Yeni Başlamak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Re: Yeni Başlamak

Mesaj gönderen TabipYarbay »

MaHKuMII yazdı:Yeni Başlayan Birine Yardım Ettim. daha sonra tam 1 ay boyunca 20 30 kısıye yardım ettim :) en sonunda fark ettim ki , bu kastığım ve yardım ettiğim bütün karakterlerin hepsi ilk yeni başlayan çocuğa yardım ettiğim kişinin komşusu arkadaşı kardeşi teyzesi oğlu falan filandı :D
Şimdi hiç yardım etmiyorum ve çok mutluyum :) ( şaka bir yana )
Sayende 10 larca yeni arkadaslar baslamis oldu ne mutlu sana umarim ilerde vesile oldugun icin senin kulaklarini cinlatmazlar :D
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: Yeni Başlamak

Mesaj gönderen MaHKuMII »

TabipYarbay yazdı:
MaHKuMII yazdı:Yeni Başlayan Birine Yardım Ettim. daha sonra tam 1 ay boyunca 20 30 kısıye yardım ettim :) en sonunda fark ettim ki , bu kastığım ve yardım ettiğim bütün karakterlerin hepsi ilk yeni başlayan çocuğa yardım ettiğim kişinin komşusu arkadaşı kardeşi teyzesi oğlu falan filandı :D
Şimdi hiç yardım etmiyorum ve çok mutluyum :) ( şaka bir yana )
Sayende 10 larca yeni arkadaslar baslamis oldu ne mutlu sana umarim ilerde vesile oldugun icin senin kulaklarini cinlatmazlar :D

Kulaklarımı çınlatıyorlar ama Görevler ve grup bölgeleri için çınlatıyorlar :)

Belki inanmazsınız Ama Oyuna Her Girdiğimde en az 9 10 tane görevlerini yapıyorum :)

ve örnek bir oyuncu olmaktan gurur duyuyorum :) Arada bölgeden klandan bazı kendini bilmezlere saydırsakta :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön