KADİM HİDRA GÖREVİ
- Dancerinthedark
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: KADİM HİDRA GÖREVİ
Arkadaşlar bu adaletsizliği bildiğim için ben artık kadim e gitmiyorum giden lonca olsun gruplar olsun hep arkadaş geride kalanlara cevap bile vermiyorlar ben bu adaletsizliğe karşı çıkmak için böle bir şey düşündüm gruplar önceden hazır olmayacak sıralamada zar olayıda olmayacak grupları hazırladıktan sonra çekilişide ben kendim yapacağım son derece adletli biçimde ve inanın bana hızlı bir şekilde herşeyi hazırlarsak bazı eziqler (kişiliği gelişmekte olanlar) problem çıkaramayacaklr çünkü nedenleri kalmayacak Adaletli olacak hızlı kesilecek amacım bular bu nedenle foruma koydum zaten şimdi dün ben orda değildim ama yinede kaçan ve kaçıranalrı tahmin ediyorum istesem şimdi bulurum ama onları foruma koymam koysam koysam benden OOK kaçıran #@!? büyucülerin nicklerini koyardım çünkü o charlar böle kişilerin charları şimdi sizde susun.Bir çok kişi aylardır bu görevi yapamıyor yazık değilmi sizde artık karşı çıkmayın herkes gelsin loncalarda destek verirlerse sevinirz . CUMARTESİ KADİMİ KESECEĞİZ
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
Daha öncede forum üzerinden denendi.
Ama Beyaz Köşkte forumdan adam toplayamazsınız.
Ancak ve ancak işinizi bozacak çocuklar gelicektir.
Artık kadima gitmiyorum.Arkadaşlarım rica ettikleri zaman girip bakıyorum kargaşa varsa çıkıyorum.
Çocuklar ile uğraşacak vaktim yok çünkü.
Ama Beyaz Köşkte forumdan adam toplayamazsınız.
Ancak ve ancak işinizi bozacak çocuklar gelicektir.
Artık kadima gitmiyorum.Arkadaşlarım rica ettikleri zaman girip bakıyorum kargaşa varsa çıkıyorum.
Çocuklar ile uğraşacak vaktim yok çünkü.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- Dancerinthedark
- İri Fare Avcısı
Arkadaşım böle konuşmak kolay siz gelin oraya ben orda 1 hafta boynca uğraştım kesmek ve kestirmek için sorunları çözmek için çözümler buldum buraya yazmıyorum o çözümleri çünkü siz yine laf atarsınız orda uygulamak dahha iyi herkesi bekliyorum
- Atabeyxdoktor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Arkadaşlar siz ne diyosunuz sancakta kesim sayısı çok 60 ı aşmıştır sancagın yarısının kadim görevi bitti arkadaşlar siz daha kadimdesiniz
Sunucu Anka
Divanıhümayum SunucuSancak
Atabeyxdoktor

Divanıhümayum SunucuSancak
Atabeyxdoktor