,Peki şunu açıklarmısın bna metin2'nin yüzlerce hatta binlerce pvp server kurulmuş iken neden hala Tr'de çok fazla oyuncu var ve yatırılan paranın haddi hesabı yok bi zahmet açıkla.Ek1nc1 yazdı:Pvpler yasal olmuyor biliyorsundur herhalde kardeş adamlar enayimi nasıl para kazancak ozaman ? Unutun siz bunu asla öyle birşey olmaz
Herkez İçin İyi Olur İKV PVP SERVER
Re: Herkez İçin İyi Olur İKV PVP SERVER
Gizlenmiş İçerikGöster
Gizli diyorum hala bakıyosun 
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
İKV'nin 700.000 oyuncusu olsaydı pvp si açılsa bile resmi ikv'yi etkilemezdi.
ama ne yazıkki ikv'nin sadece 20.000 oyuncusu var :S
Ayrıca bahsettiğin databaseler sisteme girilip çekiliyor, oyun yapımcıları ücretsiz vermiyor.
Sen sisteme girip çekerim diyorsan ben sana her türlü serverı ayarlarım
ama ne yazıkki ikv'nin sadece 20.000 oyuncusu var :S
Ayrıca bahsettiğin databaseler sisteme girilip çekiliyor, oyun yapımcıları ücretsiz vermiyor.
Sen sisteme girip çekerim diyorsan ben sana her türlü serverı ayarlarım
http://bit.ly/qM7njk
- seagle
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
İĞRENÇ olurdu
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
IKV'de PVP sever olabilir tabi ama daha bunun için çok erken olduğunu düşünüyorum daha lonca sistemi bile gelemişken bunları düşünmek bile zor ...
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
O yüzden hiç boşuna umutlanmayın...Ek1nc1 yazdı:Pvpler yasal olmuyor biliyorsundur herhalde kardeş adamlar enayimi nasıl para kazancak ozaman ? Unutun siz bunu asla öyle birşey olmaz
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
onlıne oynamayacaksan , evde pc de oynayabiliceğin birbirinden güzel olağan ustu görsel oyunlar mevcut
pvp server den para kazanamaz adamlar orda nası akce satsınlar ,kısaca akce yoksa oyun ikv de yok
pvp server den para kazanamaz adamlar orda nası akce satsınlar ,kısaca akce yoksa oyun ikv de yok
Hiç bir dava için kendımı ateşe atmam kendı davam hariç SPARTACUS
-
BaLikekmek
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
İKV senin ilk ve tek mmorpg oyunun sanırım.Infecter yazdı:İkv sizin bildiğiniz dandik çin oyunlarına benzemez.Oyunda emek güç sarfetmek lazım.1 Günde 90 seviye yapıcaksanız oyunu bırakmanızı ve aksi taktirde böyle konular açmamanızı dilerim...
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Arkadaşa aynen katılıyorum böyle bir server söz konusu olamaz ikv de dayanışma ön plandadır ikvde tek başına kocaman ejderi yatıramazsın (umarım kocaman ejder ile hangi oyunu kastettiğimi anlamışsındırInfecter yazdı:İkv sizin bildiğiniz dandik çin oyunlarına benzemez.Oyunda emek güç sarfetmek lazım.1 Günde 90 seviye yapıcaksanız oyunu bırakmanızı ve aksi taktirde böyle konular açmamanızı dilerim...
TILSIM
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]