10 yılda Herşey değişir.Mesela günde 1 lıra toplasan 10 yıl sonra 3650 lıra eder.
Forumda günde 2 yorum atsan 10 yılda sancak beyi olursun
Ne biliyim Oyun kursan bile 10 yıl sonra kasana nerden baksan 500 bin lıradan fazla para geçer. ( en az , en ölü)
10. yılda değişen birşeyler olabilir. Mesela DEV Nerull 1 yıl daha yaşlanır Oyuna gelirsek; bu yönetim ve gönüllü ekip olduğu sürece İKV gelişmeyi hak etmiyor. Bu çöplüğü kendi haline bırakın kendi kendine bitsin. Daha fazla oynamayın oyunu derim..
Rivalxmelodi yazdı:10. yılda değişen birşeyler olabilir. Mesela DEV Nerull 1 yıl daha yaşlanır Oyuna gelirsek; bu yönetim ve gönüllü ekip olduğu sürece İKV gelişmeyi hak etmiyor. Bu çöplüğü kendi haline bırakın kendi kendine bitsin. Daha fazla oynamayın oyunu derim..
Sen de çok yakında diye atıp tutanlardandın. Görücez görücez hölölölölö yapıyodun en son tak kader mühürleri çıktı
Rivalxmelodi yazdı:10. yılda değişen birşeyler olabilir. Mesela DEV Nerull 1 yıl daha yaşlanır Oyuna gelirsek; bu yönetim ve gönüllü ekip olduğu sürece İKV gelişmeyi hak etmiyor. Bu çöplüğü kendi haline bırakın kendi kendine bitsin. Daha fazla oynamayın oyunu derim..
Sen de çok yakında diye atıp tutanlardandın. Görücez görücez hölölölölö yapıyodun en son tak kader mühürleri çıktı
Aynen git onu oyna IKV yi bırakta bari son günlerinde oyunun yaş ortalaması yükselsin
olabilir.arkadașlar o kadar bekledik sadece 10.yıl diye bir șeyler bekliyorum hakikaten yoksa emin olun benimde bi beklentim yok,sadece tahmin 1 mb guncellemede insan bekliyor iște.Lutfen konuyu tartısmaya donusturmeyelim.