Bu arada gunlugun hayirli olsun.
NauTLiuS Günlüğü (TILSIM)
-
romendiyojen
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
Re: NauTLiuS Günlüğü (TILSIM)
Cehennem Pantolon
- NauTLiuS
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hitap
Romendiyonjen tsk ederim plus alicam xt kutu var loncayada ct arttirici alicaz
gorruz jssleri artik
- NauTLiuS
- Sahaf Yardımcısı

Seven mesela nasil baslamaliydim bi anlatabilirmisin? Yarin ki Gunluk İcinde Oyle Baslarim
NauTLiuS yazdı:Seven mesela nasil baslamaliydim bi anlatabilirmisin? Yarin ki Gunluk İcinde Oyle Baslarim
Örnek olarak benim 1. sayfadaki gibi önce geçmişte neler yaşadın ne gibi zorlukları yendin. Şuanki halin kendini tanıtmak vb.. daha çok şey çoğaltılabilir. Demek istediğim ikv hayatının geçmişini döküp sonra gün gün neler yaşadığını aktarabilirsin.
Konu daha fazla dağılmasın kirlilik meydana gelmesin. Bol şanslar..
Merhaba,
Tavsiyeme uyup günlük açmışsın çok yerinde bir karar olmuş.
Günlüğün hayırlı olsun.
Tavsiyeme uyup günlük açmışsın çok yerinde bir karar olmuş.
Günlüğün hayırlı olsun.
- NauTLiuS
- Sahaf Yardımcısı

TOLGARDA Tesekkur Ederim.
- NauTLiuS
- Sahaf Yardımcısı

O Zaman Bir Sonraki Konumun Ne Olcagini Az Bucuk Anlamis Olmalisiniz Diger Gunlugumde Guzel Seyler Olucak Takipte Kalin 
- NauTLiuS
- Sahaf Yardımcısı

