Transformatör asanın yanına y2 gerekir. Kıyamet asa üretip m1 yapsın kendine. ÇT gider itemleri dizer, ondan sonra trans döner.Bayterapi96 yazdı:Kıyamet asa üret veyahut Transformator Hol'e in malzeme kas para kas zamanla 1 ay 2 ay 3 ay derken herşeyin hallolmuş olur.
Kafamdaki sorular
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Kafamdaki sorular
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Elimde yükseltilmiş ejder asa var daha çemberlitaş tan önce yapmıştım asa yerine zırhmı üretsem hangisi daha iyi olur
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

Ben ejder asayı israf olarak görüyorum. İyi yaptığını söylemem o yüzden. Ama üretmişsin bir kere. Zırh üretmen vakit ve para kazandırır sana.Tham1HayOne yazdı:Elimde yükseltilmiş ejder asa var daha çemberlitaş tan önce yapmıştım asa yerine zırhmı üretsem hangisi daha iyi olur
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı

kıyamet asada 600+300 veriyo zırh 300 asa üretmek mantıklı ama bu ikisinin üretim için fiyat farkı ne kadar olur ?
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı

Bide Şu köprüye yani gönüle nasıl gidicezSerinplay yazdı:Vaktin varsa günlüğümü okuyarak günde sadece 5m civarı bir para kasarak 3 ay içinde nasıl tılsım aldığıma şahit olabilirsin.Hatta asa , zırh ve cekette üretmişliğim olmasa daha kısa sürebiirdi.Bazen bu günde 10m'den fazla para da olabiliyor.Evet uzun ve zorlu bir süreç ama her zaman zevk almaya baktım.
:arrow: viewtopic.php?f=137&t=138713&start=10
Sıfırdan başladığım için pek eşyam yoktu.Üzerimi hep bilge kağan dizmiştim ve direnç kırma ile çok iyi hasar veriyordum.Bu bilge kağan eşyaların çoğunu görev ve sığınaklardan almıştım.Daha sonra zamanla Kıyamet Asa , Zırh , Ceket üretince fiziksele dönüp kasmaya devam ettim zaten hepsi günlüğümde mevcut ama özetle ;
Sana da tavsiyem günde en az 2 salgı veya peptit düşürmen.Köprüde kasılırsan düşen eşyaları da satarsın Gönül'e.
Belki bir gün için az bir para ama önemli olan sürekliliği ve ayrıca 5m kasmak zor olmasa gerek.Tüm gününü almaz yani![]()
Daha fazlasını da kasabilirsin.
Günde 5m ayda 150m yapar.Sadece günde 5m ile ayda 150m iyi para değil mi![]()
Veya Tarhass itemlerle ve 1.ci kademe ateş tılsımları ile çukurlarda topluca akrep ve örümcek kesebilirsin.1200 ateş bile iş görüyor
Diğer türlü sürekli maden çekebilirsin ama şans artırıcın yoksa bu çok vaktini alır ve nadir maden çıkarma şansında az olur.Seni daha çok yarar.
Bol şans , sabır seninle olsun :geek:
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı

Kiyamet asa veya zirh uretsem junona veya cemberliye alirlarmi
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Alırlar.Tham1HayOne yazdı:Kiyamet asa veya zirh uretsem junona veya cemberliye alirlarmi
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı

Sürekli met 2 3 y2 filan istiyolarda umarım alırlarRetaliation yazdı:Alırlar.Tham1HayOne yazdı:Kiyamet asa veya zirh uretsem junona veya cemberliye alirlarmi
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
- Ultraslan67
- İri Fare Avcısı

- Lonca: <Bozoklar>
Oncelikle aramiza tekrardan hoşgeldin.Alırlar veya almazlar diye kesin bir yargı asla soleyemeyiz.Bazen öyle insanlara denk gelirsin ki bir daha çtye junona girmek istemezsin çok samimiyim.Oyun bu ne kadar kötü olabilirki diyorsun,adamlar seni öyle bir uyariyorki afedersin de hayvan muamelesi görüyorsun ,rencide etmekte üzerlerine yok,dahasi igrenc bir sekilde ogrettiklerini dusundugu seyide karsi taraf ogrenemiyor zaten.Bazende oyle grup olur ki,icinden şükür dersin valla bak.Hata yaparsin hafif uyarirlar,soru sorarsin aciklarlar harikadirlar.Grubun sağlam olabilir ama karaktersiz varsa o grupta,emin ol zorlanırsın şans işi.Zamanla beraber girecegin arkadaslarin olur,bunlar cogaldikca bu sıkıntılarında azalacaktır,karsina iyi insanlar cikmasi dilegiyle dostum.
Iyi oyunlar,Iyi eglenceler ve tabiki bol Şanslar!
Iyi oyunlar,Iyi eglenceler ve tabiki bol Şanslar!
Hesap taşınmıştır 》》ASİLKAN
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

Ultraslan67'nin bahsettiği insanlar selam almasından kendini belli eder zaten. M1 ve M23'üm olmadan gaffar gittiğimi biliyorum. Allah karşına iyileri çıkarsın, bol şans.