İKV için bulunduğumuz bir çok öneriler bu oyuna yansıtılmış olunabilir ve İKV'de eksik olan yapılan hatalar bu oyunda daha güzel bir oynanış biçimi ile bize sunulabilir. Merakla bekleyip göreceğiz
Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
- VotkaSarap
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)
Karakterler arasında bir dengesizlik olmasın da nasıl olursa olsun. Her karakteri oynayan zevk alsın. Mesela İkv de olduğu gibi büyücü hızlı slot keserken savaşçı arkasından bakmasın. Bu durumda daha iyi bir sistem oturmuş olur.Yorukefe yazdı:O da olabilir ama benim bu konudaki şahsi düşüncem karakter sınıflarına ait iconlar oldu yönünde yani KAder Mühürleri derken bu 5 sınıfı kastettiğini düşünüyorum.VotkaSarap yazdı:Ayrıca bir düşüncem daha bunu eklemeyi unutmuşum. İKV'de bulunan tılsım sistemi gibi mühür sistemi bizi bekliyor olabilir. Sanki oyunun adı bunu çağırıştırıyor. Bunu Nerull un dediği gibi en kısa zamanda açılacak olan Kapalı Beta da görmüş oluruz.
Ayrıca Vezirx27 kardeşimizin dediği gibi öneride bulunduğumuz çoğu şey bu oyuna yansıtılmış ve İKV oyuncularının zevkine uygun bir oyun haline getirilmiş olabilir.
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Umarım çok eğleniriz bu oyundada bende oynayacağım takımım yok 
Diğer oyun türlerinin aksine mmorpg de bireysellik daha önemli sonradan bir takım bulman daha kolay fakat uyum sağlamak açısından kendi arkadaşlarınla başlasan daha yararlı olur.Luighy yazdı:Umarım çok eğleniriz bu oyundada bende oynayacağım takımım yok
Elbet bir sınıf diğerinden güçlü olacaktır fakat savaşçı büyücüye tek atarsa E-spor amacının dışına çıkar.VotkaSarap yazdı: Karakterler arasında bir dengesizlik olmasın da nasıl olursa olsun. Her karakteri oynayan zevk alsın. Mesela İkv de olduğu gibi büyücü hızlı slot keserken savaşçı arkasından bakmasın. Bu durumda daha iyi bir sistem oturmuş olur.
Ayrıca Vezirx27 kardeşimizin dediği gibi öneride bulunduğumuz çoğu şey bu oyuna yansıtılmış ve İKV oyuncularının zevkine uygun bir oyun haline getirilmiş olabilir.
@Vezirx27'nin de dediği gibi önerileri değerlendirmiş olabilirler.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RoA
Oyun MMORPG olacakmış. Yani rol yapma oyunu (ikvgibi).
Hevesinizi kırmak istemem ama sizin beklediğiniz tarzda bir oyun olmayacak.
MMORPG oyunu içinde MOBA'yı nasıl yapacaklarını merakla beklesem de tahminim; İKV'nin er meydanları formatına
benzer olacağı yönde.Topluluklar(KLAN/LONCA/TAKIM) kendi gruplarını oluşturup bu arenalarda rakipleriyle
savaşacaklardır.
Diyeceğim o ki 5 değil. Misyon ve Vizyonu olan gruplar kazanacaktır. :twisted:
MMORPG oyunu içinde MOBA'yı nasıl yapacaklarını merakla beklesem de tahminim; İKV'nin er meydanları formatına
benzer olacağı yönde.Topluluklar(KLAN/LONCA/TAKIM) kendi gruplarını oluşturup bu arenalarda rakipleriyle
savaşacaklardır.
uNSpokeeN
Yüzmebilenbalık
Er Meydanı gibi geniş bir harita olacaktır. Az çok tahmin ediyorum nasıl olduğunu. MMORPG olduğu için kişisel gelişim ve taktiksel zeka faktörü işin içine giriyor ve takım üyelerinin birbirine uyum sağlaması gerekiyor. Dolayısıyla birinin takımı taşıması gibi bir durum söz konusu olmayacak. Takımlara gelirsek ciddi bir takım ortamı oluşturacak.KiNGFiSH yazdı:Oyun MMORPG olacakmış. Yani rol yapma oyunu (ikvgibi).
savaşacaklardır.
Mustafa Kemal Atatürk
ikvden benzer bir şeyler yakalarız diye tahmin ediyorum.
Seviye sistemi ve karakter eşyaları bakımından benzerlik taşıyabilir.YemeLik yazdı:ikvden benzer bir şeyler yakalarız diye tahmin ediyorum.
Mustafa Kemal Atatürk
6 yıl ikv 3 yıl LoL oynadım taliplerimi bekliyorum 
auril & DoubleLift