İKV DE Kİ HEDEFİNİZ :)
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
Re: İKV DE Kİ HEDEFİNİZ :)
İNŞALLAH HEDEFLERİNİZE ULAŞİRSİNİZ HEDEFLERİNE ULAŞANLARDA MUTLAKA Bİ ŞEYLER İSTER İNSAN OĞLU BU İSTEKLERİ BİTER Mİ ?
3 tane şaheserli gözlüklü rütbeli çar bide dev olmak isterdimrecepivedikx yazdı:ARKADAŞLAR MERAK EDİYORUM İKV DE Kİ HEDEFİNİZ NELERDİR EN AZİNDAN ÇARLARİNİZİN NASİ OLMASİNİ İSTERDİNİZ BANA SORARSANİZ GÜZEL Bİ RÜTBE VE ÜSTÜMÜN FULL YÜCELEN HALİT OLMASİNİ İSTERDİM PEKİ SİZİN HEDEFİNİZ NELERDİR ? BİDE [GM] OLMAK İSTERDİM :mrgreen:
avakado=eminönü
Türkiyenin İlk MMORG oyunu olan İKV de Adam gibi adamların Olmasını ve hırsızlıgın bitmesini isterdim ama böyle giderse olmayacak.
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Selam,
1 - [GM] veya [DEV] olmak istemezdim, oyunun tadı kalmazdı.
2 - Yücelen + Halit Girmenç Full üst ve Işık Hanım moldeli kolye-yüzük + zırh giymek isterdim.
3 - Bir sürü madenim olmasını isterdim
iyi oyunlar,
M.Ali
2 - Yücelen + Halit Girmenç Full üst ve Işık Hanım moldeli kolye-yüzük + zırh giymek isterdim.
iyi oyunlar,
M.Ali
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Sana bile hırsız diyorlar hasanDabbe yazdı:Türkiyenin İlk MMORG oyunu olan İKV de Adam gibi adamların Olmasını ve hırsızlıgın bitmesini isterdim ama böyle giderse olmayacak.
Abdullah
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
[GM] VEYA [DEV] OLMA KONUSUNDA SANA KATİLİYORUM OYUNUN TADİ ÇİKMAZDİ AMA KARDEŞİM SEVDİĞİN Bİ OYUNUN MESLEĞİNİ YAPMAK AYRİ BİŞEY OLMASİ GEREK DE Mİ ? YÖNETİCİLER HAKSİZ MİYİM ?Rapkoliq yazdı:Selam,
iyi oyunlar,
M.Ali
Önce iki level olayım diye basladım
Sonra 39 level bi charım olsun istedim. Sonra yıldız rütbeli bi char istedim. SOnra gözlüük istedim. Sonra alman ok bi char
Böyle böyle ulastım bütün hedeflere. Hayalimde 3 yıldız charla gezmek vardı onu da üç mesaj önceki dabbee yani kardeşim sayesinde yaptım.
Abdullah
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
Güzel İKV'mizin gerek Tarihçe gerek oyun içi&dışı konularında bilgim %90'ı geçti ..
Benim amacım bu oyunda saygın çevremle birlikte devam etmek .. Oyundaki saygı ve sevgiyi muhafaza etmek .. Ama tek amacım bu değil
Oyunumuzun yönetimine katılmak isterim .. Layık görülür mü bilmem ancak ben bu oyunda yönetime girmeyi istiyorum en çok 
Benim amacım bu oyunda saygın çevremle birlikte devam etmek .. Oyundaki saygı ve sevgiyi muhafaza etmek .. Ama tek amacım bu değil
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
TAM DA BEN BÖYLE DİYECEKTİM AMA BENDEN ÖNCE YORUM YAZDİNKullgeretta yazdı:Güzel İKV'mizin gerek Tarihçe gerek oyun içi&dışı konularında bilgim %90'ı geçti ..
Benim amacım bu oyunda saygın çevremle birlikte devam etmek .. Oyundaki saygı ve sevgiyi muhafaza etmek .. Ama tek amacım bu değilOyunumuzun yönetimine katılmak isterim .. Layık görülür mü bilmem ancak ben bu oyunda yönetime girmeyi istiyorum en çok
ßénim ßüyücüm FuLL Fewzi Cewriye - Fewzi Plewne olsa varyaaaa
ne qüzeL oLur ßeaa..
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel