Bir Kaç Öneri...
Re: Bir Kaç Öneri...
örneğin yanımıza bir alman kurdu , sibirya kurdu , kangal gibi köpekler alsak gerçekten iyi olurdu bu da klan parası ile alınsa mesela iyi olur
Sunucu: Teşkilat
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Yeteneğe cidden katılıyorum bence bunda en iyisi "Zihin Saldırısı".Sheytanist yazdı:En azından yetenek effeckleri değişmeli,hemen hemen tüm effeckler çok basit ve bir kaç taneside birbiriyle aynı.Savageryx yazdı:Merhaba;
Sizin bahsettiğiniz + basma hikayesi olarak açıkladığınız itemlerin ensuflarını yükseltme olayı bence olmamalı ve parlamalar hayvanlar gibi diğer oyunlardan alıntılı şeyler İKV'ye yakışmaz çünkü sonuçta bir senaryo doğrultusunda hareket edilen bir oyun.Buda İKV'nin diğer oyunlardan farklı ve özel kılan yanıdır diye düşünüyorum...
Mesela "Sakınma" açıldığında savaşçıların ve diğer grup elemanlarının üzerinde bir efekt kalsın.
Şifacıların bastıkları "Dirençler" ve "Ruh Kalkanı"nın efekti devam etsin.
Kutup Rüzgarı efekti biraz daha güzel olabilir ve üzerindeki eşya değişince kaybolması pek hoş değil o da düzeltilirse güzel olur.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
complex yazdı:Ben de farkındaydım senin bıçakçı derken savaşçı gibi yeni bir karakter kastettiğinin ama savaşçı da ok kullanıyor okçu da, ne anlamı kalır?Sheytanist yazdı:Ben aralabet veya büyücü bıçağından bahsetmiyorum.Ayrı meslekler olsun okçunun kendine has,bıçakçının kendine has yetenekleri olsun diyorum.complex yazdı:Sheytanist yazdı:Merhaba.
İkv'de birkaç şeyin değişlmesiyle sanıyorum daha renkli bir hal alır.
*Bence yetenek effecklerinin değişmesi gerek.Daha heyecan uyandırıcı effeckler olabilir.Yani sert vuruş yapınca karakterin kafasında kılıç simgesi çıkması biraz basit değil mi ? Oyunda en beğendiğim effeck ateş çemberi.Çünkü göz alıcı bir görüntüsü oluyor.
Efectler'in değişmesi konusunda sana katılıyorum. Görsel şölen istiyoruz.![]()
*Bu önerimden sonra eminim ' İkv özenti değildir,her oyunda var' gibi yorumlar gelecektir.Bir npc'de silah yükseltme olsa.Nağmıdeğer + basma hikayesi. +8 +9 a kadar çıksa ve silahlar parlasa ? çoğu onine oyunda var ama ikv'dede olsa bi renk gelmez mi ?
+ Basmak olmaz. Çok oyunda var hakkaten. Yıldızlılar var işte, yıldız basılsın. :?
*Bankaya para konulmalı.Güvenlik açısından ve oyuncuların rahatlığı açısından bence eklenmeli.
Bankaya para konulursa kimsenin öldüğü için parası gitmez.
*Hayvan olmalı.Binek hayvan olmasa bile bir kurt,köpek gibi saldırgan hayvan.Bu süreli olmamalı yani sürkli yanımızda olmalı ve bizimle beraber level atlamalı.
Hayvan zaten şifacı yeteneğinde var. Binek hayvanını nerde kullancan küçücük harita zaten.
*Meslekler arttırılmalı.Şifacı,büyücü,savaşçı yanısıra, okçu,bıçakcı gibi mesleklerde eklenmeli.
Oyuna arbaletler de gelecek merak etme dev gibi olacaklar. Bıçak büyücünün silahı aynı zamanda.
*Karakter çantası 2 kısımlı olmalı ki bu çok sorun yaratan bir eksiklik.
Onun için farklı bir fikrim var. İki farklı eşya dizme sayfamız olsun. Birine maksimum diğerine de element hasarı dizeriz lazım olduğunda giysileri değiştir butonuna basarız.
Arkadaşlar bence bunlar değişirse ikv'ye ayrı bir heyecan gelir.Biliyorum çoğu her online oyunda var ama İkv'de neden olmasın ? Her oyun yapanlar eklediğine göre bnuları bir bildikleri olmalı.Hem artık bırakın şu Özenti değiliz her oyunda var gibi klasik cümleleri.Mantıklı düşünün İkv'dede bunlar olsa daha cok bağlanmazmısnız oyuna ?
Hem karahan online oynayanlar bilir.Mor yazılı nadire itemler,ağzı kapalı savaşçı zırhları karahanda vardı ilk.Şimdi İkv'de var sayılır.Kimse demedi özenmişler diye çünkü sevindiniz ve hoşunuza gitti,Bence bunlarda olsa daha cok hosunuza gider
Emeğe saygı.
Çantanın hem element hem de max hasar diziminden dolayı eksik olduğunu düşünenler benim fikrimi İKV desteğe yazsın. Ben de beğendim.
+ basma olmaya bilir ama zırhlar veya silahlarda bir parlama effeckti olsa iyi olur.En azından tek efsunlu eşyalar olmasa bile nadidler parlayabilir.
Bankaya para koyma konusunda ise.Bankaya paranın tamamını koymak zaten bir hatadır.Yanında mutlaka örs parası bırakır oynayan kişi.Öldükçede bıraktığı örs parasından eksilir.En azından zararı en azında indirgemiş oluruz.
Anladım senin dediğini de bir düşün.Bir savaşçıda aralabet kullanmak var birde ayrı bir karakterde tamamen yeni yeteneklerle cross bow kullanmak var.Yani aralabetin menzili zaten yok denecek kadar az.Orda zaten okçu,bıçaçı bunları örnek olarak yazdım.Başka mesleklerde olabilir.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
Sheytanist*
Kardeş sen çok metin2 oynuyon galiba bir aralar ben de oynamıştım.Çok belli oluyor + basma 2 tane pencere bırak da ikv nin başkalarına özel ve özentili yanları olmasın..!Çok yanlış üzerine binilicek bir şey bu ne ya SonDestan mı..?
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Ben metin 2 adlı çizgi filmi hiç izlemedim bundan emin olabilirsOnurXxXAY yazdı:Kardeş sen çok metin2 oynuyon galiba bir aralar ben de oynamıştım.Çok belli oluyor + basma 2 tane pencere bırak da ikv nin başkalarına özel ve özentili yanları olmasın..!Çok yanlış üzerine binilicek bir şey bu ne ya SonDestan mı..?
Şimdi böyle diyorsunda bu yazdıklarım oyuna dahil olunca senin zevkten dört köşe olacağına eminim
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
Sheytanist*
Sheytanist*