Selamun aleyküm;
Öncelikle hoş geldin aramıza bugra333. Para kasma hakkında soruların olmuş, burada ve şurada yer alan iki tane konuya bakarak fikir edinebilirsin. Yine forumda bu hususta açılmış bir çok konu mevcut, arama motorunu kullanarak onlara da bakabilirsin.
Bazı Yer Altı eşyaları hala değerini koruyor. Sebebi ise; aralarında çok işe yarayanların olması (Örneğin Urban İcadı ve yanında kritik, saldırı gibi çift efsuna sahip çifteler ile reçeteleri) ve "Parlatmalık" diye tabir ettikleri büyücü, şifacı asaları. (Muhtemelen denk geldiğin Nitrojen Asa onlardan birisidir, o yüzden 30 milyon gibi bir fiyat biçmişlerdir.)
Ek olarak PlayStore'dan alacağın ürünlerin (Çemberlitaş Kutu veya 6. Yıl Paketi) kullanım süreleri yıl sonuna kadar diye biliyorum. Bilgin olsun. Eminönü sunucusunda yapamadığın görev, zorlandığın herhangi bir durum olursa özel mesaj ile benimle irtibata geçebilirsin, elimden geldiğince yardımcı olurum. Tekrardan aramıza hoş geldin, sevgilerimle.
Ayıboğann Günlüğü - Eminönü
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ayıboğann Günlüğü - Eminönü
Kim ne diyorsa desin ama şunu iyi bilirim, oyun daha yeni başlıyor 
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- bugra333
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
dün gece 18 levele kadar kastım gece olduğu için ufak tefek görevlerde yardım edecek adam bulamadım tabi pek 
birde sunucular arasında neden 3 sunucu her zaman kalabalık diğerleri tenha görünüyor? emin önü çok boş değildir sanırım orda başladım
birde sunucular arasında neden 3 sunucu her zaman kalabalık diğerleri tenha görünüyor? emin önü çok boş değildir sanırım orda başladım
/f Ayıboğann
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
Eminönü boş değil , o tenha yazılarında sorun olduğunu düşünüyorum.
Oyun içinde Vayykardeşim yada Xakslepiosx pm atarsan takıldığın yerde geliriz yardıma , bilgin olsun
Oyun içinde Vayykardeşim yada Xakslepiosx pm atarsan takıldığın yerde geliriz yardıma , bilgin olsun
- bugra333
- Cin Avcısı
eyvallah sağolasın bakalım yeniden eski günler gibi başladık oyuna bir hafta içinde çt paketi de alacağım tek korkum işte görevlere yardım edecek kişilerin olup olmamasıFireFighter095 yazdı:Eminönü boş değil , o tenha yazılarında sorun olduğunu düşünüyorum.
bir de şey soracağım bu çöp madenler ( demir,bakır ökse otu vs vs ve saf demir (saf olanları) kaça gidiyor şuan piyasası ? eskiden toplu halde satardım çöp maden
/f Ayıboğann
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Sunucumuza tekrardan hoş geldin.Tenha yazısına takılma o 9 senedir öyle.Oyunda Retaliation adlı karakterime mesaj atabilirsin,arkadaşımla beraber yardım edebiliriz.Çöp madenler genelde toplu satılınca para ederler.Saf olanları değişkenlik gösterebilir.bugra333 yazdı:eyvallah sağolasın bakalım yeniden eski günler gibi başladık oyuna bir hafta içinde çt paketi de alacağım tek korkum işte görevlere yardım edecek kişilerin olup olmamasıFireFighter095 yazdı:Eminönü boş değil , o tenha yazılarında sorun olduğunu düşünüyorum.
Oyun içinde Vayykardeşim yada Xakslepiosx pm atarsan takıldığın yerde geliriz yardıma , bilgin olsun![]()
bir de şey soracağım bu çöp madenler ( demir,bakır ökse otu vs vs ve saf demir (saf olanları) kaça gidiyor şuan piyasası ? eskiden toplu halde satardım çöp maden
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
Çöp madenler ortalama 4-5bin ediyor.Gördüğünü toplamanda fayda varbugra333 yazdı:eyvallah sağolasın bakalım yeniden eski günler gibi başladık oyuna bir hafta içinde çt paketi de alacağım tek korkum işte görevlere yardım edecek kişilerin olup olmamasıFireFighter095 yazdı:Eminönü boş değil , o tenha yazılarında sorun olduğunu düşünüyorum.
Oyun içinde Vayykardeşim yada Xakslepiosx pm atarsan takıldığın yerde geliriz yardıma , bilgin olsun![]()
- bugra333
- Cin Avcısı
Normal bakır demir vs tanesi 4-5 bin ediyorsa iyi yükselmiş benim zamanımda tanesi 500-1000 idiFireFighter095 yazdı:Çöp madenler ortalama 4-5bin ediyor.Gördüğünü toplamanda fayda varbugra333 yazdı:eyvallah sağolasın bakalım yeniden eski günler gibi başladık oyuna bir hafta içinde çt paketi de alacağım tek korkum işte görevlere yardım edecek kişilerin olup olmamasıFireFighter095 yazdı:Eminönü boş değil , o tenha yazılarında sorun olduğunu düşünüyorum.
Sağolun arkadaşlar denk geldıklerımı ekleyeceğim aranızda elinde büyücü için çöp itemi olan varsa 25-35 level arası ucuza verecek Vs alabilirim
/f Ayıboğann
- bugra333
- Cin Avcısı
evet arkadaşlar hesabımı 2 günde 25 level yaptım yardımsız tek yardımı kitabe ve tılsım görevlerinde aldım
4 saat öncesi de çemberlitaş paketi aldım hesabıma daha hızlı kasmaya başladım
şuan hesap 31 level oldu
tek zorlandığım nokta item bulmak oldu ve hala da bulamıyorum 31 level ama üzzerimde 5 level item pantolonu vardı
10 level eldiven vs
38 level bi hançer satan adama sorduğumda buz 88 vs nitrojendi sanırım yanlıs hatırlamıyorsam adam 20m fıyat cektı
azat efendi kolye buldum çift efsunlu idi 500 bin dedi ufak tefek fiyat araştırması yapıyorum maşallah yani şuan çöp olması gereken itemler ne hikmetse 5-10m den aşağı gitmiyor
şimdi parayı nerde nasıl kasayım sizce? görevler haricinde
ve aranızda 30-40 level arası büyücü itemi olan satan varmı ucuza gerçekten item bulamadım satan da yok sıkıntı çekiyorum
4 saat öncesi de çemberlitaş paketi aldım hesabıma daha hızlı kasmaya başladım
şuan hesap 31 level oldu
tek zorlandığım nokta item bulmak oldu ve hala da bulamıyorum 31 level ama üzzerimde 5 level item pantolonu vardı
38 level bi hançer satan adama sorduğumda buz 88 vs nitrojendi sanırım yanlıs hatırlamıyorsam adam 20m fıyat cektı
azat efendi kolye buldum çift efsunlu idi 500 bin dedi ufak tefek fiyat araştırması yapıyorum maşallah yani şuan çöp olması gereken itemler ne hikmetse 5-10m den aşağı gitmiyor
şimdi parayı nerde nasıl kasayım sizce? görevler haricinde
ve aranızda 30-40 level arası büyücü itemi olan satan varmı ucuza gerçekten item bulamadım satan da yok sıkıntı çekiyorum
/f Ayıboğann