Meran'da Dün Gece Yaşanan Olay TOLHILDAN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ozanba9999
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: Meran'da Dün Gece Yaşanan Olay TOLHILDAN

Mesaj gönderen ozanba9999 »

Sinyor yazdı:
ozanba9999 yazdı:
Sinyor yazdı:
ozanba9999 yazdı:
Sinyor yazdı:Dün gece saat 10 sıralarında telefon hesabımızda olan bir karakterimize birisi girdi yüklü miktarda tılsım çalarak kayıplara karıştı. Sizinde bildiğiniz gibi telefon hesaplarında şifrenin kendisinde de olması gerekiyor ki karaktere girebilsin. Şifrem ben dışında hiç bir arkadaşta yoktu. Adam çarlarımıza geçip doğululara bu oyunda yer yok dedi. Sırf Kürt olduğumuz için oyunda ırkçılığa mağruz kaldık dün itibari ile. O karakter gittikten sonra 15 dk sonra bir karaktere daha girebildi. Adam istediği karaktere girip çıkabiliyordu. Sunucu karma karışık oldu tek bir GM veya yönetici gelip olayı çözmeye çalışmadı. Yaşanan olay ve bize yapılan ırkçılık içler acısı Meran'a girip sorabilirsin Tolhıldan loncasının herhangi bir ırkçılığını gören oldu mu diye. Loncamızda Türk'te Kürt'te Arap'ta kardeşlerimiz vardı tüm meran camiası biliyor. İstediği karaktere girebilecek kadar güvenlik zaafiyeti varsa biz neye güvenerek bu oyunu oynayacağız diyerekten dün tamı tamına 18 kişi birden karakterlerimizi silip oyunu bıraktık. Yönetime burdan sesleniyorum bu işin arkasında herhangi bir yönetici veya bir şey var mı varsa neden yaptılar tek bir ırkçılığımızı ayrımcılığımızı göstersinler hepsinden burda özür dileyeceğim. Neden yönetici diyorum çünkü adam istediği çara girebiliyor istediği şeyi yapabiliyordu dün gece. Mantıklı gerekçeli açıklamalar bekliyoruz. Yoksa elimizde ki fotolar ile mahkemeye Sobee yönetimine dava açacağız teker teker. Ayda oyuna yatırdığımı paranın haddi hesabı yok sonra adamlar gelsin istedikleri karakterimize girip tüm tılsımlarımızı şıp diye aktarabilsin. Bilgisayar ile 7 yaşımdan beri haşir neşirim aynı zamanda teknik servistede 4 sene çalıştım. Herhangi bir trojen vb olay olmadı ki trojen olsa tüm loncaya birden nasıl atabildi. Nerull Nihat Özalp buraya gelip bize açıklama yapacaksın. Bu işin arkasında yönetim dışında mantıklı tek bir açıklama yok.

NOT: BU KONUYU SİLER KALDIRIRSANIZ DİREK SİZ OLDUĞUNUZU BİLİRİZ VE MAHKEMELERE DİLEKÇELERİMİZİ FOTOLAR İLE BİRLİKTE VERECEĞİZ KORKMAYIN VE GELİP İNCELEME YAPACAĞINIZI BİR ŞEY YAPABİLECEĞİNİZİ SÖYLEYİN 1 SENELİK EMEKLERİMİZ GİTTİ.

Geçmiş Olsun Kardeşim umarım en yakın zamanda olay çözülür bugun o eleman klandan tılsımarlınızı yansıtıp satılık diyordu tekrardan geçmiş olsun mahkemeye başvurmaktan kaçınmayın
Teşekkürler dün olay sırasında sunucuda sende vardın anlattıklarımdan farklı tek bir şey varsa söyle kardeşim sende. Mahkemeye gideceğimizden hiç şüpheleri olmasın kimse keriz değil.
Gördüm Kardeşim Anlattıklarının Hepsi Ne yazıkki dogru keşke böyle bir olay hiç olmasaydı okadar verdiğiniz emekler tıılsımlar saatte sabahladıgınız günleri hatırlıyorum

Ne yazıkki bu kadar basit ve mantıksız bir olaya kurban gittik ama Allah şahidim olsun bu işin peşini bırakmayacam kim olursa olsun benim sabahlara kadar kastığım tılsımları bu kadar kolay çalamaz.

