Nerulldan cevap resimli

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Nerulldan cevap resimli

Mesaj gönderen HollyShit »

Ayni paylasimi bizzat gordum fakat bunun ss alinacagini bildigim icin yazip, yazip sildim. ICF2 hakkinda haklisiniz, herhangi bir aktivitesi yok. Bilakis IKV'de oyle aslinda. Sobee'nin ne kadar butcesi oldugu, calisani oldugu hakkinda da bilgimiz yok. En basit hesap makinesi yazilimi bile gunler aliyor. Su an Sobee'nin butce kazanabilmesi icin yapabilecegi tek sey KM'yi populerlestirmek. Bildigimiz gibi eSport yeni yeni yayginlasiyor. 2010 yilinda Turkiye'de sadece 12 tane lisansli eSport oyuncusu vardi. Su an ise binlerce var. KM ne kadar populerlesirse o kadar ileri gider Sobee. O yuzden "Bitti." denilmeden sipekulasyon yaratmamaliyiz.

Saygilar.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

HollyShit yazdı:Ayni paylasimi bizzat gordum fakat bunun ss alinacagini bildigim icin yazip, yazip sildim. ICF2 hakkinda haklisiniz, herhangi bir aktivitesi yok. Bilakis IKV'de oyle aslinda. Sobee'nin ne kadar butcesi oldugu, calisani oldugu hakkinda da bilgimiz yok. En basit hesap makinesi yazilimi bile gunler aliyor. Su an Sobee'nin butce kazanabilmesi icin yapabilecegi tek sey KM'yi populerlestirmek. Bildigimiz gibi eSport yeni yeni yayginlasiyor. 2010 yilinda Turkiye'de sadece 12 tane lisansli eSport oyuncusu vardi. Su an ise binlerce var. KM ne kadar populerlesirse o kadar ileri gider Sobee. O yuzden "Bitti." denilmeden sipekulasyon yaratmamaliyiz.

Saygilar.

Normalde pek ss alıp paylaşanlardan değilim Nerull kendi hesabından böyle bir paylaşım yapınca arkadaşlarında görmesini istedim.Zaten nerullu veya yönetimden birini sorumlu tutmuyorum çünkü patron artık sobee değil Türk Telekom.Ben bütçe konusunda size katılmayıp şöyle düşünüyorum sobee artık bir şirket olmayıp Türk Telekomun içinde bir oyun geliştirme departmanı olduğu için bütçesi Türk Telekoma bağlı atacakları her adımın iznini türk telekom veriyor yani bence şuan türk telekom isterse çok rahat bir şekilde bütçe ayırıp yazılımcıların oyunu geliştirmesini sağlayabilir.Hadi diyelim ki sorunda gerçekten para maddi durum o zaman benim tek merak ettiğim kısım şu neden İKV nin developerlarının veyahut yönetim ekibinin durumla ilgili bir açıklama yapmalarına Türk Telekomdaki yetkililer izin vermiyor çünkü nerull oyun kapanmayacak diyor tamam güncelleme gelmeyebilir bunun açıklamasına izin verebilir düzgünce ikvye artık güncelleme paketi getirmeyeceğiz oyun seviye de kalacak ve şuan kapanmayacak gideceği yere kadar gidecekte diyebilirler yok güncelleme gelecekse de arkadaşlar 1 yıllık 2 yıllık planımız var bu süreçten sonra güncelleme paketini yayınlayabileceğiz de diyebilirler. sürekli bir karışıklıktan bahsediyorlar neyin karışıklığı ki bu.

Ek olarakta eğer güncelleme paketine dair hali hazırda birşeyler var mı eğer hiçbir şey yoksa ve geliştirme kararı alırlarsa nerden bakarsak 1-2 sene civarı sürer geliştirmeleri testleri çünkü küçük bir grup bölgesinden ziyade yeni bir devasa bölge ve yeni seviye sistemi bekleniyor.
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

