Oyuna gelirsek şansınız bol olsun.Aynı sunucudayız , takıldığın görevler , konular olursa her türlü bize ulaşıp her türlü yardımı elimizden geldiğince yaparız bilesin
Tekrardan bol şanslar...

Vallahi kardeşim sırf görev yapıyorum yavaş yavaş.Joller yazdı:Aga sen nasıl 2 günde 36 level oldun yahu.
Teşekkür ederim kardeşim düşünmen yeterli. Seslenirim ben mutlaka.VoiceOfVoiceless yazdı:Güzel günlük , buraların renklenmesi , renklendirilmesi gerekliydi.Teşekkürler öncelikle.
Oyuna gelirsek şansınız bol olsun.Aynı sunucudayız , takıldığın görevler , konular olursa her türlü bize ulaşıp her türlü yardımı elimizden geldiğince yaparız bilesin![]()
Tekrardan bol şanslar...

Sıfırdan tılsım üretme konusundaki tavsiyelere açığım. Yeşillendirebilirsiniz sayfamı.Retaliation yazdı: Maşallah bu ne azim?Yakında tılsım basarsınız herhalde.
Teşekkürler, beğendiğinize sevindim. Bakalım kırıyoruz yavaş yavaş kabuklarımızı.SuhanPerdaz yazdı:Merhaba Ender4216
İstanbul Kıyamet Vakti camiası olarak Kıyamet Günlüklerine yaklaşımımız "al eline kalemi, yaz aklına geleni" sözüyle bağdaşan bir yaklaşımdır. Kimse burada sizden edebi bir metin yazmanızı beklemiyor. Sizinde bir an önce bu düşünceden "fıydırmanız" gerekmektedir.Diğer bir çok arkadaşımızın dediği gibi; gayet güzel bir başlangıç olmuş. Devamını merakla beklemekteyiz. Esen kalın.

Kardeşim özel mesaj olarak attım gerekli bilgileri.Seven yazdı:Öncelikle günlüğünüzü bugün takip etmeye başladım. Güzel bir başlangıç ve arkası serüvenle gelen bir yazı gayet güzel ilerliyorsun.
Bu arada oyun içi istediğin birşey olursa her daim yardım sever bir insanımdır. İmzamdaki herhangi bir nicki görürsen pm atman yeterli olacaktır.
Bu C ve C++ pdf mevcut mu mevcut ise bunu nasıl elde ederim.
Rica ederim kardeşim bileğimizin bükebildiği kadar.Joller yazdı:Ender abi şimdiden yardımların için çok teşekkür ederim.![]()
![]()
Üniversite hayatında başarılar abim.