Oyunun Gelişimi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LoNeLyWoLf
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Return Of The Kings

Re: Oyunun Gelişimi

Mesaj gönderen LoNeLyWoLf »

Arkadaşlar Eskiden 39 iken oyun GM Abura ya bu oyuna seviye getirecek misiniz sorusu yöneltilmişti. Cevaben Murat abi getirmesine getirirz ama canavar potansiyelimiz az demişti. Fark edildiği üzere 49 level 39 levelin bir kopyası migrat sığınak ve arz lodos bölgelerini saymazsanız. O zamanki mantık kopyala yapıştır milletin önüne sür değildi. şimdi önümüze makarnayı soslu koyuyorlar bir ay sonra yoğurtlayıp veriyorlar diğer ay sade veriliyor. Arkadaşlar eskiden saf demirin başında 10 kişi oturup sadece muhabbet edilirdi. Şimdi adam gitsin diye küfürler ediliyor. Ayrıca kimse de kalmadı oyunda. Saygınbey isminde bir abimiz İkv de büyük bir insan toplayabilmişti sıradan bir oyuncunun isteği üzerine bir çok oyuncu o akşam oyuna girmişti. İşbortacıdan eşya alıp giyiliyordu. bu oyun o zamanlar daha zevkliydi.
Oyunda eskiden birlik beraberlik vardı, oyunda vs atılırken bile birbirine saygı vardı uçakta atılan vslerin zevkini çoğunuz almıyorsunuzdur şimdi. 39 Lvl de 2 grup cevriye sultana gidilirdi direncin 1000 dahi olsa vururdu cevriye :) O zamanlar m1 yoksa gruba almama yoktu. o zaman yeni başlayana yardım edilirdi. Ben arada oyuna girdiğimde eminönünde dolaşıyorum da sadece jandarmalar ve ben. bir zamanlar bankacıda adım atılacak yer olmazdı orda iken oyun kasardı. Ben Şunu özledim oyuna girişlerde ' Sunucu dolu Sunucu ile bağlantınız kesildi' bu ibareyi artık görmem imkansız.batık gemide sarı örümcekleri kesmek için yarışıyorduk biz. karakürke giderken adını bir türlü ezberleyemediğim Locex diye uzayıp giden kırmızı örümceklerin başında item düşürmeyi özledim.Şuan oyuna yenilik gelmesi bir fayda getirmez çünkü 49 un aynısı olacak. sadece lvl ve yetenek sistemi değişecek ki o zaman da 39 un yetenek sistemine geçilecek. ben 24 kişilik emleri özledim. bunların imkanını sağlasalar oyunu 39 a geri sarsalar bu oyun şuanki oyuncu sayısını 10 a katlar ama yapmazlar çünkü oyunda hala belli bir para dönüyor. umarım istediğiniz oyuna kavuşursunuz. iyi eğlenceler.
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf

“Genel Etkileşim” sayfasına dön