Kim bu C.D ?
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Kim bu C.D ?
Fazla kafa yormayın gençler zaten Sobee, Walt Disney kadar vefasız olmasa oyunu kapatırdı. Cin Cezmi gibi onda Cevdet Domuz, Cemil Domuz falan olabilir.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Yeraltı eklentisi oyuna 2010 da falan geldi yanlış hatırlamıyorsam.Yıl olmuş 2016 gerisini söylemeyeyim 
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Cömert veya cüretkar Domuz olabilir mi? Sonuçta domuz,her görevde yaptığı cömertliklerden bahseder ve ona çalışan diğer adamları da onun Cömert ve cüretkar olduğunu söyler.
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Voice Of Voiceless
Evet o görev.Yapılamıyor.Gelecek için düşünülüp konmuş olabilir.ZowieN yazdı:Huzursuzluğum görevi dediğiniz şu '...' yazan görev mi? O ise nasıl yapılıyor?Bende hâlâ duruyor olması lâzım.
Ayrıca @resp0nse , Nerull KM forumunda bu konu hakkında yorum yazmış.
Türk Telekom tarafından resmi açıklama olacaksa orada yapılacaktır zaten
Burda "olacaksa" kısmı dikkatimi çekti.Bunu da aktarayım dedim.
C.D. hakkında bilgiyi umarım alırız yetkililerden.
Arkadaşlar tartışmak istemeyen tartışmaya katılmayabilir. Her şeyi güncellemeye bağlamanın bir anlamı yok. Her şey için karşılık beklemeye gerek yok, bu kadar çıkarcı düşünmek anlamsız. Beğensek de beğenmesek de bu forum sayfası İstanbul Kıyamet Vakti'ne ait. Burayı öyle veya böyle ziyaret edenler İstanbul Kıyamet Vakti'ni seven insanlar. Ve bu forum içerisinde, bu konuya girenler oyunun hikayesini seven, hikaye üzerinde varsayımlar yürütmeyi, teoriler üretmeyi seven insanlar. Ben de kendimi bu grupta görüyorum ve bu anlayışa sahip insanlar için -her ne kadar oyunun güncellenmiyor olması üzücü olsa da- oyuna üç beş yeni yaratık, iki üç yeni silah, bir iki yeni materyal eklenmesi mühim değil(dir) diye düşünüyorum. Çünkü bu insanların amacı oyunu oynayıp "en şampiyon birinci" olmak değil, yaratılan bu evreni yaşamak. Onlar (ben de dahil) oynamak değil yaşamak istiyorlar. Bu nedenle bırakın da güncelleme olayını düşünmeden, oyunda hala keyif alabildiğimiz bir hususta konuşup tartışabilelim.
C.D. meselesine dönersek, bence yöneticilerden -haklı olarak- hikayeyle ilgili diğer tüm hususlarda olduğu gibi bu hususta da herhangi bir bilgi alamayız.
D harfinin Domuz'la bağdaştırılması çok normal, Kan Pençe her an Domuz'un dibinde sonuçta. Ancak bahsi geçen metne bakarsanız başından sonuna kadar kendinden bahseden bir konuşma tarzı var.
Tek gözüm var - kendinden bahsediyor
O da senin üzerinde - kendinden bahsediyor
C.D. nin yanında dikkatli ol - ???
Bazıları zaman zaman kendinden üçüncü şahısmış gibi bahseder. Örneğin:
Buna dayanarak, son cümlede Kan Pençe de kendinden üçüncü şahısmış gibi bahsediyor diyebiliriz. Kurt adamların geçmişini, Kan Pençe'nin geçmişini araştırmak bizi C.D. ye götürecektir diye düşünüyorum ancak kurt adamlar hakkında bilgi maalesef çok az.
Dipnot: Tabi Domuz'un lakabı olması da muhtemel, neden olmasın. Ben sadece farklı bir bakış açısı kazandırmaya
C.D. meselesine dönersek, bence yöneticilerden -haklı olarak- hikayeyle ilgili diğer tüm hususlarda olduğu gibi bu hususta da herhangi bir bilgi alamayız.
D harfinin Domuz'la bağdaştırılması çok normal, Kan Pençe her an Domuz'un dibinde sonuçta. Ancak bahsi geçen metne bakarsanız başından sonuna kadar kendinden bahseden bir konuşma tarzı var.
Tek gözüm var. O da senin üzerinde. C.D. nin yanında dikkatli ol.
Tek gözüm var - kendinden bahsediyor
O da senin üzerinde - kendinden bahsediyor
C.D. nin yanında dikkatli ol - ???
Bazıları zaman zaman kendinden üçüncü şahısmış gibi bahseder. Örneğin:
Gizlenmiş İçerikGöster
Julius Caesar'ın "Sen de mi Brutus? Öyleyse yıkıl Sezar (Caesar)." demesi.
Çizgi film Tazmanya Canavarı'nda, Taz'ın "Taz bunu beğendi." demesi.
