Klandakilere...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Klandakilere...

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Konuşmanin oldugu gibi savaşinda uslubu vardir ama bunun adi klan savaşi değil klan itliğidir (yanniş anlamayin mecazi)
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sheytanist »

KaraXHayalet yazdı:Konuşmanin oldugu gibi savaşinda uslubu vardir ama bunun adi klan savaşi değil klan itliğidir (yanniş anlamayin mecazi)
Herkesin kendi doğruları vardır birader.Klan itliği senin doğrundur,benim doğrularım yazdıklarım gibidir.Her türlü saldırıya acık olucak klandaki adam.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..

"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."

Sheytanist*
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Sheytanist yazdı:
xIxFeNoMeNxIx yazdı:
Sheytanist yazdı:Bence karizma satma işine ticaret diyelim char satma denilince akla başka şeyler gelebilir.Zaten oyunda sadece ben karizma satmıyorum,çok fazla kişi bunu yapıyor.Madende ki kişiye tölerans gösterme konusunda hem fikir değilim çünkü basıma sık gelen bir şey.Sonucta madende oturmak ticaret yapmak sayılmaz,eğer tölerans göstirceksem bunu ticaret esnasında göstermeyi daha uygun buluyorum.
Ne dediğinin farkındasındır umarım.Maden çeken kişiye dalınır ama charlarını köprü altında çalışanlar gibi satanlara satılmaz öylemi hemde sen buna ticaret diyorsun .İlginç...
Öyle bir yorum yapmışsın ki birader sanki çarı değil millet kendini satıyor..! Bilmem biliyor musun ama su an sadece ben karizma satmıyorum yada almıyorum yorumlarınızı ona göre atın.Bir dünya adam var karizma alıp satan.Ticaret değil de ne bu ? Sen köprü altı falan işin içine soktuğun zaman o işten çıkılmaz.Yazdığınız yorumlara dikkat edin..!!
fenomene katılıyorum ayrıca benim lafım sadece sana değil karizma satan herkese hiç kimse müsade istemesin isteyen istediğini söyleyebilir .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
DjNaDo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen DjNaDo »

Selamlar..
İlginç bir konu..
Klanda isen , ben senin ismini kırmızı renkle görüyor isem , sana sağ tıklayınca saldırabiliyor isem ve sende bunu kabullenmiş isen .. :
Sen vs yapıyorum da desen , karizma satıyorum-alıyorum da desen , işim var da desen .. Ben istersem vs nin ortasında gelirim seni keser giderim . İstersem tam karizma alıcakken seni keserim .İstersem işini yapmanı engellerim .
Birşey de deme hakkın yoktur .

Kimisine göre olması gereken: anlayışla karşılayıp vs'ne, karizma almana vb. engel olmamaktır .
Ama aksini düşünen olursa ve uygularsa buna 'gık' deme hakkın bile olmaz , olamaz .

Söylediklerim bir şahısa yönelik degildir . Ama isteyen üstüne alınabilir ;)
--DjNaDo - xxDjNaDoxx .
Kullanıcı avatarı
Savassultani
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Savassultani »

Bu nasıl bir sünepe beyindir ya.. Alışveriş yapana dalarım anlamam her saldırıya açık olsun diyor sonrada ben karizma satıyorum bu bi alışveriş diyo. Ebe akıllı alışveriş penceresinde yaptığımız şey sence patates soymak mı ? Az mantıklı olun be.
Kullanıcı avatarı
SuRReNDeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SuRReNDeR »

1EngiN1 yazdı:
Sheytanist yazdı:
xIxFeNoMeNxIx yazdı:
Sheytanist yazdı:Bence karizma satma işine ticaret diyelim char satma denilince akla başka şeyler gelebilir.Zaten oyunda sadece ben karizma satmıyorum,çok fazla kişi bunu yapıyor.Madende ki kişiye tölerans gösterme konusunda hem fikir değilim çünkü basıma sık gelen bir şey.Sonucta madende oturmak ticaret yapmak sayılmaz,eğer tölerans göstirceksem bunu ticaret esnasında göstermeyi daha uygun buluyorum.
Ne dediğinin farkındasındır umarım.Maden çeken kişiye dalınır ama charlarını köprü altında çalışanlar gibi satanlara satılmaz öylemi hemde sen buna ticaret diyorsun .İlginç...
Öyle bir yorum yapmışsın ki birader sanki çarı değil millet kendini satıyor..! Bilmem biliyor musun ama su an sadece ben karizma satmıyorum yada almıyorum yorumlarınızı ona göre atın.Bir dünya adam var karizma alıp satan.Ticaret değil de ne bu ? Sen köprü altı falan işin içine soktuğun zaman o işten çıkılmaz.Yazdığınız yorumlara dikkat edin..!!
fenomene katılıyorum ayrıca benim lafım sadece sana değil karizma satan herkese hiç kimse müsade istemesin isteyen istediğini söyleyebilir .
Şimdi charını satmak bana göre pek cazip değil + çok ezikce. Ben şifacımın karizması 100 değilse oynamıyorum gerisi amele önemli değil :D Para karşılığı kendini öldürtmek kadar sinir olduğum bişey yok çünkü bu oyunun senaryosuna aykırı bir kere.
DjNaDo yazdı:Selamlar..
İlginç bir konu..
Klanda isen , ben senin ismini kırmızı renkle görüyor isem , sana sağ tıklayınca saldırabiliyor isem ve sende bunu kabullenmiş isen .. :
Sen vs yapıyorum da desen , karizma satıyorum-alıyorum da desen , işim var da desen .. Ben istersem vs nin ortasında gelirim seni keser giderim . İstersem tam karizma alıcakken seni keserim .İstersem işini yapmanı engellerim .
Birşey de deme hakkın yoktur .

