Masal
- MooDKiLLeR
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: ♧♤ - AİLEM - ♤♧
Re: Masal
Merhaba ; turkoxHAMSTERturkoxHAMSTER yazdı:Sokakta dolanırken bazen burnuma bir koku gelir.Kokuyu tam olarak tanımlayamam ama tanıdık bir kokudur, anlarım.Bir iki saniye içinde bir anı canlanır aklımda:
Sıcak bir cuma günü.Güneş parıltıları güneşliği ve tülleri aşıp odada ılık bir beyaz renk anımsatmış...Saat 11 civarı.Cuma selası hafiften duyulmaya başlıyor.
Bilgisayarın başındayım.Sağ alt köşeden MSN bildirimleri geliyor.Masaüstüne geliyorum.Saçları at kuyruğu ve geri kalan kısmı kel olan bir kadın silüeti.Çift tıklıyorum.Karşımda kahverengi tonlarında bir ufak pencere.Yeşil taneler dolmuş.Sol kısımda 4 tane kelime sıralanmış:
Eminönü,
Beyazköşk,
Teşkilat ve
Kuklacı.
Seçiyorum.Karşımda Mynet sayfası.Kullanıcı adımı şifremi giriyorum.ÇINNNNNN! Bir çan sesi ve ardından kavruk bir yaylı.Karşımda 3 tane ellerimle hazırladığım nefer bana bakıyor.Heyecanla en çok kasmış olduğuma giriyorum.Ardından burnumda yine o koku.Ya bir ev kokusu ya da annemin o dönemde kullandığı bir yumuşatıcı.Yoğun bir şekilde alıyorum kokuyu.
O sırada kulaklarımda bir kadın sesi.Kadife sesiyle muazzam melodilerde geziniyor.Arada kısık bir piano sesi.Oyuna girdiğimi hatırlıyorum.Her zamanki gibi sol alt köşeye dikiliyorum.Yavaşça kahverengi,turkuaz ve beyaz yazılar süzülüyor:
-Hayırlı cumalar olsun s.a.
-Kripraz satılır
-Meteor tipi pala alınır
-Jandarma ali vs atılır
Ardından su gibi akıp geçen saatler...Penceremin açıldığını hissediyorum.Hava hafiften kızarmış.Ufak bir serinlik.İçeriden yemek hazır sesi.Huzursuzlanıyorum.Kalkamam ki başından.Kalkarsam bir daha oturamayacakmışım gibi geliyor çünkü.Hala kulaklarımda aynı ses.Burnumdaki kokunun yerini mutfaktan gelen kokular almaya başlıyor.İçeri gitmeliyim..
Gerçekten Mükemmel Ötesi Bir Konuya Değinmişsin İlk Başladığım Zamanlarımı Göz Önüme Getirdin .. Bi an Kendim Yazdığımı Zannetim ..
!! Eskiler ÖZLENİR !!!