neden sen farklımısınKaRASiS yazdı:herkes hayılrı olsun demiş bende geçmiş olsun diyim
``··¤(`×[¤ DeSTaN ¤]×´)¤··``
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ``··¤(`×[¤ DeSTaN ¤]×´)¤··``
- Noktaxcigdem
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
nedenKaRASiS yazdı:herkes hayılrı olsun demiş bende geçmiş olsun diyim
DeSTaNxÇiqDeM
Hayırlı olsun uzun ömürlü lonca olur inş 

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
- Noktaxcigdem
- Sahaf Yardımcısı
Tesekur ederızselek95 yazdı:Hayırlı olsun uzun ömürlü lonca olur inş
DeSTaNxÇiqDeM
- Noktaxcigdem
- Sahaf Yardımcısı
zeydan yazdı:Loncayı Ben pişirdim Siz Yiyonuz İşe Bak :lol:
DeSTaNxÇiqDeM
meranda lonca kurmaya cesaret etmeniz güzel bir şey ama iftiralara yalanlara düzenbazlara karşı hep birlikde durup birbirinize destek çıkmanız lazım o bakımdan geçmiş olsun dedimNoktaxcigdem yazdı:nedenKaRASiS yazdı:herkes hayılrı olsun demiş bende geçmiş olsun diyim
- Noktaxcigdem
- Sahaf Yardımcısı
Zaten Loncada herkes aynı sehirde aynı cafede oynuyor sadece Destanxşimşek Destanxtuqce baska sehirden oynuyorKaRASiS yazdı:meranda lonca kurmaya cesaret etmeniz güzel bir şey ama iftiralara yalanlara düzenbazlara karşı hep birlikde durup birbirinize destek çıkmanız lazım o bakımdan geçmiş olsun dedimNoktaxcigdem yazdı:nedenKaRASiS yazdı:herkes hayılrı olsun demiş bende geçmiş olsun diyim
DeSTaNxÇiqDeM
destek çıkmakdan kastım bu değildir bu oyunda tanışdığım yakın arkadaşım olan kişiler beni en zor günümde hiç yalnız bırakmadı aramızdaki mesafeler sorun önemli olan o duyguyu karşındakine hissettirebilmek ama genede başarılar dilerimNoktaxcigdem yazdı:Zaten Loncada herkes aynı sehirde aynı cafede oynuyor sadece Destanxşimşek Destanxtuqce baska sehirden oynuyorKaRASiS yazdı:meranda lonca kurmaya cesaret etmeniz güzel bir şey ama iftiralara yalanlara düzenbazlara karşı hep birlikde durup birbirinize destek çıkmanız lazım o bakımdan geçmiş olsun dedimNoktaxcigdem yazdı:nedenKaRASiS yazdı:herkes hayılrı olsun demiş bende geçmiş olsun diyim
- Noktaxcigdem
- Sahaf Yardımcısı
Teşekur ederizKaRASiS yazdı:destek çıkmakdan kastım bu değildir bu oyunda tanışdığım yakın arkadaşım olan kişiler beni en zor günümde hiç yalnız bırakmadı aramızdaki mesafeler sorun önemli olan o duyguyu karşındakine hissettirebilmek ama genede başarılar dilerimNoktaxcigdem yazdı:Zaten Loncada herkes aynı sehirde aynı cafede oynuyor sadece Destanxşimşek Destanxtuqce baska sehirden oynuyorKaRASiS yazdı:meranda lonca kurmaya cesaret etmeniz güzel bir şey ama iftiralara yalanlara düzenbazlara karşı hep birlikde durup birbirinize destek çıkmanız lazım o bakımdan geçmiş olsun dedimNoktaxcigdem yazdı:nedenKaRASiS yazdı:herkes hayılrı olsun demiş bende geçmiş olsun diyim
DeSTaNxÇiqDeM