EYUNAL yazdı:Sorun sadece İKV değil aynı zamanda İCF'de aynı halde yapacak pek bir şey yok arkadaşlar. Mesele ne oyun motoru ne oyunun alt yapısı aslında iki mesele var ticari strateji ve ahlak başka hiç bir şey yok.Ticari stratejileri çakışırsa Kader Mühürleri de aynı kaderi paylaşır...
Kader Mühürler'nin testlerine katılan biriyim ve umarım yorumlarımıza göre oyunu yontular diyerek geri bildirim gönderiyorum.
Bu arada destek takımı artık bu işi sadece hobi olarak yapmaktadır. İşler sarkmaya başladı üstüne gidersek ''biz gönüllü ekibiz hayatımızda başka işlerde var...'' diyerek kestiriyorlar madem işlerin çok yoğun bırak o makamı gerçekten düzgün yapacak insanlar gelsin
İTİRAF EDİYORUM
Oyunu ne nerul ne TTNET nede sobee Yok etti OYUNU TÜBİTAK içindeki paralleciler yok etti. Dini teması fazla buldular. Eğer ki geliştirebilselerdin bu IKV içinde yapacaklardın beceremediler yüzlerine bulaştırdılar sonra bundan vaz geçtiler TÜBİTAK bu IKV nin oyuncuları yeni oyuna taşımak için boyle bir yola başvurdular o oyunda her türlü Ayrımcı dosluk yardımlaşma bitecek ve birbirimizi yiyen birer mahlukat olacak.
TUBİTAK 2012 madde 15 kanun bu oyun dostluğu birleştiri ve yakınlayıcı unsurları fazlasıyla barındırdıgından bu oyunun gelişmesine katkı sağlanmama kararı alındı. En kısa zamanda yeni bir Hkaye ile Birlikteliğin derinlerine inilmesine ve dini motüflerin başka dini motufler altında Yunan felsedesine özgün oalrak ilerlemesi kararleştırıldı.
EYUNAL yazdı:Sorun sadece İKV değil aynı zamanda İCF'de aynı halde yapacak pek bir şey yok arkadaşlar. Mesele ne oyun motoru ne oyunun alt yapısı aslında iki mesele var ticari strateji ve ahlak başka hiç bir şey yok.Ticari stratejileri çakışırsa Kader Mühürleri de aynı kaderi paylaşır...
Kader Mühürler'nin testlerine katılan biriyim ve umarım yorumlarımıza göre oyunu yontular diyerek geri bildirim gönderiyorum.
Bu arada destek takımı artık bu işi sadece hobi olarak yapmaktadır. İşler sarkmaya başladı üstüne gidersek ''biz gönüllü ekibiz hayatımızda başka işlerde var...'' diyerek kestiriyorlar madem işlerin çok yoğun bırak o makamı gerçekten düzgün yapacak insanlar gelsin
İTİRAF EDİYORUM
Oyunu ne nerul ne TTNET nede sobee Yok etti OYUNU TÜBİTAK içindeki paralleciler yok etti. Dini teması fazla buldular. Eğer ki geliştirebilselerdin bu IKV içinde yapacaklardın beceremediler yüzlerine bulaştırdılar sonra bundan vaz geçtiler TÜBİTAK bu IKV nin oyuncuları yeni oyuna taşımak için boyle bir yola başvurdular o oyunda her türlü Ayrımcı dosluk yardımlaşma bitecek ve birbirimizi yiyen birer mahlukat olacak.
TUBİTAK 2012 madde 15 kanun bu oyun dostluğu birleştiri ve yakınlayıcı unsurları fazlasıyla barındırdıgından bu oyunun gelişmesine katkı sağlanmama kararı alındı. En kısa zamanda yeni bir Hkaye ile Birlikteliğin derinlerine inilmesine ve dini motüflerin başka dini motufler altında Yunan felsedesine özgün oalrak ilerlemesi kararleştırıldı.
İTİRAF EDİYORUM
Amma salladım yahu ama ya sallamadısam.
Geçen ki konunda issiz dediğim kadar issiz çıktın ops:
İTİRAF EDİYORUM
Amma salladım yahu ama ya sallamadısam.
