Şaheser Üretimi Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Re: Şaheser Üretimi Hk.

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Vico yazdı:
FireFighter095 yazdı:Merhabalar ;

Şahsen ilk adım olarak şifacı açmanı öneririm.Üstte arkadaşın dediği gibi kolay dizersin , kolay gruplara girersin Çt hariç(girişte tek sen şifacıysan alırlar ancak yanında mev asalı biri varsa katiyen giremezsin)
Şifacı ile grup bölgeleri hakkında bilgi edinirsin.Şifacıdan başka karakterin için bilgi birikimin olur en azından.
Ama şunu dillendiriyim,şifacıma mevlana asa ürettim.Beni 10 basamak üste çıkardı.ÇT ve diğer gruplarda hiç zorlanmıyorum.
velhasıl kelam şifacıyla başlamalısın :)
Ben de o yönde gideceğim. Yani ya şifacı açar devam ederim ya oyunu bırakırım, zaten çok bir bağım kalmadı :D
Biraz bakındım, sığınak ve migrattan dizilecek itemler kolay oluyormuş şifacıyla. Sıkıntı ÇT'de başlıyormuş zaten. Ben hele bi 49 olayım hele bi sığınak migrat itemleri hallolsun ondan sonra ÇT'nin derdine düşeriz :)
Aksine tam tersi :) Bak sığınak ve migratta rahat 3 ay zaman harcadım , istediğim itemler düşmedi.Hala daha düşmüyor.Ama çt girmeye başladım hemen hemen 1 hafta önce , neredeyse siyanür set asa ve pant. Hariç bitti.Diğer setlerden de birer parça aldım.Çt şifacı için çok rahat diziliyor.Bir de şöyle birşey var , ben girmeden önce diyordum çt zor , nasıl halledicem diye.aslında en kolay bizim işimiz.Ck dağıt , şifa bas :) Çt girmeye başlayınca asıl oyun keyfi geliyor insana.
Şifacı doğru tercih olacaktır bence.
Kullanıcı avatarı
Vico
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Vico »

FireFighter095 yazdı: Aksine tam tersi :) Bak sığınak ve migratta rahat 3 ay zaman harcadım , istediğim itemler düşmedi.Hala daha düşmüyor.Ama çt girmeye başladım hemen hemen 1 hafta önce , neredeyse siyanür set asa ve pant. Hariç bitti.Diğer setlerden de birer parça aldım.Çt şifacı için çok rahat diziliyor.Bir de şöyle birşey var , ben girmeden önce diyordum çt zor , nasıl halledicem diye.aslında en kolay bizim işimiz.Ck dağıt , şifa bas :) Çt girmeye başlayınca asıl oyun keyfi geliyor insana.
Şifacı doğru tercih olacaktır bence.
En azından sığınak-migrata girmesi ve içeride yapılacaklar çok daha kolaydır herhalde. Durumun böyle olması insanın hevesini artırmıyor değil :) Şifacıda karar kıldım artık bakalım bundan sonra hayırlısı :) Dilerim senin de artık neyin eksikse tamamlanır :)
Kullanıcı avatarı
uzunyillarsonra
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: anatolia

Mesaj gönderen uzunyillarsonra »

Şöyle bi öneri verebilirim kendimce eğer elinde hatrı sayılır bir paran yoksa büyücü sınıfını kasmayı bence en sona bırak ilk önce şifacı-savaşçı kas daha sonrasında çevre yaparsın kendine savaşçını da tank yapıp bir süre madene yatarsın olmadı şifacı veya savaşçınla hol gruplarında xeno kasabilirsin bi m1 bi kıyamet asa alıp büyücünü de kasabilirsin arkadaşlarınla.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

uzunyillarsonra yazdı: Şöyle bi öneri verebilirim kendimce eğer elinde hatrı sayılır bir paran yoksa büyücü sınıfını kasmayı bence en sona bırak ilk önce şifacı-savaşçı kas daha sonrasında çevre yaparsın kendine savaşçını da tank yapıp bir süre madene yatarsın olmadı şifacı veya savaşçınla hol gruplarında xeno kasabilirsin bi m1 bi kıyamet asa alıp büyücünü de kasabilirsin arkadaşlarınla.
Katılıyorum.Aynı düşünceyi oyundaki bir arkadaşıma söyledim.Ama kendisi tankını ofans yapmış.Hol'den çok sıkıldığını söylüyor.Ama bir yandan da büyücü ile de takılmak istiyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Şifacı açtığın zaman Çemberlitaş için grup bulman daha kolay olacaktır.Ama Şifacının büyü şifası en az 1300 ila 1500 arasında olmalıdır ki seni alsınlar.
SAvaşçı açtığın zman Çemberlitaşa Girebilmek için öncelikle Tankta Büyü Bozmalara Dikkat Etmen lazım.
bu dalda En iyi karakter Büyücüdür.İstenilen Her Ortamda İhtiyaç Duyulan Hatta 6 m1 girdiğin Zaman şifacıyla niye giriyoruz , ben bundan sonra grup bolgelerıne sıfacıyla gırmeyecem 6 m1 neyıme yetmıyor. dedirten olağan üstü bir karakterdir.
Her İşte Çırak olacağına Bir işte usta ol !
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Tıkla üret işi baya boğaldı ama aslında güzel ve kazançlı bir iş.. Satıcı +10-30m arası kazanıyor, alıcı ise zaman kaybından kurtulup direkt üretiyor.

Ayrıca üretim puanlarını istediğin kadar makine ile değiştirebilirsin?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Vico
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Vico »

uzunyillarsonra yazdı: Şöyle bi öneri verebilirim kendimce eğer elinde hatrı sayılır bir paran yoksa büyücü sınıfını kasmayı bence en sona bırak ilk önce şifacı-savaşçı kas daha sonrasında çevre yaparsın kendine savaşçını da tank yapıp bir süre madene yatarsın olmadı şifacı veya savaşçınla hol gruplarında xeno kasabilirsin bi m1 bi kıyamet asa alıp büyücünü de kasabilirsin arkadaşlarınla.
Maden çekmeyi ezelden sevmişimdir zaten ana geçim kaynağım, bel kemiğim o olacak. Savaşçı bu konuda defansıyla deparıyla çok daha avantajlı ama hicbir oyunda savaşçı oynamayı sevemedim biraz da o yzden şifayı seçtim grup bölgelerinin yanı sıra. Madeni şifayla da toplarım holde ben de sıkılırım çünkü :D

Bakalım neler olacak

“Genel Etkileşim” sayfasına dön