İkv katılmaz ama kader mühürleri gelir GameX e onun dışında gelirlerse çekeriz bi köşeyeADS1940 yazdı:Ikv gecen senede katilmadi
GameX 2016 ?
Re: GameX 2016 ?
BOŞ
Nerull kapiya adam dikecekmis kalabalik olmamiz lazim.kekikserp yazdı:Kader mühürleri katılacaksa şahsen ben gidip o standı dağıtırım
-
kekikserp
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
15 liralık rambo bıçağımla gelir küçük çaplı bir heyecan yaratırım.YemeLik yazdı:Nerull kapiya adam dikecekmis kalabalik olmamiz lazim.kekikserp yazdı:Kader mühürleri katılacaksa şahsen ben gidip o standı dağıtırım

Yetkili bir kaç kişiyle dogrudan görüşme fırsatım oldu 10.yıla özel bir katılım olacagı şuan şahsıma ulaşan bilgiler arasında yakında daha ayrıntılı olarak bilgilendirecegim hepinizi.
- Brainiac
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Biizn İ Hüda
özelden isim verme imkanın var mı demiyorumda ver diyorum
YemeLik yazdı:Yetkili bir kaç kişiyle dogrudan görüşme fırsatım oldu 10.yıla özel bir katılım olacagı şuan şahsıma ulaşan bilgiler arasında yakında daha ayrıntılı olarak bilgilendirecegim hepinizi.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Dediğin bir ihtimal doğru olsa bile sana bu bilgiyi veren kişi bu iletiyi gördükten sonra daha fazla bilgi vermezYemeLik yazdı:Yetkili bir kaç kişiyle dogrudan görüşme fırsatım oldu 10.yıla özel bir katılım olacagı şuan şahsıma ulaşan bilgiler arasında yakında daha ayrıntılı olarak bilgilendirecegim hepinizi.
Arkadaşlar geliştirici ekipten birisi ile görüştüm ve bu sene de gamex'e katılamıcaklarını söyledi. YemeLik isimli arkadaş sanırım bizi trollüyor. Bilginize
Geleneksel,her sene olan olay..Bir tanıdığıma sordum,vallah bu sene güncelleme var.Bir kankiluteytama sordum,geliyormuş güncelleme..Benim amcamın oğlu ikv de dev,25 aralıkta geliyormuş..
Hadi hayırlısı..
Hadi hayırlısı..

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Brainiac
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Biizn İ Hüda
hangi 25 aralık 2017,2018,2019......
Sparineus yazdı:Geleneksel,her sene olan olay..Bir tanıdığıma sordum,vallah bu sene güncelleme var.Bir kankiluteytama sordum,geliyormuş güncelleme..Benim amcamın oğlu ikv de dev,25 aralıkta geliyormuş..
Hadi hayırlısı..
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.