Geçen ki konunda issiz dediğim kadar issiz çıktın ops:
Bana issiz deme benim işim bu nasıl issiz olabilirim.
Fırsatları Arttırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi Projesine sızmak için Sobeenin IKV ve ıcan futbol adıyla rating almış oyunu secilmiş burda geliştirilmesi için Her okulda vs tarzında simülatör eğitimlerinden bize yatkın kişilerin seçilmesi ongörülmüştür.
2012 yılında alınmış bir karar ile en alt sınıftaki kişiler hedef alınmıştır.
2013 yılında tetiklenmiş aceleye getirilerek hedeflenen ortam yakalanamamıştır. Araştırma içgüdün varsa bir araştır issiz demeden da.
2013 yılında tetiklenen ve mısırın çökmesi ile neticelen olayların Mısırda acaba orda ne olduda bu işler oldu bir gidem araştıram yada elimde internet var bir bakam zahmetinde bulunmazsan. Aynı plan Mısırda vuku bulmuşken türkiyede neden olmamıştır diye bir araştırsan ne kadar haklımış bu adam dersinde işte ben foruma yansıtmamak için kelime seçemiyorum. Ondanda zorlanıyorum da.
EYUNAL yazdı:destek takımı artık bu işi sadece hobi olarak yapmaktadır. İşler sarkmaya başladı üstüne gidersek ''biz gönüllü ekibiz hayatımızda başka işlerde var...'' diyerek kestiriyorlar madem işlerin çok yoğun bırak o makamı gerçekten düzgün yapacak insanlar gelsin
EYUNAL yazdı:destek takımı artık bu işi sadece hobi olarak yapmaktadır. İşler sarkmaya başladı üstüne gidersek ''biz gönüllü ekibiz hayatımızda başka işlerde var...'' diyerek kestiriyorlar madem işlerin çok yoğun bırak o makamı gerçekten düzgün yapacak insanlar gelsin
GM EFRUZ u gören var mı :mrgreen:
Keşke istisnalar dışında herkes görevini hak edip görev yaptığı unvanı alsaydı o zaman böyle olmazdı Mesajımı alan alır sonra da kaldırırlar postu :roll:
"Bu kadar oyuncu sizi bırakıp gitmişken, bizler hala oynuyoruz ve hala bir şeyleri yoluna sokabilme ihtimalinizi düşünerek halen buradayız ve oyuna devam ediyoruz büyük mevla da paralar halen yatırıyoruz. "
Türk Telekom'un amacı bu zaten Kendin vermişsin cevabı işte. Oyunun geliştirilmemesinin nedeni bu. Bu nasıl biliyor musun? Kilitli bir kapı var açsanız huzura ereceksiniz ama bir türlü açamıyorsunuz. Anahtarı etrafta arıyorsunuz her yere bakıyorsunuz bulamıyorsunuz halbuki anahtar cebinizde duruyor. Kurtarıcı sizsiniz ama göremiyorsunuz.( Oyun gelişir ya da kapanır bu huzura ermektir. Çünkü sizi o belirsizlik lanetinden kurtarır. Şu an hepinizin hissettiği duygu bu.)
Aksine tamda hak ettiğiniz muameleyi görüyorsunuz. Neden mi çünki tam 3 yıl boyunca bu adamlar sizlere geliştirme çalışmaları sürüyor diyerek umut verdi ve sizden gelen akçe ve plus paralarıyla kader mühürleri dedikleri (bu nasıl oyun ismidir) oyunu yaptılar. ve siz hala saf saf güncelleme gelir diye bekliyorsunuz . Ortada yeni yatırım yapılan bir oyun var ve daha yolun çok başında bu oyun doğal olarak harcadıkları zamanın ve paranın karşılığını almak isteyecekler bu da en az 2 yıl kader mühürlerine yoğunlaşacaklar demektir. Hala güncelleme gelecek diye umut edenler var biliyorum acıyorum size biraz aklınız varsa bu oyuna beş kuruş para vermezsiniz.(Bu yorumu silecekler)