Bukadar emek harcadıgımız oyunda bukadar kolay şekilde karakterlerinize girip tılsımları alıyorlarsa ve bunu hiçbirşey olmamış gibi ertesi gününden klana satılık deyip yansıtıyorsa bu oyunun güvenliğinden şüphe çekeriz
xMeZaR/ASKLEPİOS

DieHunter

YASUO

2008 - ...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
-Mustafa Kemal Atatürk

Resim
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: SenSiyeGeL

Mesaj gönderen Sinyor »

Tüm meran gördü adam oyuncak gibi çarlarımızı dolaşıyordu farklı şehirlerdeki farklı kişilerin hesaplarına girebiliyordu.
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinyor »

NERULL Nihat Özalp seni bekliyorum gelip bu olayı burda çözeceksin yoksa bu işi yokuşa sürebildiğim kadar süreceğim avukatlar tutup gerekeni yapacağımdan emin olabilirsin.
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ
NormanReedus
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen NormanReedus »

Vay be. Demek Kürtsünüz diye öyle yaptı he. :D Lafım meclisten dışarı son günlerde yaşanan olaylar neticesinde herkes gergin.
+18 TWD #Norman Reedus.
Gizlenmiş İçerikGöster
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Hırsızlık konusun da birşey diyemiyorum da ırkçılık yapan arkadaşlarımızı kınıyorum.

Şahsım olarak da Arabım ve doğuluyum. Velakin bu durum Türklüğüm konusunda hiç bir şeyi değiştirmez. Türk bayrağının altında, Türk toprağının üstünde, Türk sınırları içerisinde yaşamaktan, kimliğimde T.C yazılmasından gurur duyuyorum.

Zaten bu tür konular yüzünden ülkemizde karışıklıklar çıkıyor.

Rabbim vatanımızı, milletimizi korusun, sözlerimi Efendimiz s.a.v'in veda hutbesinden bir hadisi ile bitirmek istiyorum,

"Acemin, Arap'tan, Arab'ın Acem'den, kırmızının beyazdan, beyazın kırmızıdan üstünlüğü yoktur."
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinyor »

Tılsımlarımızı çalan şahıs şu an meranda oyunda yöneticileri Meran'a bekliyorum.

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Şifreni kimse bilmiyorsa 2 kesin şey vardır.

1.güvenlik sıkıntısından oluşan hacklenme
2.yönetim ekibinde gm sıfatında ve gma sıfatında olan kişiler oyuncuların şifresini aynı normal bir yazı gibi görürler. Bunun sonucunda doğabilecek sorunlar(şifreni paylaşmamışsan eğer) sadece yöneticiler ile ilgilidir .

3.bir ihtimal olacağına inanmıyorum .
Kendini taşımayı bilen yönetici zaten ne demek istediğimi anlamıştır. Yazı silinmesi gibi bir yazı tipi değildir. Sadece bilgilendirmedir.
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

MaHKuMII yazdı:Şifreni kimse bilmiyorsa 2 kesin şey vardır.

1.güvenlik sıkıntısından oluşan hacklenme
2.yönetim ekibinde gm sıfatında ve gma sıfatında olan kişiler oyuncuların şifresini aynı normal bir yazı gibi görürler. Bunun sonucunda doğabilecek sorunlar(şifreni paylaşmamışsan eğer) sadece yöneticiler ile ilgilidir .

3.bir ihtimal olacağına inanmıyorum .
Kendini taşımayı bilen yönetici zaten ne demek istediğimi anlamıştır. Yazı silinmesi gibi bir yazı tipi değildir. Sadece bilgilendirmedir.
GMler şifreyi göremez arkadaşım.
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Merhaba arkadaşlar;

Öncelikle şunu belirtelim ki; en alt kademeden en üste hiçbir yetkili sizlerin şifre gibi kişisel bilgilerinize kat'iyen erişemez. O sebeple bu işi destek ekibinden birisinin yapmış olduğunu düşünmeniz gerçekten üzücü bir durum. Zira bir çok kez dile getirdiğimiz gibi; her birimin her işlemi ve hareketi gözlenip, kontrol edilir. Keyfi bir işleme dahi müsamaha gösterilmez iken böyle ciddi bir ithamda bulunmanız ironik bir durum.

Konuya gelince; konu sahibi arkadaşın İletişim/Destek Formu aracılığı ile bizlere müracaat ettiğini görmekteyiz. Bu hususta incelemelerimiz devam etmektedir ve en kısa sürede tamamlanıp yanıt verilecektir. Bu gibi üyelik ile alakalı durumlara forum kanalından destek veremeyeceğimizi hatırlatırım. Konuyu tartışmaya yöneldiği için kilitliyor, benzeri konular açmaktan kaçınmanızı ve tarafınıza destek birimimizden verilecek yanıtı beklemenizi önemle rica ediyorum.

Saygılarımla.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön