Cevap veren herkese teşekkür ederim,2 3 sunuudan dönüyorsa oyun yakında 1 e düşer,ya da komple boşalır sunucular.Eminönüde plus paketi olanlar beklemeden girebilir yazısı çıkıyormu bu arada,o yazı çemberlitaştan sonra bir daha çıkmaz oldu,eskiden oyunun her bölgesi aktifti antrepoda bile yogunluk vardı,şimdi bazı bölgeler çok sakindir ilginç yani 49 dan önceki her şeyin çöp olması oyun mantıgına aykırı.
Şu coluk çocuk hırsız hayırsız mevzusuna katılıyorum,oyunun kitlesi çok degişmiş durumda,elbette halen iyi olgun insanlar var bunların sayısının az oldugunu düşünüyorum.Eminönü eski eminönü degil.
oyunumuz paranın kurbanı oldu malesef,bu sene yapılan %45 indirim olayı gerçekten sadece para odaklı çalıştıklarını bence kanıtladı,5500 akçe+3 aylık => 27.5 tl olurmu yav indirim felan degildi,son koparışlardı belkide.Adam yerine koymuyolar bizi arkadaşlar,oyuncunun degeri gözlerinde sıfır,sadece para odaklı çalışıyolar,sonuç ortada.
Online kullanıcı sayısı
Re: Online kullanıcı sayısı
Selam, sanırım en yüksek online kullanıcı sayısı bir günde 13 bin olmuş ve derindeki sır paketinin gelmesi sonucuyla.. Şuan kaç kişi var bilmiyorum oyunu oynamıyorum 13 bin rakamı elimizde. Hangi sunucuda kaç bono kaç saf kurşun kaç ejder asa hangi forum kullanıcısının kaç forum hesabı var hepsini biliyorlar
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.