Kimisine göre olması gereken: anlayışla karşılayıp vs'ne, karizma almana vb. engel olmamaktır .
Ama aksini düşünen olursa ve uygularsa buna 'gık' deme hakkın bile olmaz , olamaz .

Söylediklerim bir şahısa yönelik degildir . Ama isteyen üstüne alınabilir ;)
Burda Nadir kardeşimde duygularıma tercüman olduğu için minnettarım.
Deep !
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Savassultani yazdı:Bu nasıl bir sünepe beyindir ya.. Alışveriş yapana dalarım anlamam her saldırıya açık olsun diyor sonrada ben karizma satıyorum bu bi alışveriş diyo. Ebe akıllı alışveriş penceresinde yaptığımız şey sence patates soymak mı ? Az mantıklı olun be.
Sünepe ? önce yazdığın kelimelere dikkat et kardeşim.Yapılan yorumlara bakılırsa yorum yazan arkadaslar arasında senden daha sünepesi yok !

O zaman klana girmiyceksin birader.Ben diyorum ki klanda olan adam her türlü saldırıya açıktır.Ben istediğim yerde istediğim zaman dalarım.Kimsede ağzını açamaz.Bu size çok dokunuyorsa girmeyin klana !

Yazdıklarımın aynıları banada başkaları tarafından yapılıyor.Daha bir kişiye tek kelime etmişliğim yoktur.O zaman banada hakaret,küfür etmeye kimsenin hakkı yoktur.Kendini tutamıyorsan,sinir hastasıysan klana girme arkadaşım.Patates soymanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim.Patates tıkamanın da !! Yani burda yorum atmasını biliyorsun, o zaman bana karizma alıp-satmadığınıda kanıtla.Bu sözüm sadece Savassultani'na geçerlidir...

Sheytanist*
Kullanıcı avatarı
Savassultani
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Savassultani »

Ben sana karizma alıp satmıyorum demedim ki, Ben karizma alanada satanada alışveriş yapanada dokunmam herkze eşit hak senin gibi egomanyak bi insan değilim kendi işime geldiği gibi olayları yorumlicam. Belli ki yaşın küçük yada mantığın yetersiz kalıyor bu duruma. Ne diyim hala anlamamışsın demek ki gerçekten ithamım doğruymuş sünepe beyinmişsin ... Soktuğun patateslere de dikkat et içinde falan kalır uğraşırsın :shock:
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Savassultani yazdı:Ben sana karizma alıp satmıyorum demedim ki, Ben karizma alanada satanada alışveriş yapanada dokunmam herkze eşit hak senin gibi egomanyak bi insan değilim kendi işime geldiği gibi olayları yorumlicam. Belli ki yaşın küçük yada mantığın yetersiz kalıyor bu duruma. Ne diyim hala anlamamışsın demek ki gerçekten ithamım doğruymuş sünepe beyinmişsin ... Soktuğun patateslere de dikkat et içinde falan kalır uğraşırsın :shock:
Burda yaş konusuna girersek emin ol aşağılarda kalırsın.Bak benim dediğimi herkes anladı bir sen anlamıyorsun.Klanda olmak HER TÜRLÜ saldırıya acık olmak demektir.Bunu ben uydurmuyorum oyuna gir sor oda yetmiyorsa nette arastır.Karşımdaki kişinin o an ne yaptığı beni ilgilendirmez dalıp yada dalmamak benim tercihimdir ve bu tercihi dalmaktan yana kullanıyorum varmı itirazı olan ?

Ben burda kimseye patates sokuyorum demedim.Yarası olan gocunur zamanında sana sokmuşlar belli ki. ;)

Sheytanist*
Kullanıcı avatarı
Qarizmaa
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Qarizmaa »

Düsmanı yolda görsende keseceksin,Karizma alım,satımı yaparkende keseceksin. ;) ;) Acımıyacaksın Düsman Herzamn Düsmandır :D ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön