Soru

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: SenSiyeGeL

Re: Soru

Mesaj gönderen Sinyor »

Fabre yazdı:Yıllardır gelen muhabbetler bunlar..

8 yıl önce labirentten sonra biryer yok diye isyan ettiler; Meteor geldi magnezyum dış seti dizen isyan etti ; Yer altı geldi yücelen halit'i dizen isyan etti. Çemberlitaş geldi kıyamet seti dizen isyan etti. Büyük hol geldi, daha 2. tılsımını üretmiş, karakterinin 5 parça eksiği olan adam isyan ediyor yeni bölge diye :D

Yıllardır alıştığım bir süreç bu.
Bu efsane kolay kolay bitmez arkadaşlar.
49'da oyun kapanacak bırakıyorum naralarıyla çarı silenlerden çemberlitaş güzel mi diye mesaj atar oldu bana zamanında.

Mert GEDİKLİ nam'ı değer TreMBLe nickli arkadaşımız genelde bu tür "gemi , lahitler , yazıtlar " vs tarzı konuları açan arkadaşımızdır.

Her bölge geldiğinde mutlaka oyuna girer bölgeyi inceler, meran şehrinde antik yazıtları reel çevirilerle destekleyip Junon'un belirtilerini çok öncelerden söylemişti.. Aynı şekilde Junon esnasında'ise ip uçlarından depremlerden vs gaffar bey ve kalfaları. Yazılarını incelerseniz yeni bölgenin ip uçlarını yakalamanız muhtemel ;)

İyi forumlar

Var mı son yaşananlar hakkında yorumu yada açtığı konu ?
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Fabre yazdı:Yıllardır gelen muhabbetler bunlar..

8 yıl önce labirentten sonra biryer yok diye isyan ettiler; Meteor geldi magnezyum dış seti dizen isyan etti ; Yer altı geldi yücelen halit'i dizen isyan etti. Çemberlitaş geldi kıyamet seti dizen isyan etti. Büyük hol geldi, daha 2. tılsımını üretmiş, karakterinin 5 parça eksiği olan adam isyan ediyor yeni bölge diye :D

Yıllardır alıştığım bir süreç bu.
Bu efsane kolay kolay bitmez arkadaşlar.
49'da oyun kapanacak bırakıyorum naralarıyla çarı silenlerden çemberlitaş güzel mi diye mesaj atar oldu bana zamanında.

Mert GEDİKLİ nam'ı değer TreMBLe nickli arkadaşımız genelde bu tür "gemi , lahitler , yazıtlar " vs tarzı konuları açan arkadaşımızdır.

Her bölge geldiğinde mutlaka oyuna girer bölgeyi inceler, meran şehrinde antik yazıtları reel çevirilerle destekleyip Junon'un belirtilerini çok öncelerden söylemişti.. Aynı şekilde Junon esnasında'ise ip uçlarından depremlerden vs gaffar bey ve kalfaları. Yazılarını incelerseniz yeni bölgenin ip uçlarını yakalamanız muhtemel ;)

İyi forumlar

Bundan önceki her güncelleme maksimum 1 sene ara ile gelmiş.Oyun 2007 den 2012 ye kadar her sene bir genişleme paketi gördü yani.Eskiden de isyan ederdik haklısın.Fakat en fazla 2-3 ay sonra yeni bölge yeni hikaye paketi gelmiş olurdu.Şimdi aradan 4 sene geçmiş ve diyorsun ki "daha tılsım dizmeyen adamlar yeni paket istiyor." 4 yıl be kardeşim el insaf.
Kullanıcı avatarı
Terminal
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Terminal »

Fuara gidip sorun bence
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Yusuf'um güzel konuya değinmişsin velakin bekleyip görelim :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön