ESPERANCA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: ESPERANCA

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Vakti zamanında Düello teklifi etmiştim, yanıtsız kaldı hala daha. şimdi GM olunca hiç bakmaz yüzümüze :P
Yeni görevin hayırlı olsun :)
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

görevınız hayırlı olsun haketmıştınız zaten tüm etkınliklerını çoğunu yaparak ve hakkını vererek yaptığınızı düşünyorum :)
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
ABERTHOL
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen ABERTHOL »

Merhaba,

İKV Destek Takımı'ndaki katkılarınızın ve başarılarınızın daim olmasını diler, yeni görevinizi en içten dileklerimle kutlarım. ;)

İyi forumlar dilerim.
Kullanıcı avatarı
RecepBaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen RecepBaS »

adam foruma yeni kayıt olmuş ne ara forum görevlisi oldu :D
kimin kardeşi veya eşi, kiminle akraba çok merak ettim :) şu oyunu oynayıp oyunda yeni oyunculara sizlerden daha çok katkı saglayan arkadaslar var. gercekten merak ettim aberthol neyin nesi :mrgreen:
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''

''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

RecepBaS yazdı:adam foruma yeni kayıt olmuş ne ara forum görevlisi oldu :D
kimin kardeşi veya eşi, kiminle akraba çok merak ettim :) şu oyunu oynayıp oyunda yeni oyunculara sizlerden daha çok katkı saglayan arkadaslar var. gercekten merak ettim aberthol neyin nesi :mrgreen:
Yeni forum hesabı açması yeni olduğu anlamına gelmez forum yöneticisi hesabı için temiz bir forum hesabı açmak istemiş olabilir.
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
RecepBaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

resp0nse yazdı:
Yeni forum hesabı açması yeni olduğu anlamına gelmez forum yöneticisi hesabı için temiz bir forum hesabı açmak istemiş olabilir.
yeni forum hesabı açmak istemesi geçmişindekileri gizlemesi veya kötü bir geçmiş olmasına direk sebeb ve bu sebebden dolayı bir kişi yönetime nasıl girebiliyor ?
biz burda çogu yönetiyici eleştiriyoruz belkide bizi sevmeyedebilirler ama saygımızı bozmuyoruz, eleştiri yapmassak bu yöneticilerin çok iyi veya çok kötü oldugu anlamına gelmez tam tersi dahada hırslı olup güzel seyler yapmalarının önünü açabilir diye düşünüyorum...
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''

''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Eski forum hesabını gizleyemez yetki verilirken o bilgiler alınır ki basit bir şekilde forum yöneticiliği için yeni bir takma ad ile görev yapmak istemiş olabilir hızlı destekden sorup öğrenebilirsin
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Fabre
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Fabre »

RecepBaS yazdı:
resp0nse yazdı:
yeni forum hesabı açmak istemesi geçmişindekileri gizlemesi veya kötü bir geçmiş olmasına direk sebeb ve bu sebebden dolayı bir kişi yönetime nasıl girebiliyor ?
biz burda çogu yönetiyici eleştiriyoruz belkide bizi sevmeyedebilirler ama saygımızı bozmuyoruz, eleştiri yapmassak bu yöneticilerin çok iyi veya çok kötü oldugu anlamına gelmez tam tersi dahada hırslı olup güzel seyler yapmalarının önünü açabilir diye düşünüyorum...
Lan at kafası, şu yüce yaradan'ın verdiği beyni biraz kullanın yav hu. Bu resp0nse hesabını sancak sunucusundaki Rowxberru oynuyor değil mi ? Bunu 200 kişi biliyor. Bu adamın hesabını direkt yetkili yapsalar bu adamın kendi karakterleri eşi dostu zartı zurtu ifşa olmayacak mı ?

Forumda aktif olarak bulunan bir insan veya değil, yetkili olduğunda kimsenin bilmediği bir forum hesabıyla göreve başlamalı. Zira kendi gizliliği için bu yapılmalı.

Bunu düşünmek bu kadar zor olmamalı bence, biraz zeka biraz çok değil
Kullanıcı avatarı
RecepBaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

resp0nse yazdı:Eski forum hesabını gizleyemez yetki verilirken o bilgiler alınır ki basit bir şekilde forum yöneticiliği için yeni bir takma ad ile görev yapmak istemiş olabilir hızlı destekden sorup öğrenebilirsin
ben ne sorcam yukarda açık açık zaten yazmışım kimdir neyin nesidir diye ?
kapalı kapılar ardında gm veya yönetici seçme yeni moda olmuş sanırım !

''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
Kullanıcı avatarı
mazlumcgdem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mazlumcgdem »

RecepBaS yazdı:
resp0nse yazdı:Eski forum hesabını gizleyemez yetki verilirken o bilgiler alınır ki basit bir şekilde forum yöneticiliği için yeni bir takma ad ile görev yapmak istemiş olabilir hızlı destekden sorup öğrenebilirsin
ben ne sorcam yukarda açık açık zaten yazmışım kimdir neyin nesidir diye ?
kapalı kapılar ardında gm veya yönetici seçme yeni moda olmuş sanırım !
Kardeş geçmişi hakkında sorular sorunca siliyorlar :D
DrBuLuT«Eminönü»

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön