İnşALLAHAmiR yazdı:Mezar taşlarına baktığımızda çok çeşit yok ve birbirleri ile aynı sadece o mezar taşında yelken simgesini yerleştirmiş ve mantıklı yapmış. Benim kanaatimce zwartan çemberlitaş bölgesini hazırladı ve sobee den ayrıldı son olarak da oyunun içerisine kendi mezarını yaptı... Oyun hakkında düşüncelerimde hiç iyi değil 2008 den bu yana oynarım tılsım sisteminden sonra oyundan soğudum ve çok nadir girerim oyuna, kısaca oyuna kısa zamanda güncelleme geldi geldi fazla sürmez oyun kapanır kapanmasa da oyuncusunu tamamen kaybeder...İnşallah iyi olur güzel yerlere gelir güzel oyunumuz hakkında hayırlısı...
Çemberlitaş Mezarlık ^^
- zamanvakti
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: -.-
Re: Çemberlitaş Mezarlık ^^
Beyazköşk (50) Tuğrabey (Şifacı)
Re: Çemberlitaş Mezarlık ^^
Her zaman diyorum, Çemberlitaş eklentisine kadar hatta daha ilerisine kadar Zwartan'ın parmağı bulunmaktadır!AmiR yazdı:Mezar taşlarına baktığımızda çok çeşit yok ve birbirleri ile aynı sadece o mezar taşında yelken simgesini yerleştirmiş ve mantıklı yapmış. Benim kanaatimce zwartan çemberlitaş bölgesini hazırladı ve sobee den ayrıldı son olarak da oyunun içerisine kendi mezarını yaptı... Oyun hakkında düşüncelerimde hiç iyi değil 2008 den bu yana oynarım tılsım sisteminden sonra oyundan soğudum ve çok nadir girerim oyuna, kısaca oyuna kısa zamanda güncelleme geldi geldi fazla sürmez oyun kapanır kapanmasa da oyuncusunu tamamen kaybeder...İnşallah iyi olur güzel yerlere gelir güzel oyunumuz hakkında hayırlısı...
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN