İKV NASIL KURTARILIR?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV NASIL KURTARILIR?

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

eskiden olsa onerilerimizi havuzda topladıklarını söylerlerdi. Lakin şuan ona bile tenezzül etmiyorlar. 2 senedir oynamıyorum sadece forumdan takip ediyorum . Oyuna yenilik gelmeyecek bu kesin mi kesin . Çünkü özel günlerde foruma haberlere bir iki satır yazıp gidiyorlar. Oyun içinde ise yaptıkları etkinliklerde bitsede gitsek havasındalar.
Kimse kusura bakmasın ama şu durumda plus alan aylık arttiricilarini alan hatta 4 5 hesaba plus alip kp kasan arkadaslar var. Bende olsam yenilik getirmem millet tavuk sucuguna alismis neden kasap sucugu kullanip maliyeti arttirayim ki ? Yarim ekmek her turlu 5 lira :) :).
Resim
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

Yeni leveller Gelmez. ama 49 leveller çerçevesinde oyuna bir güncelleme gelebilir.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

KARADAVUTs yazdı:Yeni leveller Gelmez. ama 49 leveller çerçevesinde oyuna bir güncelleme gelebilir.
Muhtemelen öyle olacak ama sadece seviye güncellemesi gelmesi bence daha mantıklı olur biraz denge gelirdi.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
eskibirdost169
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen eskibirdost169 »

TOLGARDA yazdı:
KARADAVUTs yazdı:Yeni leveller Gelmez. ama 49 leveller çerçevesinde oyuna bir güncelleme gelebilir.
Muhtemelen öyle olacak ama sadece seviye güncellemesi gelmesi bence daha mantıklı olur biraz denge gelirdi.

Bende bu yüzden yeni lvl önerisi yazdım.Oyun şuanda dengesiz olduğunu düşünüyorum.Savaşçılar büyücüye hasar birleştirip tek atamamalı.Ya savaşçı hasarlarında bir düzenleme yapılmalı yada yeni lvl gelmelidir.Önerimi yapıyorum ama bırakın yeni lvli yeni grup bölgesine bile umudum yok.
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

Her taşında emeği varmışçasına İKV'ye sahip çıkan oyuncuları, göz ardı etmenin yanlışlığına değinmek istiyorum. Esas yetkililerin ilgisizliğine sesleniyorum; "Şu oyunu(!)" geliştirdiğiniz kadar, bu oyuna da bir bakın! Çeyreği yeter! Piyonlarınızdan bıktık.. Egonuz değil, vicdanınız konuşsun!

**Gönüllü arkadaşlara hiç bir lafım yoktur. Eleştiriyi kaldıramıyorsanız, yorumu kaldırabilirsiniz.
Resim
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Selamun Aleykum
Bende bir kaç oneri yazmakistedim hem konu guncel kalsiñ

1. Lonca puanı ile malzeme veyahut materyal alinabilir. Nasil mi ?
Ornegin lonca seviyeleri getirilmeli oyuncularin lonaya LP bagisi yaparak arttirabilecegi seviye olabilir ve bu seviyeler gelistikce malzeme acilir . Mesela Lodos Muhafızı Zırhı gereken lonca seviyesi 5 gereken Lonca puanı 75.000.000 bu temsili rakam bu sayede oyuncularım sorumlulukları olur her loncada her birey günlük Lp bagisi yapar bunun yaninda kendisi icinde zirh vs gibi seyler icin LP biriktirir. Ayrica materyal olarakta oyuna getirilecek yeni bir lvl ile yeni esyalarin recetelerinde bulunan bir malzemeyi LP ile alabiliriz. Mesela Kantaron Otu 2 500 000 LP bu malzemeden 10 adet isteyebilir.

Peki faydası ne ?
Bu sayede tek basina insanlar LP kasmak icin ugrasacak grup bulamiyorum diye oyunu terk etmicek . Bir yandanda lonca seviyesi isin icinde olunca topluluk ve beraberlik yine olacak 2 si 1 arada
Buda su demek oluyor Yenilik gelecekse Gb olmamali recete sistemi oyuna kesinlikle geri dönmeli.

2. Onerim
Oyuna sabit gorevler gelmeli her gun sabah guncellemesi ile yenilenecek bir gorev sistemi .
Ornegin
1000 hol orumcegi kes = x maden x LP x iksir x para
Bunun gibi bit sistem oyunu yine canlandirabilir.

Bu 2 onerim bile bir oyuncunun gunluk 5 6 saat aktiflik saglamasina yeter diye dusunuyorum...

Iyi forumlar
Vesselam...
Resim
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

yazdıklarınızı tek tek okudum arkadaşlar, önerileriniz gerçekten çok hoş.

ben de öncelikle şunları söylemek istiyorum, 29 level sınırından beri bu oyunda varım. kaç yıl oldu sizler hesap edin, günümüzde mmorpg oyun oynamak istediğim zaman diğer oyunlardan ziyade aklıma hep İstanbul Kıyamet Vakti gelir. Bu oyunun alt yapısı gerçekten çok sağlam, grafik motoruna takılmanızı manasız buluyorum. World of warcraft ın da grafik motoru mükemmel değil yani, İKV nin kendine has ayrı bir havası var.

seviye sınırı 49 ken bu oyun 9 sene idare etti, şaka yapmıyorum. 9 senedir seviye sınırı 49 arkadaşlar, diğer online oyunlara baktığım zaman devasa seviyeler görüyorum.

e şimdi gerek hikayeye gerekse oyuncuların bu güzel bağlılığına baktığımda, seviye sınırının 99 109 lara kadar gidebileceğini düşünüyorum.

grup bölgelerinin kaldırılmasına ben de canı gönülden katılıyorum, oyuncuyu oyuncuuya muhtaç etmek gerçekten çok kötü bir şey.

Nihat hocanın da art niyetli olduğunu hiçbir zaman düşünmedim, şimdi açık konuşmak gerekirse kader mühürlerine birileri baya bir emek harcamış fakat o oyunun tutacağı yok.

bunu onlar da çok iyi biliyor, gelelim bizim oyunumuza.

İstanbul Kıyamet Vakti devasa bir ekiple yapılmadı, 5 mi 6 mı hadi 7 kişi diyelim bu kadar insan bu oyunu yaptı, düşünebiliyor musunuz? Yenilik hususunda, burada fikir paylaşımı açsalar ve 1 hafta verseler ben çok açık söylüyorum buradaki tüm arkadaşlarım seviye 59 un hikayesini yazarlar yahu.

Yapımcılara da bir tek tasarlamak ve koymak kalır.

Ben bu oyunu gerçekten çok seviyorum, son yıllarda seviyesizleşen ortamlar olsa da komutanda oturup muhabbet edip adam kovalamanın zevki her zaman ayrı olmuştur.

Lonca puanlamasına gelince, lonca puanları ile arttırıcı da alınabilir mesela? şu kadar lonca puanı ile atıyorum 1 haftalık arttırıcı yahut 1 günlük arttırıcı gibi gibi.

onun dışında tabiyki oyun gelir kapısını açmak lazım, farklı kostümler getirilebilir, ayrıca çok önemli husus bence karakterin tip değişimi.

diyeceklerim şuanlık bu kadar, moderasyon ekibi umarım bu konuyu gerekli mercilere iletir.

bakın bizlerin de bir hayatı var, bütün gününü bilgisayarda geçiren ve hiçbir şey yapmayan insanlar değiliz. kimimiz öğrenci kimimiz doktor kimimiz esnaf kimimiz öğretmen. herkesin bir hayat koşuşturmacası var, senelerin geçmesi ile birlikte bu oyunu korumaya kollamaya ilgilenmeye devam ediyoruz.

bakın arkadaşımız abimiz kardeşimiz ne diyor, 2.5 yıldır foruma giriyorum.

yahu sorsak başka oyun forumlarını bu kadar içtenlikle takip ediyor mudur?

cevap basit değil mi, etmiyordur.

Gerçekten mmo rpg oyunlarda kendimi sıcak ve samimi hissettiğim tek oyun İstanbul Kıyamet Vakti. Yazık olmasın bu oyuna, yapın gerekeni, gerekenleri, bizler de satın alır destek veririz.

şu oyundur o oyundur geçin bunları ya, olmayacak tutmayacak işte. moba arasak yüklü bilgisayarımda girerim, herkeste yüklü herkes girer.

yapımcılara sesleniyorum, sizler dinleyin bizleri. İstanbul Kıyamet Vaktinin kemik kitlesine güvenin.
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Geri Dönüşüm Kutusu>Sağ Tık>Geri Yükle>Sol Tık
Kullanıcı avatarı
ZoneIX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ZoneIX »

(oyun kurtarılmaz!!!)
BOŞ
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

1 Milyar öneri olsa hiçbirşey bu oyunu kurtaramaz kardeşim hayal bile etmeye gerek yok ha belki bir gün
Black Widow Hulku yenecek
Hawkeye de Thoru yenecek kadar gücü oldu gün olur :D
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty

“Genel Etkileşim” sayfasına dön