MevDinç'in Açiklamalari
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: MevDinç'in Açiklamalari
Mevlüt Dinç ile ben de konuşmuştum. Adam açıkça ilgim , bilgim , fikrim yok diyor. Aslında burada 'isteseler de oyunu geliştiremezler.' demiyor. Başka projelere yönelmeleri daha verimli olura getirmek istiyor.Kader Mühürleri duyulduğunda sevinmiş ve heyecanlanmıştı.

Afanesiyevo
Açıkcası eski bir oyun motorunu geliştirmek yerine , ona masraf yapılması yerine yeni bir oyun motoru ile daha fazla kitle yakalamaktı amaç fakat bunu başaramadılar , bu saatten sonra ikv ye herhangibi bir masraf yapabileceklerini sanmıyorum ikv şuanda bir köşede duruyor ne kazanırlarsa kârdır kapatmama sebeplerinden biride bu olabilir herneyse bende oyuna 2 ay önce ara verdim tekrar başlamayı düşünmüyorum
İyi forumlar.
İyi forumlar.
- DreamCatcheR
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
Kendisine gidin sadece şunu sorun: "Niye Zwartan zamanında Actor'ü yenileyelim ya da İKV'yi yeni bir oyun motoruna entegre edelim" dediği zaman sunucuların bir süre kapalı kalacağını ve para akışının duracağını bildiği için bu teklifi kabul etmemiş?
Hala aranızda Mevlüt Dinç'i Robin Hood gibi görenler var. Ulan Sobee'nin bu hale düşmesinde en büyük payı olanlardan birisi o. Nasıl da tatlı tatlı boyuyor gözünüzü böyle ajitasyon yaparak. Koyunsunuz yemin ediyorum. (Laflarım konuyu açan arkadaşa değil yorum yazıp herifi ilahlaştıran üç beş sazana)
Şunu kafanıza sokun arkadaşlar. Sobee artık sırtını Türk Telekom'a yaslamış ve kurumsallaşmış bir firma. İKV'nin kapanması söz konusu değil. Geliştirmesi de ne Nerull'a ne de Orti'ye bağlı. Tepeden talimat gelecek ki bu adamlar bir şey yapacak. Eskiden olduğu gibi özel bir kurum yok ki ortada "Siz bunu istediniz biz de yaptık alın!" desinler. Zaten oyunun gelişiminde gönüllü ekibin katkısı veya parmağı olanları düşünenler şuraya bir geçsin. Onları ayrı bir şekilde saygıyla anacağım.
Hala aranızda Mevlüt Dinç'i Robin Hood gibi görenler var. Ulan Sobee'nin bu hale düşmesinde en büyük payı olanlardan birisi o. Nasıl da tatlı tatlı boyuyor gözünüzü böyle ajitasyon yaparak. Koyunsunuz yemin ediyorum. (Laflarım konuyu açan arkadaşa değil yorum yazıp herifi ilahlaştıran üç beş sazana)
Şunu kafanıza sokun arkadaşlar. Sobee artık sırtını Türk Telekom'a yaslamış ve kurumsallaşmış bir firma. İKV'nin kapanması söz konusu değil. Geliştirmesi de ne Nerull'a ne de Orti'ye bağlı. Tepeden talimat gelecek ki bu adamlar bir şey yapacak. Eskiden olduğu gibi özel bir kurum yok ki ortada "Siz bunu istediniz biz de yaptık alın!" desinler. Zaten oyunun gelişiminde gönüllü ekibin katkısı veya parmağı olanları düşünenler şuraya bir geçsin. Onları ayrı bir şekilde saygıyla anacağım.

Proje lideri olmadan bir oyun ne kadar gelişecek merak ediyorum şahsen.
Yinede siz fazla umutlanmayın :|
Umutlu olmak lazım. Ne demiş üstat Aristoteles "Umut, uyanık adamın düşüdür". Hadi kalk artık, yemek ye, güçlen, kaslarını... Pardon, bu diğer oyundaydı. :mrgreen:EYUNAL yazdı:Proje lideri olmadan bir oyun ne kadar gelişecek merak ediyorum şahsen.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- Barbarosxhasar
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
sa kardeş bu özellikler bende olsa neden TT de 3 kuruş maaşa işe giriyim ????? iSaver yazdı:merhaba arkadaşlar, geçerken uğradım bu konuyu gördüm bir cevap yazayım istedim.
