Planlı çalışma dahi planlandığı saatte bitmiyor.
Hayırlısı diyorum.
Son yapılanlar için
Re: Son yapılanlar için
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Ya kardeşim oyuncu sayısı bu denli azalmışken sen nasıl oyuncuların yenilik taraftarı olmadığını söyleyebiliyorsun? Çevremdeki herkes oyunda yapılacak bir şey kalmadığı için artık oyuna doğru dürüst girmiyor. Girenler ise (gene yapılacak bir şey kalmadığı için) millete sarıyor. Oyuncuların bir şeyler ile meşgul olabilmesi için yeni bir içerik getirilmesi kesinlikle şart. Ve bir şeyleri bahane ederek elini taşın altına koymayan sözüm ona oyun geliştiricileri de oyuncuların başka oyunlara yönelmesi sonucunda avuçlarını yalayabilirler. Sonra beklesinler bakalım emektar İKV oyuncuları yeni yapımlarını oynasın diye. 
Sadece oyuna erişimimizi zorlaştıran bir bakım bu. Biz yine konuştuğumuzla, bekleyip ümitlendiğimiz ile kalacağız.
GWYNBLEIDD yazdı:Ya kardeşim oyuncu sayısı bu denli azalmışken sen nasıl oyuncuların yenilik taraftarı olmadığını söyleyebiliyorsun? Çevremdeki herkes oyunda yapılacak bir şey kalmadığı için artık oyuna doğru dürüst girmiyor. Girenler ise (gene yapılacak bir şey kalmadığı için) millete sarıyor. Oyuncuların bir şeyler ile meşgul olabilmesi için yeni bir içerik getirilmesi kesinlikle şart. Ve bir şeyleri bahane ederek elini taşın altına koymayan sözüm ona oyun geliştiricileri de oyuncuların başka oyunlara yönelmesi sonucunda avuçlarını yalayabilirler. Sonra beklesinler bakalım emektar İKV oyuncuları yeni yapımlarını oynasın diye.
aslında 39 lvl'ler varken yine uzun süre 49 gelmemişti ve kimse 49 beklemiyorduda ansızım gelmişti
bize lazım olan aslında zorluk basitlik değil bi adam 10 tane tılsım yapabiliyorsa bu tabi sıkılma sebebidir.
39 lvl'de para cok kısıtlıydı 999myi bırakın 10m bile çok değerliydi.
itemler (tüm itemler) ya üretiliyordu (reçete çok yoktu cok sıkıntılıydı) yada düşürülüyordu şansa.
zaten bir item 5m ise takısı 30mden aşağı yoktu.
gözlük desen yine çok değerliydi çünkü kp kasabilen çok çok azdı...
şimdi ne değişti?
gaffar at üstünü diz hemde 3 çeşit itemle...
kenan migo at takılarını 3 çeşit al....
ee geri kalan maden cek tılsım üret bu zaten basit.
eskiden takılar ne kadar zor ve pahalıysa aynısı olmalıydı kenan her girişte değiş 100 giriş'ten 1'inde atmalıydı.
bırakın millet bıksın girmesin pes etsin bu böyle olmalıydı.
gaffardan günde 1 item alınabilmeliydi...
herkes seri şekilde 40 dkde günde 10 sefer gaf atıp 2-3 günde üstünü dizerse bırakta sıkılsınlar yani..
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
Gaffar'dan günde 1 item alsan bile bütün itemleri tamamlaman için bol keseden atarsak 3 ay gibi bir süreye denk gelir. Ya hu burada 3-4 yıldan bahsediyoruz
Hangi oyunda görülmüş bu kadar uzun sürede hiç bir içerik getirilmediği? Uzun zaman boyunca bu konu veya diğer konular ile ilgili bir şey yazmadım. Ama artık yetsin bu kadarı da be 
demek istediğim 3-4 ayda tamamlaması değil konu cok baska 39 lvl'de sıkıldıgını söyleyen 1 kişi dahi göremedim ve 49 lvl çok çok sonra geldi anlatmak istediğim başka.GWYNBLEIDD yazdı:Gaffar'dan günde 1 item alsan bile bütün itemleri tamamlaman için bol keseden atarsak 3 ay gibi bir süreye denk gelir. Ya hu burada 3-4 yıldan bahsediyoruzHangi oyunda görülmüş bu kadar uzun sürede hiç bir içerik getirilmediği? Uzun zaman boyunca bu konu veya diğer konular ile ilgili bir şey yazmadım. Ama artık yetsin bu kadarı da be
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
İlginç vallaha sobee studiosun facebook sayfasından uzun bir aradan sonra paylașımda bulunulmuș.Twitter hesabından çok eski olan twitler silinmiș.Sağlam bir açıklama gelebilir sobee misilleme yapabilir.Oyunları ABT ye geçsin o zaman anlarız ikvyi sallıyolarmı sallamiyolarmı ben icf oynayanlarada üzüldum ne yazıkki gönüllü ekibi bir bilem yok terkedilmiș bir șeyler olmassa yakında sunucular bosalacak zaten günden güne azalıyorda fikri degiștiren cok olmuș 180 derece u dönüșü 2 ay öncesine kadar küfredenler șimdi garip oyun türk yapımıdır vs diyip gaza geliyolar iște durum böyle olunca icfden ibret alınmalı.Hikayesi bir yana madem o yanda bi ilerleme olmayacaksa en azında pvp sistemindeki hatalar giderilerek o yöne agırlık verilmeki anlamadımki 4 yıl oyunla ugraș surda iki satir bir sey yazma oyuncuları kanser et.Millette biraz mecburiyetten fikrini degiștirdi türkiyede mmo üreten benim bildigim iki firma var suan iki oyun betada bu durumda tam sürumde olan bir tek ikv var.Ne oyunmuș arkadaș duygulandım .Hiçbir oyun yetisemedi bu oyun tadı,samimiyeti yașatamadı.
