Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu
Re: Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu
59 level gelirse her şey çözülür. Karaköy ya da Kadıköy bölgesi gelmeli.
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
Geleceğini düşünüyor musun gerçekten ? Gorgar bu ekipte olduğu sürece İKV'ye güncelleme gelmesi çok zor..aytit yazdı:59 level gelirse her şey çözülür. Karaköy ya da Kadıköy bölgesi gelmeli.
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
59.Seviye yaratıkları ne ile keseceksin peki? Her bölge bir önceki ekipmanlar üzerine inşa ediliyor. Senin şaheser ve Çemberlitaş Ekipmanların olmadığı sürece sadece izlersin. Gücün yetmez ne yazıkki. İlk yazdığımı okumanızda fayda var. Eskiden denge vardı. 15.Seviye balyoz ile savaşırdık biz. Yetenekler desen ayrı bir düzendeydi. Kim unutur Çılgın Meksikalı'yı? Kim unutur Sakinleştirme'yi?
Tekrar hatırlatıyorum, eğer 59.Seviye gelecek olursa elde avuçta kalan oyuncularda yavaş yavaş gidecektir. Bölgeler artık elde avuçta kalan bu oyuncular için yaratılıyor. Yeni oyuncular ihmal ediliyor. Bu yüzden oyundaki oyuncu sayısında artış olmuyor.
Eskiden Protesto yürüyüşleri, bayram yürüyüşleri olurdu. Tüm sunucu yürürdük Jandarma Ali'den başlayıp Komutan'a kadar.
Eskiden, "Eski Handan" denilen, Çarşı yanındaki bölgede oturup düello atardı oyuncular.
Eskiden, Eminönü'nde insanlar olurdu. Yardım isteyebileceğimiz duyarlı insanlar olurdu.
Daha neler ki neler. Artık aynı tadı hiçbir bölgenin vermeyeceğini anlayın lütfen. Dediğim gibi gelişmeler diğer sunucular için devam etsin, bizler güncellemeyi bu Nostalji sunucusu için istemiyoruz zaten. Yani oynayan yine oynasın mani değiliz hiçbirimiz bu güncellemelere kendi sunucumuzda oynadıkça.
Tekrar hatırlatıyorum, eğer 59.Seviye gelecek olursa elde avuçta kalan oyuncularda yavaş yavaş gidecektir. Bölgeler artık elde avuçta kalan bu oyuncular için yaratılıyor. Yeni oyuncular ihmal ediliyor. Bu yüzden oyundaki oyuncu sayısında artış olmuyor.
Eskiden Protesto yürüyüşleri, bayram yürüyüşleri olurdu. Tüm sunucu yürürdük Jandarma Ali'den başlayıp Komutan'a kadar.
Eskiden, "Eski Handan" denilen, Çarşı yanındaki bölgede oturup düello atardı oyuncular.
Eskiden, Eminönü'nde insanlar olurdu. Yardım isteyebileceğimiz duyarlı insanlar olurdu.
Daha neler ki neler. Artık aynı tadı hiçbir bölgenin vermeyeceğini anlayın lütfen. Dediğim gibi gelişmeler diğer sunucular için devam etsin, bizler güncellemeyi bu Nostalji sunucusu için istemiyoruz zaten. Yani oynayan yine oynasın mani değiliz hiçbirimiz bu güncellemelere kendi sunucumuzda oynadıkça.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman ÜçüncüsüRe: Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu
15 Aralık 2016 da elektrik hasarı buz hasarı değerlencek yeni bölge gelcekDuMaNisTT yazdı:Oyunu geriye degil ilerletmeliyiz yoksa ayni yerde durmanin bir anlami olmaz. Ayni suan ki kısır döngüden farksiz olur. Eski canliligi gormek icin eskiye gitmeye gerek yok.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Grup bölgeleri gelmeden seviye artışı gelseydi oyun çok daha iyi olabilirdi fakat şuan gelebilecek bir seviye artışı oyundaki dengesizliği dahada artırır.Zaten Yöneticilerinde öyle bir düşüncede olduğunu sanmıyorum
Eğerki bu konu gerektiği kadar ilgi görürde yöneticilere sesimizi duyurabilirsek belki birşeyler olabilir.Yada bir anket yapılsa oda iyi olur,yeni güncellememi istersiniz yoksa eskiye dönüşmü diye.Oyuncuların isteği hangi yönde onuda öğrenmiş oluruz.
Eğerki bu konu gerektiği kadar ilgi görürde yöneticilere sesimizi duyurabilirsek belki birşeyler olabilir.Yada bir anket yapılsa oda iyi olur,yeni güncellememi istersiniz yoksa eskiye dönüşmü diye.Oyuncuların isteği hangi yönde onuda öğrenmiş oluruz.
.....
Kim verdi o tarihi kardeşSora yazdı: 15 Aralık 2016 da elektrik hasarı buz hasarı değerlencek yeni bölge gelcek
.....
