Savaşçı ; Maden Gezerek Şansın Var İse Arttırıcı Vs . Gerek Kalmadan İyi Madenler Elde Ederek Satıp Para Kazana Bilirsin , Büyük Holde Tılsımın Olmadanda Saate Yolculuk Eden Biri İle Örse Kadar Gidip Orada Tek Tek Slot Keserek Xenotim Elde Edip Satabilirsin Veya Akrep Örümcek Vs Keserek Düşen Esyaları Satıp iyi Bir Kazanç Elde Edebilirsin
Büyücü ; Öncelikle Büyücünün Yeteneği Fizk Olmalı Ve Cehennem Üstü Full İse Ateş Çemberi Yeteneklerini Kullanarak Örümcek Çukuruna Gidip Salgı Akrep Çukuruna Gidip Peptit Kasarak İyi Bir Kazanç Elde Edebilisn Unutmadan da Düşen Eşyalar İlede Satıp Kazanç Elde Edebilirsin
Şifacı ; Gazap İsen Savaşçı Gbi Aynı Şeyleri Yapa Bilirsin Eğer Arkadaşların Var İse Gurup Olarak Xenotim Salgı Peptit Kasarak İyi Bir Kazanç Elde Edebilirisn
Bildiklerim Bunlar Unuttuğum Birşey Varsa Kusura Bakmayın .
Herkesze iyi akşamlar dilerim uzatmadan konuya geçeyim benim buyucumde her türlü fizik elek tılsım mevcut elek 3 ünden fizik 3 üne y2 sinden bb 3 üne hepsi var ama hepsi akçe çekip kondrit cekmek vb.yollar ile şimdide sıfaçim ve ofansif ime tılsım kasmak istiyorm
Günde 20 30 m kasabilecegim tavsiyelerinizi bekliyorm
Tolgacan108 yazdı:Herkesze iyi akşamlar dilerim uzatmadan konuya geçeyim benim buyucumde her türlü fizik elek tılsım mevcut elek 3 ünden fizik 3 üne y2 sinden bb 3 üne hepsi var ama hepsi akçe çekip kondrit cekmek vb.yollar ile şimdide sıfaçim ve ofansif ime tılsım kasmak istiyorm
Günde 20 30 m kasabilecegim tavsiyelerinizi bekliyorm
Elektrik hasarın varsa holde takıl. Maden falan uğraşma.