Bir Veda Dalgası Yaklaşıyor mu?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Bir Veda Dalgası Yaklaşıyor mu?

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

0LIVERA yazdı:
1 nisandan sonra ben çok ciddi anlamda oyuncu kaybı yaşayacağına inanıyorum oyununn.
Katılıyorum. Zaten en son diğer sunucuda ki oyuncular eminönü sunucusuna geliyordu. Bir süre eminönü sunucusu kalabalık olucaktır ama 10.yılla beraber orasıda boşalır.

Belki de eminönüne gelen oyuncular son bi kez tadını çıkartabilmek için gelmiştir :)
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

istanbulunsesi yazdı:
0LIVERA yazdı:
1 nisandan sonra ben çok ciddi anlamda oyuncu kaybı yaşayacağına inanıyorum oyununn.
Katılıyorum. Zaten en son diğer sunucuda ki oyuncular eminönü sunucusuna geliyordu. Bir süre eminönü sunucusu kalabalık olucaktır ama 10.yılla beraber orasıda boşalır.

Belki de eminönüne gelen oyuncular son bi kez tadını çıkartabilmek için gelmiştir :)
bende bir uzun bir süre önce eminönü sunucusuna geldim başlarda güzel gelsede sonra durum yine aynı oldu :lol:
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

yorumlarda "biz bitti demeden bitmez" diyen zamazingoların kokusunu alan var mı? Ne olacaktı da artık oyun bitmeyecekti? Toprağı üstüne atmaya devam mı göreceğiz
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön