Büyücü Çemberlitaş Yetenek Dağılımı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Büyücü Çemberlitaş Yetenek Dağılımı

Mesaj gönderen EYUNAL »

V1Pasa yazdı:Bence metorit ve bilgisi 15 kutup 15 meditasyon 15 konsantrasyon 15 kutup 15 büyü bozma 15 seklinde daha mantıklı meditasyon 15 iken kritik sansı artıyor. meditasyon 1 Tılsımı bile olsa işe yarar bence ama senin tercihin
Ben şahsen bir buyucunun tek yetenek kullanması taraftarı degilim.İdeal büyücü fiziksel buz dur ve yerine göre yıldırım buz.
Buz okuma yeteneği ister hasar versin ister vermesin en önemli avantajı yavaslatmasidır arkadaşlar özellikle hareket eden slotlarda avantaj sağlar.Yeri geldiğinde de tabi sadece fiziksel hasar
Ayrıca şu da var illa canın sıkılıncak klan savaşı yapacaksın yetenek sifirlamadan savaşa bile dalarsin .
Bana göre yetenek dizilimi metorit ve bilgisi buz okuma ve bilgisi kons kutup rüzgarı kesinlikle 15 olmalı büyü bozma ise 10 olabilir tılsım yoksa
EartHquaKe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EartHquaKe »

Bende genelde fizik 15 bilgi 15 kons 15 zihin 15 kutup 15 büyü bozma 15 medi 12 tesla 1 kulanıyorum
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen alpay1994 »

Kudret iksirin varsa bolca, buza da verebilirsin 5 er puan meditasyona 1 verip. Hem klan savaşında hem çemberlitaşta bazı yerlerde buzun faydasını görebilirsin.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent

“Genel Etkileşim” sayfasına dön