Herkese Merhaba;
Bunu İlk Konuyu Atdığımda Yapmam Gerekirdi Ancak Heyecanıma Verin.
Şimdi Size Geçmişten Günüme Kadar Yaşadığım Komık Anlar Zorluklar vs. Anlatıcam
Ben Oyuna İlk Başladığımda Zorluk Çekmedim Hem Yardımlaşma Vardı Sadece Görevleri Yapamıyordum Lodoslar Bizi Patates Ediyordu
Lonca Lisansı Kasa Erşimi Falan O Gün Sinirimden Almıştım.
Ve Tanıdıklarım Ve Birkaç Yardımeden Kişilerle Birlikte Görevlerimizi Yapıyorduk Ben O Konudan Hiçbir Sıkıntı Çekmedim İlk Hesabım Şifacıydı Ve 49 Lw Yaptım Kenan Junon Gorevlerını Yaptım Ve Oyundakı Buyuculerın Daha Eğlenceli Olabılecegını Dusundum Ve 2007 Senesınden Beri Buyucumu Oynadım Ejder Asamı Gücde Olsa Bastım Kenana Öyle Girebıldım Ve Devam ETTIM Junon Atmaya Calısıyyordum Ancak Hasarımın Yuksek Olmasını Istıyorlardı Bende O Gün Oyuna Ara Vermiştim Ardından 2008*2009 Yıllarında Kendıme Üretim YAPMAYA Çalıştım Ama Yapamadım ve Oyuna Tekrar Ara Verdım Ve Başladıgımda y2 m1 Olayları Vardı Artık Klanda Herkes Diyor Kenana son y2 Falan Beni Almıyorlardı Plus Aldım Ve Kendım Aradım y2 Junon Gorevını Oyle Yapabıldım Ve Yeni Güncelleme Hol De Gelmişti.Merakımdan Gittim Herkes Holde Takılıyor y2 sini Alan Orada Hesap Açmışlar Kaısyorlar Oyuna Yenı Kısıler Baslıyor Holde Kasılıp Gorev Yapıyorlardı.Bende O Gün Kastım Ates Çemberiydim ve Slotların Hızlı Olmaması Kolay Kesmemi Sağladı.Ve Üretimim İçin Gerekli Paraya Vardım Ve Transformatör Zırh Ürettim Ardından; Loncaya Katıldım Bu Lonca Bana Aile OLdu HİTAP Ailesi Seviliyorsunuz
Ve Kendime Hesap Açtım Bu Hesap Tanıdığımın Olacaktı Kastım Kıyo Setini Ful Urettım
ve Bu Translı Buyucumle Para Kasıp Yaz Tatilinde Kastığım Hesaba Üretim Yapmaktı Amacım
Ve ÇOK AMA ÇOK GÜZEL BİR OLAY VE ÇOK KÖTÜ BİR OLAU OLDU
Tanıdığım Oyunu Bıraktı Ve Y2 Ve M1 ini Bana Verdi.(O Gün Ne Kadar Mutlu Oldum Anlatamam)(Ancak Oyundan Ayrılmasına Üzüldüm)
Sonra Artık y2 ve m1 Girmeye Hazırdım HERYERE
Hitap Loncasındakiler Yardım Ettı Grub Bolgelerıne Aldı Ve Hep Beraberdik Sonra Okul Başladığı İçin Oyunu Tekrardan Bıraktım 2016 Yanı Bu Yaz Gene Başladım Transformatör Asa Az Bişey Kalmıstı Okul Baslamadan Once Onuda Urettım ve Kıyamet Amplikfatör (DOĞRU YAZDIMMI EMİN DEĞİLİM
) ve Artık Gaffara Girebılirdim
Ama Kastığım Hesap (Darkblue) Oynıyıcam Içın Onunla Artık Gaffara Giricektim Ve 2*3 Güne Plus Alıcam Darkblueyıde Kendı Hesabıma Alıcağım Ve Plus İle Şifacımı NauTLiuS'u Ve Darkblue'yi Bu Yaz Dizmeye Çalısıyoruz
Ayrıca Ben İKV Hayatımda Zorluk Çekmedim Cünkü COk İyi Bır Zamanda Basladım Umarım Eskıler de Geri Gelir Ve Gene Aynı Tat Alırız
Yarın Ki Günlüğümde Görüşmek Üzere Hoşçakalın
Bunu İlk Konuyu Atdığımda Yapmam Gerekirdi Ancak Heyecanıma Verin.
Şimdi Size Geçmişten Günüme Kadar Yaşadığım Komık Anlar Zorluklar vs. Anlatıcam
Ben Oyuna İlk Başladığımda Zorluk Çekmedim Hem Yardımlaşma Vardı Sadece Görevleri Yapamıyordum Lodoslar Bizi Patates Ediyordu
Lonca Lisansı Kasa Erşimi Falan O Gün Sinirimden Almıştım.
Ve Tanıdıklarım Ve Birkaç Yardımeden Kişilerle Birlikte Görevlerimizi Yapıyorduk Ben O Konudan Hiçbir Sıkıntı Çekmedim İlk Hesabım Şifacıydı Ve 49 Lw Yaptım Kenan Junon Gorevlerını Yaptım Ve Oyundakı Buyuculerın Daha Eğlenceli Olabılecegını Dusundum Ve 2007 Senesınden Beri Buyucumu Oynadım Ejder Asamı Gücde Olsa Bastım Kenana Öyle Girebıldım Ve Devam ETTIM Junon Atmaya Calısıyyordum Ancak Hasarımın Yuksek Olmasını Istıyorlardı Bende O Gün Oyuna Ara Vermiştim Ardından 2008*2009 Yıllarında Kendıme Üretim YAPMAYA Çalıştım Ama Yapamadım ve Oyuna Tekrar Ara Verdım Ve Başladıgımda y2 m1 Olayları Vardı Artık Klanda Herkes Diyor Kenana son y2 Falan Beni Almıyorlardı Plus Aldım Ve Kendım Aradım y2 Junon Gorevını Oyle Yapabıldım Ve Yeni Güncelleme Hol De Gelmişti.Merakımdan Gittim Herkes Holde Takılıyor y2 sini Alan Orada Hesap Açmışlar Kaısyorlar Oyuna Yenı Kısıler Baslıyor Holde Kasılıp Gorev Yapıyorlardı.Bende O Gün Kastım Ates Çemberiydim ve Slotların Hızlı Olmaması Kolay Kesmemi Sağladı.Ve Üretimim İçin Gerekli Paraya Vardım Ve Transformatör Zırh Ürettim Ardından; Loncaya Katıldım Bu Lonca Bana Aile OLdu HİTAP Ailesi Seviliyorsunuz
ve Bu Translı Buyucumle Para Kasıp Yaz Tatilinde Kastığım Hesaba Üretim Yapmaktı Amacım
Ve ÇOK AMA ÇOK GÜZEL BİR OLAY VE ÇOK KÖTÜ BİR OLAU OLDU
Tanıdığım Oyunu Bıraktı Ve Y2 Ve M1 ini Bana Verdi.(O Gün Ne Kadar Mutlu Oldum Anlatamam)(Ancak Oyundan Ayrılmasına Üzüldüm)
Sonra Artık y2 ve m1 Girmeye Hazırdım HERYERE
Hitap Loncasındakiler Yardım Ettı Grub Bolgelerıne Aldı Ve Hep Beraberdik Sonra Okul Başladığı İçin Oyunu Tekrardan Bıraktım 2016 Yanı Bu Yaz Gene Başladım Transformatör Asa Az Bişey Kalmıstı Okul Baslamadan Once Onuda Urettım ve Kıyamet Amplikfatör (DOĞRU YAZDIMMI EMİN DEĞİLİM
Ama Kastığım Hesap (Darkblue) Oynıyıcam Içın Onunla Artık Gaffara Giricektim Ve 2*3 Güne Plus Alıcam Darkblueyıde Kendı Hesabıma Alıcağım Ve Plus İle Şifacımı NauTLiuS'u Ve Darkblue'yi Bu Yaz Dizmeye Çalısıyoruz
Ayrıca Ben İKV Hayatımda Zorluk Çekmedim Cünkü COk İyi Bır Zamanda Basladım Umarım Eskıler de Geri Gelir Ve Gene Aynı Tat Alırız
Yarın Ki Günlüğümde Görüşmek Üzere Hoşçakalın
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Kendini tanıtman güzel olmuş, iyi düşünmüşsün fakat yazı renklerinin arka plan rengi üzerinde okunabilmesine dikkat edersen biraz daha iyi olur. Telefonda olsaydım yarısını okuyamazdım yazının.