GM YE WS TEKLİFİ.
Re: GM YE WS TEKLİFİ.
Arkadaşlar Ben ciddiyim avans ta vermeyi düşünüyorum

Eski moderasyon ekibi zamanındaydı bu dediğin şeyler o zaman yöneticiler bizler gibi Ayrıcalıksız karakterlerle oynuyorlardı(gmler farklı olabilsede çok az sayıdaydılar), her neyse o zamanlarda yöneticilerle çok ws atmışlığımız vardı dalton conk vs mag dış da her zaman dalton yenerdi saçma sapan sert ağır veyahut senin dediğin gibi defansif ile süpürme gibi saçma şeyler yoktu, karşıdakının hasarına karşı önlem almaya çalışırdık o zamanalrda yöneticilerle wsler keyifliydi bizim gibi oyuncu olsalarda yönetici kestim diyebiliyorduk..
şimdilerde GMlerimiz her ne kadar oyuna faydası olan insnalar olsada görünüşte aramızda yoklar,kuklacıda cevriyeyi kesmeye çalışan 3 grup vardık mesela kaldırma süresi 1 sanıyeydı o zaman şifacılar sürekli insanları kaldırırdı cevriyede orda cevriyeye ilk vurup görevi engellemeye çalışanalr vardı mesela oyunda bir yöneticiye söylediğimde hemen gerekli işlemleri yapmıştı,çünkü oda bir oyuncuydu oda oyunun içindeydi..şimdilerde böyle birşey olacak olsa yok desteğe mesaj atın yok bunu dile getirmeyin dırdırdır yöneticiler sadece konuşmak ve kopyala yapıştır konusunda iyiler,icraatte oyunculara yakın olmaktan çok çok uzaktalar ve bunu ınkar etselerde benim ve birçok oyuncunun gözünde birer hiçten ibaretler,
kısacası ws teklif ettiğin gmnin seni kesmesi 2-3 sanıyelik bir olay, ve ben oyundan bu kadar uzak kalmış olan gmlerin hiçbir ws atmayı iyi bilen oyuncuya karşı EŞİT ŞARTLARDA şansı olduğunu düşünmüyorum bu yüzden wsnin sonucunu beklemene gerek yok kazanacağından emin olabilirsin(az buçuk ws atmayı biliyorsan)
yönetim ekibiyle ilgili olaraksa şuraya bir kitap alıntısı bırakıyorum ilgili olan demek istediğimi anlayacaktır:
şimdilerde GMlerimiz her ne kadar oyuna faydası olan insnalar olsada görünüşte aramızda yoklar,kuklacıda cevriyeyi kesmeye çalışan 3 grup vardık mesela kaldırma süresi 1 sanıyeydı o zaman şifacılar sürekli insanları kaldırırdı cevriyede orda cevriyeye ilk vurup görevi engellemeye çalışanalr vardı mesela oyunda bir yöneticiye söylediğimde hemen gerekli işlemleri yapmıştı,çünkü oda bir oyuncuydu oda oyunun içindeydi..şimdilerde böyle birşey olacak olsa yok desteğe mesaj atın yok bunu dile getirmeyin dırdırdır yöneticiler sadece konuşmak ve kopyala yapıştır konusunda iyiler,icraatte oyunculara yakın olmaktan çok çok uzaktalar ve bunu ınkar etselerde benim ve birçok oyuncunun gözünde birer hiçten ibaretler,
kısacası ws teklif ettiğin gmnin seni kesmesi 2-3 sanıyelik bir olay, ve ben oyundan bu kadar uzak kalmış olan gmlerin hiçbir ws atmayı iyi bilen oyuncuya karşı EŞİT ŞARTLARDA şansı olduğunu düşünmüyorum bu yüzden wsnin sonucunu beklemene gerek yok kazanacağından emin olabilirsin(az buçuk ws atmayı biliyorsan)
yönetim ekibiyle ilgili olaraksa şuraya bir kitap alıntısı bırakıyorum ilgili olan demek istediğimi anlayacaktır:
Halktan uzak kalmış yöneticiler hiçbir zaman sorunlara tarafsız yaklaşıp çözüm üretemezler,ve içlerinden her zaman kendi haklılıklarını savunan bir görüş doğar,oysa halkı anlayabilmek için halkın şartlarında yaşamak,halkın eriştiği şeylerle mutlu olmayı denemek gerekir,bu denemeleri bile göze alamayacak kadar halktan uzak kalan yöneticiler halk tarafından eleştiriye tutulacak olsalar da yönetici vasıfları gereği sorumluluklarının halktan çok daha ötede zorlukları olduğu düşüncesi ile kendilerini avutur doğal olarak halkı anlamaktan öte halkı anlama isteğinden bile uzaklaşırlar
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
xZOE yazdı:Esselamun ALEYKUM ve Rehmetulahu ve Berakatu.