ReaLMADRID yazdı:
HollyShit yazdı:Ayni paylasimi bizzat gordum fakat bunun ss alinacagini bildigim icin yazip, yazip sildim. ICF2 hakkinda haklisiniz, herhangi bir aktivitesi yok. Bilakis IKV'de oyle aslinda. Sobee'nin ne kadar butcesi oldugu, calisani oldugu hakkinda da bilgimiz yok. En basit hesap makinesi yazilimi bile gunler aliyor. Su an Sobee'nin butce kazanabilmesi icin yapabilecegi tek sey KM'yi populerlestirmek. Bildigimiz gibi eSport yeni yeni yayginlasiyor. 2010 yilinda Turkiye'de sadece 12 tane lisansli eSport oyuncusu vardi. Su an ise binlerce var. KM ne kadar populerlesirse o kadar ileri gider Sobee. O yuzden "Bitti." denilmeden sipekulasyon yaratmamaliyiz.

Saygilar.

Normalde pek ss alıp paylaşanlardan değilim Nerull kendi hesabından böyle bir paylaşım yapınca arkadaşlarında görmesini istedim.Zaten nerullu veya yönetimden birini sorumlu tutmuyorum çünkü patron artık sobee değil Türk Telekom.Ben bütçe konusunda size katılmayıp şöyle düşünüyorum sobee artık bir şirket olmayıp Türk Telekomun içinde bir oyun geliştirme departmanı olduğu için bütçesi Türk Telekoma bağlı atacakları her adımın iznini türk telekom veriyor yani bence şuan türk telekom isterse çok rahat bir şekilde bütçe ayırıp yazılımcıların oyunu geliştirmesini sağlayabilir.Hadi diyelim ki sorunda gerçekten para maddi durum o zaman benim tek merak ettiğim kısım şu neden İKV nin developerlarının veyahut yönetim ekibinin durumla ilgili bir açıklama yapmalarına Türk Telekomdaki yetkililer izin vermiyor çünkü nerull oyun kapanmayacak diyor tamam güncelleme gelmeyebilir bunun açıklamasına izin verebilir düzgünce ikvye artık güncelleme paketi getirmeyeceğiz oyun seviye de kalacak ve şuan kapanmayacak gideceği yere kadar gidecekte diyebilirler yok güncelleme gelecekse de arkadaşlar 1 yıllık 2 yıllık planımız var bu süreçten sonra güncelleme paketini yayınlayabileceğiz de diyebilirler. sürekli bir karışıklıktan bahsediyorlar neyin karışıklığı ki bu.

Ek olarakta eğer güncelleme paketine dair hali hazırda birşeyler var mı eğer hiçbir şey yoksa ve geliştirme kararı alırlarsa nerden bakarsak 1-2 sene civarı sürer geliştirmeleri testleri çünkü küçük bir grup bölgesinden ziyade yeni bir devasa bölge ve yeni seviye sistemi bekleniyor.
Is TT ile bitmiyor kanaatimce. Bu kadar zor olmamali. Cunku bu gelistirmeden cok kostek olmak. Bunun yani sira son guncelleme paketinden (CT) bu yana IKV'de hicbir gelisim olmamasinin sebebi tabii ki KM gelistirmeleriydi. Uzun zaman oldu cunku. Bu sene GameX'te KM standi acilir gibime geliyor. Eger TT pintilik yapmazsa, sorularimizi orada da sorabiliriz ama mekan bu atmosfere ne kadar uygun olur orasi muamma.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

HollyShit yazdı:
Is TT ile bitmiyor kanaatimce. Bu kadar zor olmamali. Cunku bu gelistirmeden cok kostek olmak. Bunun yani sira son guncelleme paketinden (CT) bu yana IKV'de hicbir gelisim olmamasinin sebebi tabii ki KM gelistirmeleriydi. Uzun zaman oldu cunku. Bu sene GameX'te KM standi acilir gibime geliyor. Eger TT pintilik yapmazsa, sorularimizi orada da sorabiliriz ama mekan bu atmosfere ne kadar uygun olur orasi muamma.

KM nin Game X te stand açabilecek kadar popülaritesi oluştuysa açarlar işlerine gelirse ne ikv nin geliştirmesi için gereken para ne de Game X masrafı TT ye koymaz.
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Kader Mühürleri gibi bir balon oyuna stand açılıyor ikvye açılmıyorsa sobeenin ileride gösterecegi tutumu anlar gibi olacagız,ikv 2.plana atılacak yada kökten hiç ellenmeyecek yavaş yavaş bitirilecek.