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
@erbayyy Oyuncuların istekleri ciddiye alınsa çoktan güncelleme gelmişti. Foruma girip açıklama yapan bir DEV bile yok
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Bunun için aslında güzel bir çözüm var. Blade & Soul isimli oyunda gelen her içerikten sonra bir önceki bölgeler, yükseltmeler kolaylaştırılıyor. Ancak İKV batmaya yakın olduğu için bunları düşünmeye gerek yok.VatanKIRIM yazdı:59.Seviye yaratıkları ne ile keseceksin peki? Her bölge bir önceki ekipmanlar üzerine inşa ediliyor. Senin şaheser ve Çemberlitaş Ekipmanların olmadığı sürece sadece izlersin. Gücün yetmez ne yazıkki. İlk yazdığımı okumanızda fayda var. Eskiden denge vardı. 15.Seviye balyoz ile savaşırdık biz. Yetenekler desen ayrı bir düzendeydi. Kim unutur Çılgın Meksikalı'yı? Kim unutur Sakinleştirme'yi?
Tam da bununla alakalı bi konu açmak için kayıt oldum foruma , ben çok çok eski bir ikv oyuncusuyum , oyunun bütün evrelerinde nerdeyse bulundum ( meteor , yeraltı, sıgınak, migrat, çt, tılsım vs.) ,
Uzun zaman sonra tekrar girdim oyuna ama nerdeyse kimse kalmamış , etrafta kimse yok eminönü bomboş , kalabalık yazan sunucuularda bile bi avuç insan , ki herkes kendi derdine düşmüş , 10 lvl 20 lvl 30 lvl kimseyi asla göremiyosun hiçbiyerde, eskiden çeteci mağarasında kasmak için birbirimizi yerdik , cevriye için grup toplanırdı çeteci önünde , daha bissürü şey .., asıl diyeceğim şey yukarda da belirtilenler gibi oyuna sıfırdan başlayım demek nerdeyse imkansız, kimse kimsenin umrunda değil bi kaç "full+full" kendi aralarında eğlenir olmuş,
Bi şifacı karakteri açıp(sıfırdan başklamak için en ideali bence) insanlardan yardım isteyim dedim mümkünatı yok nerdeyse bütün sunucularda dolandım ama yok kimse yok , dur canım çok sıkıldı şu eziği kasıyım bari diyen biri bulacaksın da anca yardım edicek falan ya da lvl başı 1m vericeksin , sohbet muhabbetin değeri kalmamış,
sonrada oyuncular oyun gelişmiyor herkes bırakıyor diye isyan ediyor, diyeceğim o ki nostalji sunucusu da gelse eğer böyle tavırla oynayacaksak yine zor yine zor , saygılarımla.
bi kere dönüp kendimize bakmak lazım , sen bu oyunun gelişmesi için naptın ,zaten yeni başlayan için imkansız olan bu oyun için yeni başlayan birinin elinden tutup oyunu sevmesini sağladın mı ? sonra vay efendim kadıköy gelsin kraköy gelsin , bu zihniyetle bu bencilliyetle oyunun gelişmesi zor,
yardımlaşma vardı eskiden şimdi kalmamış diyoruz da bunu bitiren de aslında biziz , tamam oyunun yöneticleri hiçbişey yapmıyo bi yandan doğru fakat biz de aslında çok çaba sarfetmiyoruz ,
aslında daha yazıcak bissürü şey var da şimdilik bu kadar,
Uzun zaman sonra tekrar girdim oyuna ama nerdeyse kimse kalmamış , etrafta kimse yok eminönü bomboş , kalabalık yazan sunucuularda bile bi avuç insan , ki herkes kendi derdine düşmüş , 10 lvl 20 lvl 30 lvl kimseyi asla göremiyosun hiçbiyerde, eskiden çeteci mağarasında kasmak için birbirimizi yerdik , cevriye için grup toplanırdı çeteci önünde , daha bissürü şey .., asıl diyeceğim şey yukarda da belirtilenler gibi oyuna sıfırdan başlayım demek nerdeyse imkansız, kimse kimsenin umrunda değil bi kaç "full+full" kendi aralarında eğlenir olmuş,
Bi şifacı karakteri açıp(sıfırdan başklamak için en ideali bence) insanlardan yardım isteyim dedim mümkünatı yok nerdeyse bütün sunucularda dolandım ama yok kimse yok , dur canım çok sıkıldı şu eziği kasıyım bari diyen biri bulacaksın da anca yardım edicek falan ya da lvl başı 1m vericeksin , sohbet muhabbetin değeri kalmamış,
sonrada oyuncular oyun gelişmiyor herkes bırakıyor diye isyan ediyor, diyeceğim o ki nostalji sunucusu da gelse eğer böyle tavırla oynayacaksak yine zor yine zor , saygılarımla.
bi kere dönüp kendimize bakmak lazım , sen bu oyunun gelişmesi için naptın ,zaten yeni başlayan için imkansız olan bu oyun için yeni başlayan birinin elinden tutup oyunu sevmesini sağladın mı ? sonra vay efendim kadıköy gelsin kraköy gelsin , bu zihniyetle bu bencilliyetle oyunun gelişmesi zor,
yardımlaşma vardı eskiden şimdi kalmamış diyoruz da bunu bitiren de aslında biziz , tamam oyunun yöneticleri hiçbişey yapmıyo bi yandan doğru fakat biz de aslında çok çaba sarfetmiyoruz ,
aslında daha yazıcak bissürü şey var da şimdilik bu kadar,
İKV oynamıyorum artık fakat nostalji sunucusu açılacak olursa şu an oynayanların daha huzurlu ve istekli oynayacağını düşünüyorum. Ben de açılması yönünde destek veriyorum.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!