O rütbeyi tek çizgi kahve de yapsan sana sahte olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim
Güzel işçilik...Paran gerçek olabilir ona bişey demiyorum ama o paranında öle çok fazla bi yanı yok
185.000 KP de çift kahverengi yıldız oluyor karakter.Yeşil yıldız olması için 370.000 KP gerektiğini bilmeyen varmı ? Bence yok.
Bunların hepsi gerçek olsa bile...Reklama gerek varmı ? Bence yine yok.
Bende düzeLteyim seninde hatan war 2 yıLdız pembe 300bin şanda oluyor.
yanlıs bilgi vermiyelim:)) 2 yıldız mavi 375b kp de olur suan var inanmıyan gelip görebilir... 2 yıldız pembe tam emin diilim ama 280 b küsürdü ark.
Yıldızlar biraz uzun olmuş gibi + birazda soluk , bir erkek savaşçı o kadar giyemeyeceği kadın gözlüğünü ne yapacak anlamış değilim. 1-2 tane akçe ekleseydin bence bu kadar hata arasında görünmeden sıyrılabilirdi.
Fotmontaj dfiyelim o zaman isim ile yazılan isim birbirni tutmuyor Rüzgarın diyor aşagıdan hem cevap veriyor hem aynı isimden cevap alıyor oarsı kafamı karıştırdı aynı isimden cevap nasıl veriliyor yada kendi kendinemi ayak cekiyor.
yada bir başaksını karalamk için yapılmış düzmece birşey.
275 binde pembe olunuyor ama adamın 375 bin civarında ve bir o kadarda gözlüğü oldugunu düşürnürsek bunun 750 bin yani 3 yıldız kahverengi olması lazımdın sınıfta kaldı.
Ama başkalarını zan altında bırakma spedy
Spedy cevap veriyor
ve spedy cevap alıyor hayret burası güzeldin sadece mavi olman lazımdın
375 binde de mavi çift yıldız olursun
15 bin tek yıldız kahverengi
120 bin mavi tek yıldız
180 bin kahverengi çift yıldız
275 bin pempe çift yıldız (280 de olablir ama 275 bin diye hatırlıyorum)
375 bin mavi çift yıldız
750 bin kahverengi 3 yıldız
1500 bin yesil 3 yıldız
3000 bin pempe 3 yıldız
maviyi görmedik görünce yazarız.
9 mde maraşal yani kılınçı gördüm.
okeyyes yazdı:Fotmontaj dfiyelim o zaman isim ile yazılan isim birbirni tutmuyor Rüzgarın diyor aşagıdan hem cevap veriyor hem aynı isimden cevap alıyor oarsı kafamı karıştırdı aynı isimden cevap nasıl veriliyor yada kendi kendinemi ayak cekiyor.
yada bir başaksını karalamk için yapılmış düzmece birşey.
275 binde pembe olunuyor ama adamın 375 bin civarında ve bir o kadarda gözlüğü oldugunu düşürnürsek bunun 750 bin yani 3 yıldız kahverengi olması lazımdın sınıfta kaldı.
Ama başkalarını zan altında bırakma spedy
Spedy cevap veriyor
ve spedy cevap alıyor hayret burası güzeldin sadece mavi olman lazımdın
375 binde de mavi çift yıldız olursun
15 bin tek yıldız kahverengi
oyunu bilmiyorsun sanırım.Ben mesaj yazsam bile onun adı görükür.Dikkatli bak sen diyorsunki 375 binde 2 yıldız mavi.Bende 350 bin var iyi bak oda pembe gözlük tak.
120 bin mavi tek yıldız
180 bin kahverengi çift yıldız
275 bin pempe çift yıldız (280 de olablir ama 275 bin diye hatırlıyorum)
375 bin mavi çift yıldız
750 bin kahverengi 3 yıldız
1500 bin yesil 3 yıldız
3000 bin pempe 3 yıldız
maviyi görmedik görünce yazarız.
9 mde maraşal yani kılınçı gördüm.
1- 235 bin şan da 2 yıldız yeşil oluyor ve 300 bin şan da pembe oluyor kendim kp kasdığım için biliyorum we adım gibide eminim azmı sabahladık kp kasmaya unuturmuyum
3- Bence sen buraya para koymussun rutbe koymussun havamı atıyorsun bence çok gereksiz bir şey yinede bir şey diyemem tabi senın kararın başarılar