25.12.16 günü herşey netleşecek ya TAMAM ya DEVAM...
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Bu istanbul Kiyamet Vakti kadrosu(şuanki)bence oyuna bir akrep ekleyebilecek yetenekleri yok. Bence gelecek bölge hazır , ve ben gelecegine inaniyorum. Sadece test edip hatalari duzeltmek icin cabalayacaklar ve bunun icinde yeni personel alimi yaparlar cunku onlarin kabiliyeti buna yetmez. Sorularimiza cevap verememeleride bu yuzden bence BILGISIZLER. yillar once sadece bir kac ay acik kalan bir oyun oynadim Kabod Online diye 2 gün once facebooktan mesaj yazdim neden turkiyede oyun kapandi diye , 2 saat sonra adam yarim sayfa cevap verdi yapumci sirketle fiyatta anlasilmamasi vesaire , bunlarin hali hazirdaki oyunlari icin bile oyunculari takmamasini goz onune aldigimda .isterse dunyanin en iyi oyununu yapsin sobee yinede sobeenin yaltigi oyunlari oynamiyacagim. Ilk basta deger verseler ne gezer parayi gorunce bugunku gibi o oyundada oyunculari .birer arac olarak gorecekler. Nasil ki bir inekten yillarda süt alirsin verimi bitince ver kasaba gitsin. Bizde bu ikv yonetimi icin oyleyiz.
Resim
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

bendensairolmaz yazdı:Bu istanbul Kiyamet Vakti kadrosu(şuanki)bence oyuna bir akrep ekleyebilecek yetenekleri yok. Bence gelecek bölge hazır , ve ben gelecegine inaniyorum. Sadece test edip hatalari duzeltmek icin cabalayacaklar ve bunun icinde yeni personel alimi yaparlar cunku onlarin kabiliyeti buna yetmez. Sorularimiza cevap verememeleride bu yuzden bence BILGISIZLER. yillar once sadece bir kac ay acik kalan bir oyun oynadim Kabod Online diye 2 gün once facebooktan mesaj yazdim neden turkiyede oyun kapandi diye , 2 saat sonra adam yarim sayfa cevap verdi yapumci sirketle fiyatta anlasilmamasi vesaire , bunlarin hali hazirdaki oyunlari icin bile oyunculari takmamasini goz onune aldigimda .isterse dunyanin en iyi oyununu yapsin sobee yinede sobeenin yaltigi oyunlari oynamiyacagim. Ilk basta deger verseler ne gezer parayi gorunce bugunku gibi o oyundada oyunculari .birer arac olarak gorecekler. Nasil ki bir inekten yillarda süt alirsin verimi bitince ver kasaba gitsin. Bizde bu ikv yonetimi icin oyleyiz.
Hele bir güncelleme gelsin sonra düşünürsün relax ol kanki.

viewtopic.php?f=46&t=137070
Kullanıcı avatarı
ADS1940
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ADS1940 »

Lafla peynir gemisi yurumez. Icraat gorelim.
Parlementxi
Geri Dondum!

viewtopic.php?f=59&t=134891
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

YemeLik yazdı:
bendensairolmaz yazdı:Bu istanbul Kiyamet Vakti kadrosu(şuanki)bence oyuna bir akrep ekleyebilecek yetenekleri yok. Bence gelecek bölge hazır , ve ben gelecegine inaniyorum. Sadece test edip hatalari duzeltmek icin cabalayacaklar ve bunun icinde yeni personel alimi yaparlar cunku onlarin kabiliyeti buna yetmez. Sorularimiza cevap verememeleride bu yuzden bence BILGISIZLER. yillar once sadece bir kac ay acik kalan bir oyun oynadim Kabod Online diye 2 gün once facebooktan mesaj yazdim neden turkiyede oyun kapandi diye , 2 saat sonra adam yarim sayfa cevap verdi yapumci sirketle fiyatta anlasilmamasi vesaire , bunlarin hali hazirdaki oyunlari icin bile oyunculari takmamasini goz onune aldigimda .isterse dunyanin en iyi oyununu yapsin sobee yinede sobeenin yaltigi oyunlari oynamiyacagim. Ilk basta deger verseler ne gezer parayi gorunce bugunku gibi o oyundada oyunculari .birer arac olarak gorecekler. Nasil ki bir inekten yillarda süt alirsin verimi bitince ver kasaba gitsin. Bizde bu ikv yonetimi icin oyleyiz.
Hele bir güncelleme gelsin sonra düşünürsün relax ol kanki.

