TheWesTSooN yazdı:Kendiside İKV ile ilgili bir soru yönelttiğimizde buna çok sinirlenmişti. Sanırım oyunun geleceği belli oldu. Oyunla vedalaşmaya başlayın arkadaşlar ..
Nerede ne zaman oldu bu olay ?
Gerçi zaten görünen köy kılavuz istemez.Oyun idaresindeki hiç bir birim işini gerektiği gibi yapmıyor.Oyunu yönetenler de bıraktılar yıllar evvel bu oyunu.
TheWesTSooN yazdı:Kendiside İKV ile ilgili bir soru yönelttiğimizde buna çok sinirlenmişti. Sanırım oyunun geleceği belli oldu. Oyunla vedalaşmaya başlayın arkadaşlar ..
Gerçi zaten görünen köy kılavuz istemez.Oyun idaresindeki hiç bir birim işini gerektiği gibi yapmıyor.Oyunu yönetenler de bıraktılar yıllar evvel bu oyunu.
Kader mühürleri açık betaya katılmıştım, sırf İKV'yi sormak için. İlk başta "İKV'nin bizim için yeri çok ayrı, hala destek oluyoruz ve olacağız da" demişti. Sonra güncellemeyi sorunca bayağı sinirlendi. " Burası İKV'nin yeri değil! " diyordu. O zaman anlaşıldı zaten ne olacağı
Kader mühürleri açık betaya katılmıştım, sırf İKV'yi sormak için. İlk başta "İKV'nin bizim için yeri çok ayrı, hala destek oluyoruz ve olacağız da" demişti. Sonra güncellemeyi sorunca bayağı sinirlendi. " Burası İKV'nin yeri değil! " diyordu. O zaman anlaşıldı zaten ne olacağı
vallaha bende şahidim bende o arada lobideydim adam bir anda ikvyi yerden yere vurdu burda ikv konuşamazsınız demeye başladı.Sonra f4 çektim sobeenin ne kadar oyunu var hepsini pcimdem süpürdüm buda böyle bir anımdır.
Sobee ne zaman oyuncu odaklı olmaktan çıkıp para odaklı çalışmaya çalıştı ondan sonra bu çöküntüler baş gösterdi.
Gorgar da adına açılan konuya bile gelip 2 kelam etmiyor
Veya uzun zamandır sesi çıkmayan nihat Nerull
Verdikleri sözleri de yerine getiremediler oyuncular olarak sanırım mmorpg dünyasında en sıkı oyuna bağlı grubuz
Baksana geliştirici ekibin liderinin ismi verip konu açtım, adam bakmıyor bile. Egoya bakar mısın. Valla sadece gülüyorum Nerull desen , diyecek bir şey yok. Verdiği sözü tutamayan birisi hakkında konuşmaya gerek yok. Eleştirmeyelim, konuyu silerler.
Kabile yazdı:Oyuna yenilik gelmiyor fakat eminönü sunucusu neden bu kadar kalabalık sizce mantıklı bir cevap birisi yazabilirmi ?
Herkes kalabalık diye orada. Bütün sunucularda oynayanlar oraya geliyor.Güncelleme gelmesini beklerken sıkılmadan bekleyelim diyorlar. Ama boşuna bekliyorlar gibi.