GameX caps

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: GameX caps

Mesaj gönderen NaudiR »

FiratCakiroglu yazdı:
NaudiR yazdı:Sizleri anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Yani beynimi yoruyorum ama işin içinden çıkamıyorum. Kader Mühürleri henüz o kadar yeni bir oyun ki ve sürekli gelişim aşamasında, açık beta döneminde. Yıllarını devirmiş İKV ile nasıl şu an bir tutabiliyorsunuz bu oyunu? Henüz tanınmıyor bile oyun. Binlerce katılımcı mı bekliyorsunuz? Kaldı ki girişler ücretli oldu artık GameX'e. Bunun da az çok etkisi var. Ben GameX'e katılmasını bile beklemezken böyle bir adım attılar ve güzel bir stand kurdular. Henüz her şeyin başında olan bir oyun için bu bile büyük bir gelişme.

Bir başka konu oyunun sürekli tutmadığını söylüyorsunuz kapatın, yatırım yapmayın filan diyorsunuz da Sobee ekibi sizin düşündüklerinizi düşünemiyor mu acaba? 10 kişiyle oyun oynuyoruz hadi kapatıp gidelim mi demediler? Arkadaşlar bu oyuna verilmiş 3-4 yıllık emek var. O kadar kolay değil her şey. Bu oyunun şu an bu durumda olması sizleri yanıltmasın. Bu kadar uğraş, bu kadar gelişim boşuna değil. Kader Mühürlerinin akıbetinin ne olacağına gelecek karar verecek, sizler değil.
Kader Mühürlerinin gayriresmi avukatı da geldi. Özlettin kendini.

Ayrıca denk tutanı görmedim ben, ikv 'nin yanından geçemeyeceğini sen de biliyorsun ben de nerull da bakkal amca da herkes biliyor.

FiratCakiroglu yazdı:Oyun boş, forum boş. Reklam için gitmişler, standları da boş :lol:
3 yılını boş geçirmiş bir ekip..Hazmetmesi, kabullenmesi zor olacak onlar için.
Hatta o broşürleri apartmanlara dağıtacaklar fuarda ilgi göremedikleri için :)
Hocam olayın avutlaklık yapma ile filan alakası yok. Tarafsızca, dürüstçe düşüncelerimi söylüyorum ben.

İKV'nin en güzeli yanı hikayesi, müzikleriydi. PvP olarak İKV'nin hiçbir oynanabilirliği yok. Sınıflar arasındaki dengesizlik hat safhada en başta. Oyunun bir çok eksiği, hatası var. Düzeltmeye kalksan sıfırdan oyun yaparsın. Oyunu geliştirip, emek vermeye değmez şu noktadan sonra. Yeni oyuncu çekmez bu oyun. Var olan oyuncularla da nereye kadar gideceksin? Öyle çok geniş bir oyuncu kitlesi de yok oyunun. Siz olaya çok duygusal yaklaşıyorsunuz. Neyse bir sonraki konuda görüşmek üzere.

İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

NaudiR yazdı:[Hocam olayın avutlaklık yapma ile filan alakası yok. Tarafsızca, dürüstçe düşüncelerimi söylüyorum ben.

İKV'nin en güzeli yanı hikayesi, müzikleriydi. PvP olarak İKV'nin hiçbir oynanabilirliği yok. Sınıflar arasındaki dengesizlik hat safhada en başta. Oyunun bir çok eksiği, hatası var. Düzeltmeye kalksan sıfırdan oyun yaparsın. Oyunu geliştirip, emek vermeye değmez şu noktadan sonra. Yeni oyuncu çekmez bu oyun. Var olan oyuncularla da nereye kadar gideceksin? Öyle çok geniş bir oyuncu kitlesi de yok oyunun. Siz olaya çok duygusal yaklaşıyorsunuz. Neyse bir sonraki konuda görüşmek üzere.

Yukarıda vermiş olduğun cevapta ufak bir değiklik yaptım. Bu da benim son cevap hakkım olsun. Hayırlı akşamlar.
NaudiR yazdı:
Bir başka konu oyunun sürekli tutmadığını söylüyorsunuz kapatın, yatırım yapmayın filan diyorsunuz da Sobee ekibi sizin düşündüklerinizi düşünemiyor mu acaba? 10 kişiyle oyun oynuyoruz hadi kapatıp gidelim mi demediler? Arkadaşlar bu oyuna verilmiş 10 yıllık emek var. O kadar kolay değil her şey. Bu oyunun şu an bu durumda olması sizleri yanıltmasın. Bu kadar uğraş, bu kadar gelişim boşuna değil. İstanbul Kıyamet Vakti akıbetinin ne olacağına gelecek karar verecek, sizler değil.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Serinplay yazdı:
NaudiR yazdı: Hocam olayın avutlaklık yapma ile filan alakası yok. Tarafsızca, dürüstçe düşüncelerimi söylüyorum ben.