viewtopic.php?f=46&t=137070
Açtığım konunun giren kısmını bana açıklarsan,Daha rahat çikarabilmen için bi yapilandırma yapip sana yardimci olabilirim tezeklik ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Bir çok kişi boş konuşuyor. :D

Vezirx bir şeylerin farkına varmış ama güzel.

Bakın Donanım Haber Forum'u takip edeniniz var mı bilmiyorum, orada AKK ile ilgili bir konu var. Yüzlerce imza toplanıyor, hatta CHP'nin Adana milletvekili bizzat BTK ile görüşme sağlıyor filan neyse ve bu kurumun başındaki adam 3 MBPS hızın yeterli olduğunu söylüyor, alt yapı yetersizliğinden ve indirmeye yüklenen kişilerden filan bahsediyor merak ediyorsanız ayrıntıları takip edersiniz o konudan. Şimdi bu kimin çıkarına geliyor, bundan fayda sağlayan kim? Hepinizin aklına aynı isim geldi: Türk Telekom. Olayın içine siyaseti katarak farklı boyutlara da çekmek istemiyorum neyse. Bunun İKV ile ne alakası var şimdi? Aslında bir çok alakası var.

Türk Telekom'un kazandığı paranın haddi hesabı yok.Şimdi bu denli kârlı bir firmanın İKV oyununa ayıracak hiç mi bütçesi yok? Hem de İKV bu denli para kaynağı sağlarken. Aynı an da 2 oyunun da geliştirilmesini sağlayacak hiç mi gücü yok bu firmanın? Türk Telekom istesin onlarca oyunun aynı an da geliştirilmesini sağlayabilir, böyle bir gücünün olduğunu hepimiz biliyor. Yani bu konuda Türk Telekom'un imkânı yok gibi düşüncelere sahip olan yoktur sanırım. Fakat Türk Telekom bu oyunu geliştirerek kendisini gereksiz yere zarara sokmak istemiyor. Şunu hepimiz biliyoruz ki, İKV artık oyuncu çekmez. Yani bir kaç kişi haricinde İKV'ye büyük kitleler kazandıramazsınız. Zaten oyunda bir çok sorun mevcut. Şu an da Türk Telekom İKV'den gerekli parayı elde ediyor. Ellerindeki bütçeyi oyunun gelişimine harcamaları onlar için ek bir yük olur ve bunun gereği yok. Daha büyük hamle yapıyor Türk Telekom. Yeni döneme uygun Kader Mühürleri oyununu geliştiriyor ve bu oyuna da destek verecek ama ben yine de gerekli desteği vereceğini düşünmüyorum. Yetersiz kalacak verilen destek. Çünkü ne olursa olsun bu şirket kâr amacı güden bir şirket.

Yukarıdaki AKK konusunu da bunun için açtım. Yüzlerce şikayet olmasına rağmen hiçbir tepki yok BTK'dan ve hala 3 MBPS hızın yeterli olduğunu söylüyorlar. BTK'nın da ipleri Türk Telekom'un elinde. Sizin burada haykırışınız da, mücadeleniz de boşuna arkadaşlar. Düzen oturmuş ve işleyen bir sistem var. Bu kadar küçük kitleyle de hiçbir şey olmaz.

Ayrıca son olarak şunu da söyleyeyim, DEV'lere fazla yüklenmeyin. Sobee artık kendi başına buyruk bir şirket değil. Türk Telekom'a ait bir şirket ve kapı gibi sözleşmeler var. Türk Telekom istemedikçe ağızlarını açamazlar maalesef. O yüzden Nerull yalancı, Nerull şöyle ya da bilmem şu kişi böyle gibi ifadeler yanlış. Direkt olarak saldırıya geçmeden düşünün derim.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön