teşekkür ederim aklımın bir köşesinde sürekli bir şifacı seç diye dönüyorduRetaliation yazdı:Her sunucuda sifacilar çok talep edilen sınıftır.
Cümleten Selamun Aleyküm
Re: Cümleten Selamun Aleyküm
Yeteneklerimi nasıl vermeliyim peki forumda araştırdım ama net bir bilgi bulamadım şifacı oynadıysanız biraz bilgilendirirseniz sevinirimRetaliation yazdı:Her sunucuda sifacilar çok talep edilen sınıftır.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Şifa verme ve şifa bilgisi 15,can kurtaran 15,can verme 15,element ve fiziksel direnç 15,meditasyon 1,büyü bozma 5,iyileştirme çemberi 1 ve son olarak 1 puan artıyor. Bunu istersen ruh kalkanına veya çağrı yeteneklerinden birine verebilirsin.
dostum sakın başlama oyun iyide yönetim işkence ediyor bize 
hergün hüsran hergün acı
zindandaymışız gibi 
hergün hüsran hergün acı
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
dostum sakın başlama oyun iyide yönetim işkence ediyor bize 
hergün hüsran hergün acı
zindandaymışız gibi 
hergün hüsran hergün acı
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
neden öyle dedinki şimdi şuana kadar gayet güzel online sayısı gördüm benRecepBaS yazdı:dostum sakın başlama oyun iyide yönetim işkence ediyor bize
hergün hüsran hergün acızindandaymışız gibi
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Aleykum selam ;
Şifacı açmanı öneririm.Ben de şifacıyım ve kullanması şahsen büyücü kadar olmasada baya bir zevkli.Her grupta yer alırsın.Gazapçı olmayacaksan tılsıma gerek bile yok.
+5 yetenekli haliyle bu şekilde dağıttım yeteneklerimi.Gayet iş görüyor.

Şifacı açmanı öneririm.Ben de şifacıyım ve kullanması şahsen büyücü kadar olmasada baya bir zevkli.Her grupta yer alırsın.Gazapçı olmayacaksan tılsıma gerek bile yok.

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Resimle anlatman çok açıklayıcı olmus,umarım arkadaş bilgi edinir.FireFighter095 yazdı:Aleykum selam ;
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Herkesin bakış açısı farklı. Ben oyunun bu halinden zevk alıyorum. Her gün güzel geçmekte şu an. Allah nazarlardan saklandıRecepBaS yazdı:dostum sakın başlama oyun iyide yönetim işkence ediyor bize
hergün hüsran hergün acızindandaymışız gibi
Öncelikle tekrardan hoş geldin,
Şahsım olarak bildiğim iki sunucuyu söylüyorum; Bölge ve kalabalığı seviyorsan Eminönü uygundur. Maden vs. sakinlik için Kuklacı diyebilirim.
Şahsım olarak bildiğim iki sunucuyu söylüyorum; Bölge ve kalabalığı seviyorsan Eminönü uygundur. Maden vs. sakinlik için Kuklacı diyebilirim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN