniş kapsamlı bir bölge olursada daha iyi olur
Retaliation yazdı: ↑03 Haz 2017 14:31Eminönü gibi bir açık dünyada bozgunculara, azınlık bir gruba ait bir şey olmasını isterdim. Bilen vardır,
Kabus 22, mev.dinç'in oyunu değil. Demirden kardeşlerin(2gen) sobee'nin stüdyosunu kullanarak yaptığı bir oyun.
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz." smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
BayTerapi yazdı: ↑01 Haz 2017 20:24Güncelleme geldiğini varsayalım, gelen güncelleme ile birlikte ne tür yaratıkların oyuna eklenmesini isterdiniz ?
Ne tür derken, sürüngen, uçan vs vs ..
Buyrun aklınızdakileri paylaşabilirsiniz..
Buralar değerlenecektir
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..