Çizgi film Tazmanya Canavarı'nda, Taz'ın "Taz bunu beğendi." demesi.
Buna dayanarak, son cümlede Kan Pençe de kendinden üçüncü şahısmış gibi bahsediyor diyebiliriz. Kurt adamların geçmişini, Kan Pençe'nin geçmişini araştırmak bizi C.D. ye götürecektir diye düşünüyorum ancak kurt adamlar hakkında bilgi maalesef çok az.
Dipnot: Tabi Domuz'un lakabı olması da muhtemel, neden olmasın. Ben sadece farklı bir bakış açısı kazandırmaya
En son AhiEvran tarafından 11 May 2016 14:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: İleti, sahibinin isteği doğrultusunda düzenlenmiştir.
Sebep: İleti, sahibinin isteği doğrultusunda düzenlenmiştir.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı

@Rescuer
Mantığın bana saçma geldi. Bize ithafen gözüm üzerinde diyor fikrimce açık açık. Yani çok uç noktalara gitmeye gerek yok. Zira X Files dizisini izleyenler bilir orada Sendika diye derin devlet grubu bulunur. Domuz zaten teşkilat içerisinde çok yüksek bir mertebede.
Mantığın bana saçma geldi. Bize ithafen gözüm üzerinde diyor fikrimce açık açık. Yani çok uç noktalara gitmeye gerek yok. Zira X Files dizisini izleyenler bilir orada Sendika diye derin devlet grubu bulunur. Domuz zaten teşkilat içerisinde çok yüksek bir mertebede.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Aslında yetkililerden alınacak pek bilgi yok. Onlarda senin benim gibi sıradan bir oyuncu. Taş çatlasın ellerinde en fazla görev metinleri vardır.FireFighter095 yazdı:C.D. hakkında bilgiyi umarım alırız yetkililerden.
Böyle bir konuyu usulünce tartışmak gerekir zaten Yasin, ama normal şartlardaRescuer yazdı:Burayı öyle veya böyle ziyaret edenler İstanbul Kıyamet Vakti'ni seven insanlar. Ve bu forum içerisinde, bu konuya girenler oyunun hikayesini seven, hikaye üzerinde varsayımlar yürütmeyi, teoriler üretmeyi seven insanlar. Ben de kendimi bu grupta görüyorum ve bu anlayışa sahip insanlar için -her ne kadar oyunun güncellenmiyor olması üzücü olsa da- oyuna üç beş yeni yaratık, iki üç yeni silah, bir iki yeni materyal eklenmesi mühim değil(dir) diye düşünüyorum. Çünkü bu insanların amacı oyunu oynayıp "en şampiyon birinci" olmak değil, yaratılan bu evreni yaşamak. Onlar (ben de dahil) oynamak değil yaşamak istiyorlar. Bu nedenle bırakın da güncelleme olayını düşünmeden, oyunda hala keyif alabildiğimiz bir hususta konuşup tartışabilelim.
Komplo teorilerini coşturmak lazım o halde, teşkilatın bünyesinde bulunan birisi neden teşkilat karşıtı eylemler yapıyor olsun ki?VatanKIRIM yazdı:@Rescuer
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı

@Gwynbleidd
Hatırlatırım ki Komutan da Teşkilat'a bağlıydı. Komplo kurmaması için bir sebep yok. Beyefendinin her yerde gözü kulağı var. C.D'nin kim olduğu konusu şahsi fikrimce Megafondaki Ses'e, Aydınoğlu'na ve Balyoz Nazım'a dayanıyor.
Hatırlatırım ki Komutan da Teşkilat'a bağlıydı. Komplo kurmaması için bir sebep yok. Beyefendinin her yerde gözü kulağı var. C.D'nin kim olduğu konusu şahsi fikrimce Megafondaki Ses'e, Aydınoğlu'na ve Balyoz Nazım'a dayanıyor.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
@VatanKIRIM, Komutan mı yoksa İstihbarat Komutanı mı? İstihbarat Komutanından bahsediyor isen o zaten teşkilat maskesi altında çalışan bir hain. C.D. Teşkilat'tan ve Teşkilat İstihbarat'tan bağımsız bir örgütü yürütüyor. Ancak görev metinlerine göre de Teşkilat İstihbarat'a bir yakınlığı var. Balyoz Nazım olduğunu sanmıyorum. Çünkü lodos klanının liderlerinden olan Balyoz Nazım zaten arzın derinliklerine karşı bir yapılanma oluşturmuş. Bu yapılanmanın hedefi Domuz gibi saklı türler yani. Aydınoğlu konusu ise muamma. Aydın Bey'i infaz edenler büyük ihtimalle yeraltı meranları. Domuz'da yeraltındaki meran şehrini açığa çıkarıyor. Bilemiyorum, bağlantılı olabilir belki.
oyun nasıl olsa bitti son zamanlarını yaşıyor.
artık nerull çıksada şu kafadaki soru işaretlerini ortadan kaldırsa bari
artık nerull çıksada şu kafadaki soru işaretlerini ortadan kaldırsa bari