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Tu Veni Adme
Knight online metin2 shaiya ya yıllarca güncelleme gelmedi. Ve bunlar popüler oyunlar
Cabal 1 de dahil bulisteye 
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
Benim bahsettiğim oyuncular öyle 2 günde üstünü dizen oyuncular değil, temeli sağlam, emek vermiş, oyunu hakkını vererek oynamış oyuncular. 39 seviyedeki muhabbette eninde sonunda sıkacaktı. Çünkü her oyunun endgame denilen bir konumu vardır. Bu konuma ulaştıktan sonra bir amacın kalmaz. Oyunda bir amacın olmadıktan sonra niye oynamak isteyesin ki? Dostluk muhabbetten bahseder isen onu oyun olmadan da yapabiliyoruz.0LIVERA yazdı:demek istediğim 3-4 ayda tamamlaması değil konu cok baska 39 lvl'de sıkıldıgını söyleyen 1 kişi dahi göremedim ve 49 lvl çok çok sonra geldi anlatmak istediğim başka.
Ha oyun sisteminden bahsediyorsan evet, oyunun o konuda eksiği var. Ancak oyun sisteminin dengesiz olması 3-4 sene boyunca karakürk ve tüccar güncellemesi haricinde tek bir güncelleme gelmemesine bahane değil. Dönemi uzatmadığın takdirde 2 ön lisans veya lisans eğitimi tamamlayabiliyorsun bu süre zarfında.
Oyuncuların sıkılmalarının sebebi ise kendilerine sunulmuş bu sistem değil mi? Yani uzun lafın kısası, madem ortada dengesiz bir sistem, monoton bir oyun var, bunu değiştirmek için bir şeylerin yapılması gerekmiyor mu?
- UDUBIYYETT
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Güncellemeyi geçtik , en azından oyun içerisinde bizlere problem yaratan sorunların çözümüne gitmeleri gerekmiyor mu? Misal ticaretteki 200m sınırı , sürekli yaşanan kopma ve lag sorunları , ve slotlar başlı başına bir sorun bu oyunu insanlar sadece gündüz oynamak zorunda değil bölge v.s atmak için geceleri slotlar adeta çift m.a ile koşuyorlar kitlenip kalıyoruz , ticaretteki 200m sınırı ise hırsızlıklara davetiye çıkarıyor resmen kaç kişinin canı yandı bu yüzdenGWYNBLEIDD yazdı:Benim bahsettiğim oyuncular öyle 2 günde üstünü dizen oyuncular değil, temeli sağlam, emek vermiş, oyunu hakkını vererek oynamış oyuncular. 39 seviyedeki muhabbette eninde sonunda sıkacaktı. Çünkü her oyunun endgame denilen bir konumu vardır. Bu konuma ulaştıktan sonra bir amacın kalmaz. Oyunda bir amacın olmadıktan sonra niye oynamak isteyesin ki? Dostluk muhabbetten bahseder isen onu oyun olmadan da yapabiliyoruz.0LIVERA yazdı:demek istediğim 3-4 ayda tamamlaması değil konu cok baska 39 lvl'de sıkıldıgını söyleyen 1 kişi dahi göremedim ve 49 lvl çok çok sonra geldi anlatmak istediğim başka.
Ha oyun sisteminden bahsediyorsan evet, oyunun o konuda eksiği var. Ancak oyun sisteminin dengesiz olması 3-4 sene boyunca karakürk ve tüccar güncellemesi haricinde tek bir güncelleme gelmemesine bahane değil. Dönemi uzatmadığın takdirde 2 ön lisans veya lisans eğitimi tamamlayabiliyorsun bu süre zarfında.
Oyuncuların sıkılmalarının sebebi ise kendilerine sunulmuş bu sistem değil mi? Yani uzun lafın kısası, madem ortada dengesiz bir sistem, monoton bir oyun var, bunu değiştirmek için bir şeylerin yapılması gerekmiyor mu?
Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için, durdu sɑnırız ɑslındɑ o ɑrɑdɑ zɑmɑn ɑncɑk bu ɑvutur bizi değil mi yɑşɑnɑn oncɑ şeyden sonrɑ.