sokan28 yazdı:Maden konusu hız ister.Ve LastSin de eski bir oyuncu zaten bu oyunda eskiler maden konusuyla uzun süredir uğraştıkları için uzmandırlar
Okan, kaRdeşim sana katıLmamak eLde deİL ) Eski OyuncuLar Madeni büyük biR hızLa çeker. Fakat bunun içinde Program UyduRuRLar ne diR bu suçmu oLdu hızLı çekmek ))
Maden çekmek sanattır uzun emekler, çalışmalar ve incelemeler gerektirir ve tabiki usta parmaklar
Maden çekmek için yanında kimse olmamalı sabırlı olup konsantrosyun toplamalısın bir elinde çay bir elinde mause ile olmaz aynen elimde çay vardı tam iridyumu tek elle çekerken adamın teki geldi indirdi birde baktım iridyum düsmüs :D
FENERBAHÇEM
I'love youRealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ . Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
ya kardeşler don lastik oldu bu madenler oyunda oyuncu sayısı sürekli arttığı için ki bu normal bir durum maden çekmek de tamamen hız işi yani maden savaşları oyun için iyi bir durum nitekim bu oyunun bitme noktasına geldiği anları da hep beraber yaşamış bulunuyoruz bir de bu açıdan bakarsak sevinnirim..!!
Aslında bir maden çekme hilesi var Mause Recorder diye birşey arkadaş kullanmaya çalıştı benim ama ayarlaması çok zor olduğundan dolayı hiç uğraşmadı sildi ve ayrıca hepinize katılıyorum maden çekmenin püf noktaları var.İyi oyunlar.
ya kardeşler don lastik oldu bu madenler oyunda oyuncu sayısı sürekli arttığı için ki bu normal bir durum maden çekmek de tamamen hız işi yani maden savaşları oyun için iyi bir durum nitekim bu oyunun bitme noktasına geldiği anları da hep beraber yaşamış bulunuyoruz bir de bu açıdan bakarsak sevinnirim..!!
eminmisin kardes oyunun çogaldıgına ben dün girdim arkadas listemdekilerde dail çok kisi görmedim
FENERBAHÇEM
I'love youRealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ . Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
tokyo2drift yazdı:MADEN ÇEKMEK İÇİN PROGRAM YAZILMIŞ AMA İKV DE ANTİHİLE DİYE BİR PROGRAM KULLANILIYOR BU YÜZEN PROGRAM DEVREYE GEÇMEDİ.
Ha evet, haklısın, o anti-hile programı tüm hileleri engelliyormuş.İşte ikv'nin ne kadar müthiş bir oyun olduğu buradan belli. Bak dünyanın en iyi oyunlarına, hiç biri düşünmemiştir bu programı yapmayı.Türk zekası işte.Yapmışlar bir tane program, adı anti-hile, tüm hileleri engelliyor.On kaplan gücünde bizim oyun yapımcıları yahu.
"İnsanlar için ölebileceksin.Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için.Hem de seni hiç kimse buna zorlamamışken.Hem de en güzel, en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bilerek."
Maden çekmek için program kullanmam gibi bir durum söz konusu değil...Madende hızlı olmak tabi ki önemli yalnız maden çekmek sadece hızlı olmaktan da geçmiyor bir kaç püf noktaya dikkat etmek de gerekli...Bir madenin başında 12 13 saat kaldığımı biliyorum...Maden çekemeyen arkadaşlar boş madenlerin basında oturup biraz zaman ayırarak bu konuda biraz da olsa kendi stratejilerini belirliyebilirler ve çekmekte hızlarını arttırabilirler...Son olarak sunu söylemek istiyorum maden cekemediğiniz de lütfen iftira niteliğinde yazılar yazmayın
Size bir kaç noktada da yardımım olsun isterim...
Maden çekiminde:
Bilgisayar hızınız
Mouse durumu
Madene yakınlık konumu
Maden zamanını tahmin etme
Dikkatli ve dakik olma
SABIR...
gibi durumları ve belkide bunlara benzer bir çok konuyu göz önünde bulundurmanız gerekir.Saliselerle maden kaçırabilirsiniz...O yüzden her zaman dikkat
İyi oyunlar
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...