M1 ile herkes zaman yönetimi uzmanı oldu gördüğüm kadarıyla.Hadi beyler seri , oturma yok gibisinden yazışmalara denk geliyorum.Zamanınız bu kadar değerliyse neden oyun oynayarak zamanınızı boşa harcıyorsunuz diye sorarlar adama , sen de cevap veremezsin.
Grubun full M1 yada Met2*3 olması gerekmediği kanısına vardım.Bu 2 tılsımdan grupta 2-3 tane olsa yeter bence.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
M1 Şart Mı Yani ?
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Re: M1 Şart Mı Yani ?
M1 den ve hasardan önce oyunculuk gelir. Büyücü oynamayı bilen beceren 1000 hasarı olan bir adamın bile ergleri bozması düzenli kutuplar açması ve gerekli yerde kons açması gruba aşırı derecede faydalı olacaktır. O m1 siz gruba almayan sanal karakterler sıfır oyunculukla nitelendiriyorlar insanı.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Grup Bölgesinin M1 olmadan ve diğer tılsımlarda olmadan kesilir fakat hem zamandan hemde çok sıkıcı bir hal olmasından dolayı herkes bu şekilde girmek istiyor. Bir bölgeye her gün 2 3 defa girersen artık zevk için değil itemleri alsamda artık girmesem gibi oluyor. Oyuncuların yaptığı yanlış değil yanlış olan tek sey sistemdir.FireFighter095 yazdı:M1 ile herkes zaman yönetimi uzmanı oldu gördüğüm kadarıyla.Hadi beyler seri , oturma yok gibisinden yazışmalara denk geliyorum.Zamanınız bu kadar değerliyse neden oyun oynayarak zamanınızı boşa harcıyorsunuz diye sorarlar adama , sen de cevap veremezsin.
Grubun full M1 yada Met2*3 olması gerekmediği kanısına vardım.Bu 2 tılsımdan grupta 2-3 tane olsa yeter bence.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
Oyuncularda sistem kurbanı bu kadar basit.
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Saatlerce holde sabahlayıp kendine tılsım basanla, holde belli bi zaman takılıp daha sonrasında "Bizim tılsımımız yok diye almıyor." lafını etmek de yanlış bence. Yukarıda da önerdiğim gibi, zamanın varsa, sıkılmayacaksan, daha doğru söylemek gerekirse kuru gürültü yapmayacaksan 2 2 2 yi , veya 4 1 1 i m1 i olmayan , hatta acemi insanlarla yaparsan bölgeyi , alıştıktan sonra gayet hoş vakit geçirir ve dizersin. M1 M23 tılsımı olan insanların grubuna "M1 im yok gerekli mi ki " demen oldukça yalnış. Ya holde emeğini sergileyerek, hakkını vererek M1 M23 alıp veya üretip onlarla sıkıntısız girersin, ya da dediğim gibi tılsımı olmayan diğer insanlarla girersin. Bu ikisi dışında söyleyeceğin herhangi birşey "ağlamak" sınıfına girer, hoş değil bu da 
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Bence oyun oynadığını unutanların istekleri bunlar.
Şahsen oyunu ilk yıllarında düzenli oynuyordum sonra yeraltı gü celi geldiğinde bırakmıştım. Ara ara takip ediyordum ve geçtiğimiz yaz oyuna büyük bi hevesle geri döndüm. Çt ye geldiğimde senin ve daha bir çok arkadaş gibi aynı sorunla karşılaştım. Açıkcası holde kasmadan akçe ile kondrit çekerek m1 tılsımına ulaştım. Oyunda emek sarf ederek kıyo asada bastım. Bu sefer hs düşük olduğu için alınmadım. Ardından hırs yaptım ve kasarak tüm kıyo seti bastım ve çt için full+m1 e ulaştım.
Ama açıkcası tüm bu olaylardan sonra oyunu oynama hevesim kaçtı. Ne ironik bi durum dimi? Çt ye girip o muhteşem gb de zaman geçirmek için oyunu oynuyordum ama şimdi çt ye girebiliyorken oyundan soğudum..
Şimdi ayda bi iki kere girip çt atıp çıkıyorum.
Kısaca oyunu ne için oynadığıyla alakalı bi durum, malesef..
Şahsen oyunu ilk yıllarında düzenli oynuyordum sonra yeraltı gü celi geldiğinde bırakmıştım. Ara ara takip ediyordum ve geçtiğimiz yaz oyuna büyük bi hevesle geri döndüm. Çt ye geldiğimde senin ve daha bir çok arkadaş gibi aynı sorunla karşılaştım. Açıkcası holde kasmadan akçe ile kondrit çekerek m1 tılsımına ulaştım. Oyunda emek sarf ederek kıyo asada bastım. Bu sefer hs düşük olduğu için alınmadım. Ardından hırs yaptım ve kasarak tüm kıyo seti bastım ve çt için full+m1 e ulaştım.
Ama açıkcası tüm bu olaylardan sonra oyunu oynama hevesim kaçtı. Ne ironik bi durum dimi? Çt ye girip o muhteşem gb de zaman geçirmek için oyunu oynuyordum ama şimdi çt ye girebiliyorken oyundan soğudum..
Şimdi ayda bi iki kere girip çt atıp çıkıyorum.
Kısaca oyunu ne için oynadığıyla alakalı bi durum, malesef..
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Elite
Çemberlitaşın anahtarı hiç bir zaman Meteorit 1, Meteorit 2 III tılsımı olmadı. Zaten genellikle Gaffar veya Gbmx grubunda en az 2 kişi full hasar tılsımlı oluyor 1 kişi orta hasarlı genellikle bozmalara bakan büyücü olduğu için bosslarda 1 büyücünün m1siz yada hasarsız olması pek bişeyi değiştirmiyor. Hazır bu konu açılmışken Eminönü sunucusunda sırf Meteorit 1 Tılsımı olmadığı için yada tılsımı olup üstü full olmadığı için Gaffara giremeyen arkadaşlar varsa özel mesaj yoluyla ulaşsınlar skype adreslerini iletsinler iletişim için uygun vakitte çemberlitaşın yolunu tutalım tabi oyun açılırsaFireFighter095 yazdı:Merhabalar , aklımıza birşey takıldı.
Büyücümüzün üstü full kıyamet ancak M1 tılsımımız yok.
Full kıyamet bir büyücü olmasına rağmen ÇT anahtarı hala daha M1 tılsımı mıdır ?
M1siz girse tüm grubu hiç mi eder , tüm dengeleri mi bozar , uyumsuzluk mu yaratır ?
Aydınlatıcı yorumlarınızı bekliyoruz
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Çok takıldınız bu konuya. Tılsımı olan tılsımlıların grubuna girer, hızlı keser, tılsımı olmayan arkadaşlar da tılsımsızlarla girer yavaş keser, tılsımı olmayan kimselerin tılsımlılarla gruba girmesi bana saçma geliyor. Yardımsever arkadaşlara birşey demiyorum. Ancak olmaması durumunda, tılsımsızların tılsımlıların grubuna giremeyip laf söylemesi abes muktebes. Bu bence tamamen üşengeçliğinizden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Tekrar diyorum, gir m1 sizlerle gruba, kaybetceğin yarım saat, en azından kendinle eşit ( Tılsımsız ve düşük hasar, düşük can, düşük şifa bilgisi diyebiliriz. ) insanlarla takıl bu kadar basit. Bu arada hani sen de de m1 m23 falan var derseniz, sadece şifacım var gazap, ve şifa ile sabahlayarak, para kasarak gazap 1 3 tılsımımı aldım. Sonuç olarak, fakirler sizi diyen adam da haklı, sonuçta aylarını vermiş ve almış tılsımını, sizi de hor görmesi normal. Emek ver senin de olsun çocuklukla tek alakası takıldığı tavır. Dürüst olayım, m1 im olsa ben de m1 i olmayan arkadaşları istemem. m1 im olmayınca da m1 i olmayan arkadaşları tercih ederim. Herkes kendi dengi ile oynamak ister yanlışsam düzeltin 
- Bloodest123
- Acemi Savaşçı
Şart denemez fakat hızlı gitmek isteyen gruplar için gerekli bir tılsım.
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Övünmek gibi olmasın ama çok şükür m1+2000 hs var ama met 2 3 yok diye almıyorlar 
- veedatturan
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Özgürler
Şimdi M1 olanı bile adam yerine koyup GB lerine alınmıyor. Met 2 III gibi bir muhabbet daha çıktı. Hadi hayırlısı bakalım