geçenlerde (1 ay önce falan) kariyer nette iş ilanı görmüştüm telekom tarafından verilmiş. iş tanımı şu şekildeydi:bakın iş tanımı bölümünde üç cümle var tekrar alıntı yapıyorum:Gizlenmiş İçerikGöster[*]GENEL NİTELİKLER
Oyun oynamak ve oyun dünyasını yakından takip etmek
En az 5 yıl profesyonel bir yazılım geliştirme ekibinde yer almış olmak
Gereksinimler doğrultusunda yazılım sistemlerini tasarlama, dökümante etme ve uygulama yetilerine sahip olmak
NoSQL (özellikle MongoDB) ve SQL veritabanları konusunda bilgi sahibi
C#
Multithreaded programlama konusunda bilgili
Garbage collection hakkında bilgi sahibi
Native Code ve .NET code entegrasyonu konusunda bilgi sahibi
C++
Temel C++ kavramlar konusunda bilgili
Şablonlar ve standart kütüphane konusunda bilgili
Optimizasyon konularında deneyimli
Üstün hata ayıklama yetileri (senkronizasyon problemleri, bellek kaçakları vs.)
Algoritmalar, veri yapıları ve karmaşıklık hakkında sağlam bir temele sahip
Temiz ve kendini açıklayabilen kod yazmaya özen gösteren
Teknik doküman yazma yeteneği olan
Unreal Engine 3 / 4, UDK (UnrealScript) bilgisi (çalışan bir demo ile kanıtlanmak üzere)
Geçmişte bir oyun backend sistemi geliştirmesinde çalışmış olma
Ağ programlama (Protokoller, soket programlama)
[*] İŞ TANIMI
Sobee oyunlarının sunucu yazılımı tasarımının ve programlamasının yapılması
Var olan oyunların sunucu yazılımlarını geliştirme ve hatalarını giderme
Outsource edilen sunucu yazılımlarının bilgi transferinin Sobee’ye taşınması ve gerekli yazılım geliştirme altyapısının kurulması
ikinci cümleyi görüyorsunuz, var olan oyunların diyor. açık açık ikv yazacak halleri yoktu sonuçta:) ben kendi adıma hala umutluyum, neden umutlusun diyemezsiniz ya arkadaş.Sobee oyunlarının sunucu yazılımı tasarımının ve programlamasının yapılması
Var olan oyunların sunucu yazılımlarını geliştirme ve hatalarını giderme
Outsource edilen sunucu yazılımlarının bilgi transferinin Sobee’ye taşınması ve gerekli yazılım geliştirme altyapısının kurulması
edit: ilan kariyer nette kaldırılmış ancak başka bir sitede buldum:
https://iscepte.net/turk-telekom-grubu/ ... ni-1111232
auril & DoubleLift
İsterseler çok rahat geliştirirler.Fakat ekipteki genel görüşte ikvden artık bir cacık olmaz,ugraşılmaz felan gibi düşünülüyorsa o zaman geçmiş olsun.
Yukarida bir arkadasin sozlerine katilmamak elde degil. Maaslarini tikir tikir aliyorlar dusunsene hala ortinin developerlik yaptigini? (bu ortiyi kotulemek degil forum kullanicilarini sorgulatmak) ortinin kod bildigi asiri muamma bir durum .. bir arkadas konu acmisdi bi aralar sobee maaslari ile ilgili sanirim 5bin tl kusur maas aliyorlar. yine bu kisi bu sahis bu birey sorumsuzca -hala nasil devlik yapabiliyorsa- ogluna devlerin sadece uretiminde bulunan sobee yuzuk hediye etmis en nihayetinde ise bu 14 yasinda kucuk kardesimiz kuklacida teror estirmisdir ama ne ban ne ceza
ayrica bkz; ESCULOPE . neyse bu ayri konu
bunda aylar once laggende bulent birsenin mesajini paylasmisdim guncelleme gelmesi yok denecek kadar az cunku bir kere eski calisanlar yok mevdinc de aynisini soyledi bak hele , oyunun bir numarali ismi lagendary si zwartan . arif cinar turken, zamanin gm kubilayligindan terfi edinmis ve demirden kardesler sonuc ortada .. madem eski yonetim yok bunlar bu oyunu yapmayi nasil becermis? demekki kursat karamahmutoglu gercekten caliskan biri ama basarilimk tartisilir .. hol bolgesinide o getirmisdi tanitmisdi.
ayrica bkz; ESCULOPE . neyse bu ayri konu
bunda aylar once laggende bulent birsenin mesajini paylasmisdim guncelleme gelmesi yok denecek kadar az cunku bir kere eski calisanlar yok mevdinc de aynisini soyledi bak hele , oyunun bir numarali ismi lagendary si zwartan . arif cinar turken, zamanin gm kubilayligindan terfi edinmis ve demirden kardesler sonuc ortada .. madem eski yonetim yok bunlar bu oyunu yapmayi nasil becermis? demekki kursat karamahmutoglu gercekten caliskan biri ama basarilimk tartisilir .. hol bolgesinide o getirmisdi tanitmisdi.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- NauTLiuS
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hitap
Aciklama yapsalar iyi olur bosa para harcamaya veya bosa zaman harcamaya grk yok!