ÇOK ZOR BİR DURUMDA KALDIM!!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ÇOK ZOR BİR DURUMDA KALDIM!!!

Mesaj gönderen Seven »

VoiceOfVoiceless yazdı:Semender Derisi görevini şuan oyunda olanların %70'i yapmadığından eminim.Gereksiz ve uğraş gerektiren bir görev.Es geç herkes gibi :)

Ben işsizim o görevi yaptım. :D
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
muhammed1
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen muhammed1 »

Selamun Aleyküm eğer görevleri sonradan da yaparım diyorsan seni büyük hole beklerim elimden geldiği kadar karakterini kasarım,elimde bir kaç büyücü itemi de var kullanmadığım ilerideki seviyelerde kullanman için hediye edebilirim.
Oyundan tipsizMAGE ulaşabilirsin.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

ikvcibeo yazdı:Merhaba arakdaşlar.Ben oyunda 25 level bir karakteri olan acemi bir oyuncuyum.Eminönünde oynamaktayım.Yardımlaşma 0 dostluk 0 çünkü çevrem hiç yok tanıdığım kişiler arasında bu oyunu oynayan yok.Görevlerde yardıma ihtiyacım olabiliyor yardım istediğim kişiler çoğunlukla yardım etmiyor 1-2 kişi tek yardımcı oluyor oda sınırlı ve aşırı derecede az.Dediğim gibi yalnız oyuncuyum.Holde kasılayım diyorum hol nerede ben nerede.Bir Furkan abim var oda çok fazla aktif göremiyorum az aktif görebiliyorum dediğim gibi oda boş zamanlarda yardım ediyor.Uzun bir zamandır 25 levelde tıkalı kaldım.Hakikaten yalnız oynamak zor çevre desen hiç yok.Elimden gelen emeği sarfediyorum ama yardım g-e-r-e-k-i-y-o-r.Yokmu burada iyi kalpli bana yardımcı olup abilik-ablalık yapacak?Gerçektende yalnız olmak zor bana birinin-birilerinin yardımı lazım.Şimdiden herkese sağolun.(Şimdiden oyunu bırak vs. şeyler demeyin çünkü bırakmayacağım) şimdiden herkese teşekkürlerimi diliyorum.
Oyun içerisinde 18:00'dan gece 03:00'a kadar bana ulaşabilirsin. Ulaşamadığın taktirde forum özel mesaj yolu ile bana ulaşabilirsin kardeşim.

Karakter isimlerim imzamda bulunuyor.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Sohbet” sayfasına dön