Oyun Motoru Hakkında
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Re: Oyun Motoru Hakkında
Grafiğin benim için önemi yok açıkcası.. 1 , 2 güncelleme gelsin bölge vs benim için yeterli biz İstanbu Kıyamet Vakti ne bu grafikle aşık olduk gerçi sene 2007 2008 orası da ayrı .

kedi
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Şuan oyuna güncelleme gelmemesinin oyun motoru ile ilgili olan kısmı bu saydıklarınız değil.
Her oyunun yazılımcısının kendine özgü bir stilli vardır. Bu oyunu zamanında tasarlayan ekibin; oyun motorunu yazan, düzenleyen bireyleri şuan sobee ile çalışmıyorlar.Yani şuan oyunun grafik ve dinamiği tamamen onların tarzında yazıldı. Yeni gelecek ekip arkadaşlarının oyunu aynı motorla geliştirebilmesi için çoook uzun süre inceleme ve analiz yapmaları gerekiyor. Bu tarz bir durum da imkansıza yakın gibi. Yani ya eski ekip toplanacak ya da motor değişecek benim düşüncem bu.
Her oyunun yazılımcısının kendine özgü bir stilli vardır. Bu oyunu zamanında tasarlayan ekibin; oyun motorunu yazan, düzenleyen bireyleri şuan sobee ile çalışmıyorlar.Yani şuan oyunun grafik ve dinamiği tamamen onların tarzında yazıldı. Yeni gelecek ekip arkadaşlarının oyunu aynı motorla geliştirebilmesi için çoook uzun süre inceleme ve analiz yapmaları gerekiyor. Bu tarz bir durum da imkansıza yakın gibi. Yani ya eski ekip toplanacak ya da motor değişecek benim düşüncem bu.
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Merhaba
Bence herşeyin kısa ve özü oyun motoru su kaynatmış beyler boşverin sizimi aldı tasası yaz geldi bakın çıkın dışarı biraz gezin hava alın ne bileyim sosyalleşin yine gelip arada foruma bakarsınız benim gibi değişen bişe varmı diye.
İyi forumlar
Bence herşeyin kısa ve özü oyun motoru su kaynatmış beyler boşverin sizimi aldı tasası yaz geldi bakın çıkın dışarı biraz gezin hava alın ne bileyim sosyalleşin yine gelip arada foruma bakarsınız benim gibi değişen bişe varmı diye.
İyi forumlar
veritabanı uyumsuzluğu olur. yani oyundan atmalardan tut kasmalar, donmalar, laglar her zamankinden daha fazla olur. "remake" (yeniden yapma) durumu söz konusu olacağından projeye en başından başlanılmalı. Sobee'nin Unreal Engine 3 kullanımına Kader Mühürleri'nde şahit olduk. eski sisteme alışmış yapımcılar, yeni sisteme pekte ayak uyduramamış gibi görünüyorlar. bir kaç yıl sonra ekibe profesyonel takım arkadaşları eklenirse farklı projeler belki gün ışığına çıkabilir. ama üzülerek söyleyim ki İKV artık nostalji olarak kalbimizde sonsuza dek yaşayacak. yani yeniden yapılanma gibi şehir efsanelerini aklınızdan çıkarın bence. realist bir yaklaşım içinde bulunmanızı tavsiye ederim. Kader Mühürleri oynansın yada oynanmasın şu an Sobee'nin hali hazırda yürüttüğü çalışma bu. yani artık sitem etmek yerine, olayları kavrayıp durumu kabullenmek zorunda olduğumuzu benimsememiz gerekir.
- Ostankino
- Cin Avcısı
- Lonca: Ittihat Ve Terakki
Veritabanı kolay taşınabilir ve yeniden düzenlenen bir veritabanına aktarımı sağlanabilir. Önemli olan motorun durumu. Eğer motor yukarıda arkadaşın dediği gibi ekip kendine göre yazıp, spagetti kod gibi bir yapıya sahipse, işleri zor. Önemli olan motora yeni özellik, dinamikler eklemek. Veritabanı en kolayıCaffeine yazdı: ↑12 May 2017 10:08 veritabanı uyumsuzluğu olur. yani oyundan atmalardan tut kasmalar, donmalar, laglar her zamankinden daha fazla olur. "remake" (yeniden yapma) durumu söz konusu olacağından projeye en başından başlanılmalı. Sobee'nin Unreal Engine 3 kullanımına Kader Mühürleri'nde şahit olduk. eski sisteme alışmış yapımcılar, yeni sisteme pekte ayak uyduramamış gibi görünüyorlar. bir kaç yıl sonra ekibe profesyonel takım arkadaşları eklenirse farklı projeler belki gün ışığına çıkabilir. ama üzülerek söyleyim ki İKV artık nostalji olarak kalbimizde sonsuza dek yaşayacak. yani yeniden yapılanma gibi şehir efsanelerini aklınızdan çıkarın bence. realist bir yaklaşım içinde bulunmanızı tavsiye ederim. Kader Mühürleri oynansın yada oynanmasın şu an Sobee'nin hali hazırda yürüttüğü çalışma bu. yani artık sitem etmek yerine, olayları kavrayıp durumu kabullenmek zorunda olduğumuzu benimsememiz gerekir.
Senior Software Engineer
Dostlar, maşaAllah herkesin oyun motoru olsun diğer özellikler olsun her şeye karşı ilgisi veya bilgisi var. Buna çok sevindim ancak şunu belirtmek isterim ki geleceğinde yeni bir genişleme paketi gözükmeyen bir oyun için birbirinizin tezlerini boşa çürütüp konuyu boş yere uzatıyorsunuz.
Zamanın akışına bırakın oyunu ve güncellemeyi... Belki de tek çözüm budur. Selametle...
Zamanın akışına bırakın oyunu ve güncellemeyi... Belki de tek çözüm budur. Selametle...
Hiçte bile, oyun motorunun güncellemeyi destekleyecek olduğunu anlatmak için açtım bu başlığıForGaDDaRLorD yazdı: ↑12 May 2017 09:20 Merhaba
İyi forumlar
TOLGARDA yazdı: ↑12 May 2017 21:15Hiçte bile, oyun motorunun güncellemeyi destekleyecek olduğunu anlatmak için açtım bu başlığıForGaDDaRLorD yazdı: ↑12 May 2017 09:20 Merhaba
İyi forumlar
İyi yapmışsınız boşverin aldırmayın
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Bildiğim kadarı ile Actor, İKV için Mevlüt Dinç tarafından geliştirilmiş bir motor. Eğer gelecek olan (gelmesini temenni ediyoruz, olmasa da olur. Hayat devam ediyor.) eklentide farklı bir görselliğe ve grafiğe gidilecek ise motor da geliştirilmeli. İkisi paralel yani birbirine.
Ama daha önce dediğim gibi İKV oynayan insanın grafik takıntısı yoktur.
Ama daha önce dediğim gibi İKV oynayan insanın grafik takıntısı yoktur.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Söylediğimi yanlış anlamayın ama hepiniz geri kafalısınız.
5 senedir sizi keklik gibi uyutuyorlar hala güncelleme konuları açıyorsunuz. Bırakın olm şu güncellemeyi arada bir girin foruma makara yapın, Nerull vasıfsızı mı kod yazıp güncelleme getirecek ? Ortada ekip yok ekip 
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
IWesTSooNI
IIWesTSooNII