GM Beyler Oyun Üzeri WS Lerde Yenmedıgım Kimse Kalmadı Artık Size Ws Teklif Etmeye Karar Verdim Eğer Atmak İsterseniz, Eminönü Sunucusunda Karekterım Özel Mesaj Veya Altına Cevap Yazarsanız ATA BILIRIZ AVANSTA VERIYORUM.
Defansif vs Defansif Süpürmesiz.. Maksat Eğlence
Merhaba,
Oyunda herkesi kestiğini yazdığını yanlış görmüyorsam eğer, bu vs'lerden gayet iyi bir kazanç elde ettiğini tahmin ediyorum. Yani kendine, " Süpürme 1 (III) , Süpürme 2 , Defansif 2 " tılsımlarını alacak kadar kazanmışındır. Defansif süpürmeli istersen düz, istersen turnuva tarzı, Beyazköşk sunucusunda atabiliriz. Ayrıca avansın da cebinde kalsın. İstersen üstüne ben avans verebilirim. Gelmek istersen, dolu gelmeni öneririm. 2 el 1 milyarlık gibi bir mebla'dan başlayabiliriz. Dönüş akçeni ben karşılayacağım
Sevgilerimle,
Mehkan
MrdexteR
- "Mehkan"
- "Mehkan"
Saygılar Hocam
Yanlız Ben Kabullümde İddia az
Yanlız Ben Kabullümde İddia az
Bide Akçe Teklifin Yenilirsende Kabul Musun
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Tekrardan merhaba,
Dediğim gibi 2 el 1 milyarlık gibi mebla dan başlayabileceğimizi söyledim. İstersen bu meblayı 2 el 8 adet 3. kademe tılsımlara da çevirebiliriz. Aktarım ücreti 500m tutacağını hiç sanmıyorum, geliş akçeni alacaksın oda illegal yollardan alınırsa en fazla makul fiyatı yüz milyonlarda diye biliyorum. Dönüş akçeni karşılamam için bütün servetimi vsde alman gerekiyor, onu da sadece rüyanda görürsün :roll: Dolu gelmeni tercih ederim.
Seni dört gözle ve sevgileriyle selamlayan,
Mehkan
Dediğim gibi 2 el 1 milyarlık gibi mebla dan başlayabileceğimizi söyledim. İstersen bu meblayı 2 el 8 adet 3. kademe tılsımlara da çevirebiliriz. Aktarım ücreti 500m tutacağını hiç sanmıyorum, geliş akçeni alacaksın oda illegal yollardan alınırsa en fazla makul fiyatı yüz milyonlarda diye biliyorum. Dönüş akçeni karşılamam için bütün servetimi vsde alman gerekiyor, onu da sadece rüyanda görürsün :roll: Dolu gelmeni tercih ederim.
Seni dört gözle ve sevgileriyle selamlayan,
Mehkan
MrdexteR
- "Mehkan"
- "Mehkan"