Zamanında vardı.Hemde çok büyük bir oyuncu kitlesi vardı.Bu işin duygusallıkla alakası yok eğer güncellemeler kesilmeseydi bugün bu oyun daha iyi bir yerdeydi.Hiçbir oyunda olmayan bir oyun matematiği var.Hiçbir oyunda olmayan yetenek setleri var.Tek sorun bu yeteneklerin efektlerinin ilgini çekmemesi olabilir sana göre.Üstelik tamamen kültürel öğeler barındırıyor.Sanki milyonlarca hata varmış gibi , düzeltilemezmiş gibi.Eğer oyunu bir köşeye atmasalardı hepsi düzeltilirdi.Gerekli reklamlarla her türlü oyuncuda çekerdi.Nasıl olurda emek vermeye değmez diyebiliyorsun ? Senin düşüncene göre halen oynanan birçok eski oyun kapansın o zaman.
Ben İKV'ye kötü bir oyun demiyorum. Oyunun hataları giderilse, yeni grafiklerle yapılsa, sınıflar arası denge oturtulsa, yetenek sistemleri düzeltilse, oyun daha da genişletilse yani devasa bir MMORPG oyun haline getirilirse tamam eyvallah İKV eşsiz bir oyun olur her yönüyle ama benim kıyaslamam oyunun şu haliyle. Oyunu bu şekilde geliştirsen ne olur, geliştirmesen ne olur? Zaten çorba olmuş her şey iyice.

Ama merak etmeyin, yukarıda bahsettiğim o eşsiz İKV diye tanımladığım oyunu bir gün oynayacaksınız.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
xDeMaNuLex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xDeMaNuLex »

@NaudiR konuya yorum atmazsan sevinirim senin yüzünden eğlence amaçlı açtıgım konu tartışmaya dönüşüyor konu kilitlenecek uzatma her horoz kendi çöplüğünde öter burası İKV forum KM 'yi övüp İKV'yi küçük düşürücü tavırlarda bulunamazsın bidaha yorum atmamanı temenni ediyorum çünkü konu kilitlenecek.

YOK MU BAŞKA CAPS YAPAN AZ EĞLENELİM SİNEK AVLIYORLAR :d

Resim

Kader mühürleri standı (temsili falan değil) sinek avlıyolarlar :D
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Öncelikle konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun,iyi güldürdün kardeş. :)

Gelelim Naudir Bey'e;Kardeş her zaman bunu yapıyorsun.Sorarım sana,sen kahin misin?Hem ayrıca yukarıda İKV grafikleri iyi olsa,yetenek vesaire bir takım sözlerden bahsetmişsin.Yahu bu adamlar 3 yılda boş bir oyun yapmışlar,senin bu dediklerinle İKV'yi baştan yaparlardı.Yanlış anlama sakın haaaa,bu da benim görüşüm. ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

Retaliation yazdı:Öncelikle konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun,iyi güldürdün kardeş. :)

Gelelim Naudir Bey'e;Kardeş her zaman bunu yapıyorsun.Sorarım sana,sen kahin misin?Hem ayrıca yukarıda İKV grafikleri iyi olsa,yetenek vesaire bir takım sözlerden bahsetmişsin.Yahu bu adamlar 3 yılda boş bir oyun yapmışlar,senin bu dediklerinle İKV'yi baştan yaparlardı.Yanlış anlama sakın haaaa,bu da benim görüşüm. ;)
ya bırakın şu adamı ya yazdıklarına kendisi bile inanmıyor ki sözleri hep birbiriyle çelişiyor. :D
adamın güzelim konusu vardı yazmayım şuna birşey dedim gene yazdım. :D
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
Ssaqula
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Diriliş Ertuğrul

Mesaj gönderen Ssaqula »

Şuan dünyanın grafik, hikaye, popülerlik ve geriye kalan bütün hususlarda en ileri olan oyununu getirseniz, bana göre Kıyamet Vakti'nin bir meteor klan savaşı edemez. Çünkü benim oyunumda benim tarihim, benim ruhum var, kimse bunu inkar edemez. Buradaki insanlar elbette ki bu oyunu övecek, bundan daha doğal ne olabilir ki?
Forumda ilk defa gülümsedim :)
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)

İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)

2009...
Kullanıcı avatarı
Ssaqula
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Ssaqula »

Serinplay yazdı:Resim
Sadece o değil eskisi gibi ilgi ve huzur da yok :)
Hz. Muhammed (s.a.v)

Hz. Ömer (r.a)

2009...
Kullanıcı avatarı
Ssaqula
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Ssaqula »

Serinplay yazdı:Hadi bu da son caps akşam akşam denk geldim yapayım dedim :mrgreen:

Resim
+1
Hz. Muhammed (s.a.v)

Hz. Ömer (r.a)

2009...
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Serinplay yazdı:Hadi bu da son caps akşam akşam denk geldim yapayım dedim :mrgreen:

Resim
:mrgreen: :mrgreen:
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön