Tesla Küresi 3 tılsımı hakkında
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Tesla Küresi 3 tılsımı hakkında
Tılsım tesla 3 büyücülereve elektriğe karşı direnci olmayan ofans savaşçılara karsı cok etkili bir tılsım
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Eminönü oyuncularının çoğu ateşe direnç puanı veriyor : ) Çemberci büyücüler çok fazla olduğu için : ) Örneğin benim gibiKraToSs yazdı:elektrik bilgin 15 değilse ve dk yoksa karşı tarafdaki dirençliyse bide unutmadan oyununun çoğu elektrik direncine veriyor artık çok fazla vuramaz diye biliyorum ama başıboş dolaşan karakterlere çok iyi gelir

- Definder
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Özgürler
Mehmet diğer malzemelerini hazırlarsan reçetesini çekip üretirim sana.vahdet yazdı:Bu tılsımı nerden bulabilirim. Fiyatı ne kadar. Yada bana üretebilecek var mi
Reçete yok da bende.
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Üstadlar
Eğer elektrıkcı ve dk3 ıle kullanırsak gıuzel olur. Fakat fızıkcı olarak kullanırsak nasıl olurSeRRuh yazdı:Tılsımdaki hata eğer teslayı uzak mesafeden yönlendirirsen hala devam ediyor. Yakından yönlendirirsen hiç sıkıntı yaşamazsın. Hasarları hakkında 1500 civarı vuruyor eğer 15 puan verirsen 2000 civarı hasarı var direnç kırma ile bu hasar 6200leri buluyor eğer dükkandaki arttırıcıyı alırsan direnç kırma ile 7500 civarında bir hasar verebilir diye düşünüyorum.Hasarlar net değildir 3 aşağı 5 yukarı değişebilir.Direnç kırma III ile testlerim sonucu bu hasarlara yakın sonuçlar elde etmiştim. Fiyatı makul olduğu sürece kesinlikle her büyücüde bulunması gereken bir tılsım. Tılsımın faydasını gördüğüm bir anımı anlatarak sonlandırayım. Meteorda savaşırken 1 elektrik 1 fiziksel büyücü ile karşılaştım. Elektrik olan büyücüye teslayı yönlendirdim ve fizik olan büyücü ile savaşa tutuldum akabinde fizik büyücüyü kestiğimde yaklaşık 40 civarı enerjim kalmıştı tesla da diğer büyücüye kutup açtırmıştı kutuptan çıktığı gibi onu da kesivermiştim. Yani toparlamak gerekirse tesla 3 ile tesla gözcün varsa 2. büyücü olarak yanında taşıyorsun fiziksel hasara karşı pek dayanıklı olmasa da elektrik büyücüleri rahatlıkla kesebiliyor
-
romendiyojen
- Demirci Çırağı

- Lonca: Huzursuzluğum
Tesla 3 denemdim fakat sole bisi var cagri 3 tilsimndan bahsedeyim 15 puan verince savasciya 4 bn caktigini hatirliyordum 6 7 vurusta olmustu savasci 
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Üstadlar
Tesla 3 kullanan birisi fizikçi mi olmalı yoksa elektrikçi mi sizce. Hani elektrikçi olursa 15 puan elektrik bilgisine verdiğinden dolayı daha fazla hasar verir. Ve direnç kırma 3 tılsımı varsa da direnç kırma yaparak hem elektrık büyüsü ile güzel vurur. Hemde tesla ile iyi vurur diye düşünüyorum.
Şifacı ve savaşçılar iyi kesilir.
Şifacı ve savaşçılar iyi kesilir.