ORMANCI'NIN GÜNLÜĞÜ - BEYAZKÖŞK

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
wOODMAN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Orman Genel Müdürlüğü

Re: ORMANCI'NIN GÜNLÜĞÜ - BEYAZKÖŞK

Mesaj gönderen wOODMAN »

Merhabalar ANIDAŞ, nasılsın?

Şekersiz kahvemi almış müziğimi de açmış oyuna girmiştim girer girmez ''ViPLuighS'' ( emir ) pm attı abi Mavi engerek ve tazı görevlerim var yardım eder misin dedi bende tabi ki de dedim görevlerini yaptık.

Resim

Resim

Ardından ''Canıncehenneme'' ( Sinan ) Transformatör Asa'sı düşmediği için üretmeye karar vermişti ve Meran Mücehveri eksikti onun için İfliss'e de ziyaret ettik.

Resim

Ardından ''nymphe'' ( Özkan abi ) Met 2 3 alacaktı ona kefil olarak savaş 1'e geçtik oraya ''DeNiZGeZMiŞ'' ( Vedat) geldi o arada ona yaptığım iğrenç bi espiriyi de paylaşmak istiyorum :)

Resim

Ardından meteor da dolaşırken bi Arz denk geldi ve kaçmaya çalışmıştı elimden bende de biraz inat vardır ve onu yakalamak için elimden geleni yaptım :)

Resim

Resim

Diğer savaşlardan bir kaç kare ~

Resim

Resim

Bu fotoğrafa dikkatli bakın konsantirasyon 1 3 tılsımım var ve 1 kişiyi almıştım aralarından ;)

Resim

Biraz grup bölgesine girerlim dedik ve öncelikle 5 M1 X'e gidelim dedik.

Yol Savaşçısı
Resim

GBM X
Resim

Hadi buraya kadar gelmişken bi Gaffar Bey'e de ziyaret edelim dedik :)

Resim

Ne var lan benim tipim de ? :@ :)
Resim

Bu günlük bu kadar ANIDAŞ biraz çok fotoğraf oldu ama kusura bakma artık bugün sana veda ederken şunu söylemek istiyorum ; ”Önüne çıkana engel dersen, takılıp düşersin; basamak dersen, bir basamak yükselirsin”

Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen selitelis1046 »

Hayırlı olsun günlüğünün devamını dilerim . ( Oyunda aramız fazla iyi değil ama neyse ) :D
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
wOODMAN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wOODMAN »

selitelis1046 yazdı:Hayırlı olsun günlüğünün devamını dilerim . ( Oyunda aramız fazla iyi değil ama neyse ) :D
Teşekkür ederim , oyundaki nickin ''Halilbey'' ve ''IFouRLiFeMaSTeRI'' değilse dostumsun ;)
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Hayır onlar ile alakam yok . (ToMyHiLFiGeRs Mazotçi )
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
wOODMAN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wOODMAN »

selitelis1046 yazdı:Hayır onlar ile alakam yok . (ToMyHiLFiGeRs Mazotçi )
Sorun yok kardeşim
Kullanıcı avatarı
wOODMAN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wOODMAN »

Merhaba ANIDAŞ'ım ,

Bu aralar pek ilgilenemiyorum seninle bunun nedeni bilgisayarım bozuldu ve işlerimden dolayı pek aktif olamıyorum ama yeni bir savaşçı açtım onu kasıp serverin en güçlü savaşçısı yapmayı planlıyorum Şuanlık nickini saklı tutacağım yakında açıklarım :) kal sağlıcakla ...
Kullanıcı avatarı
wOODMAN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wOODMAN »

Merhaba ANIDAŞ'ım nasılsın ?

Seni aksattığımın farkındayım bu aralar da oyuna pek giremiyorum o yüzden lütfen kızma bana , bugün oyuna girme şansı buldum. Yeni savaşçım ile GBM X i kesmeye gitmiştik. Yolda ''ASİTTİR'' Gazi arkadaşım ile bir fotoğraf almak istedim oda kırmadı beni , buradan teşekkürler ona da :) Yol savaşçısı ve GBM X her zaman ki gibi boş geçmişti. Kendim için Gazi'ye Mevlana Ayakkabı vermişti sanırım daha önceden olduğu için sevinmedi pek :) Ona Ruh Döven Ayakkabı lazımmış onu da iletelim yetkililere :)

Resim
Kullanıcı avatarı
wOODMAN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wOODMAN »

Merhabalar ANIDAŞ , iyi geceler , nasılsın?

Yoğun bir iş günün ardından oyuna girdim.Dünden büyücü karakterimi boş oda da bırakmıştım hem Xenotim hem de Lonca puanı arttırtmak için ama maalesef girer girmez arz bir arkadaş direk kesti :/

Resim

O an sıkıldım zaten oyundan mısır çarşısına gittim Sığınaklara gideyim bari dedim orada Ömer ( ıMASSAKAı ) kardeşimi gördüm Er meydanına girdik orada bi selfie alalım dedik :)

Resim

Ardından büyücümde ki Büyü Bozma III tılsımımı satmaya oradan gelecek para ile savaşçıma bir kaç tılsım almak için tılsımımı BEYAZATLI ( Emre ) arkadaşımıza sattım . Ona da buradan selam olsun tekrar hayırlı uğurlu olması dileğiyle :)

Resim

Baktım klandan gaffara tank varmı dediler bende olmaz mı yaa dedim hemen pm attım :) FRANCO bunu da atacak mısın ? dedi bende hemen çatlattım bi fotoğraf :)

Resim

Günün en acı olayına gelirsek '' BİTMEYEN GAFFAR'' :(

Stuart Efendi Hidra Eldiven vermişti ama vardı ki :)

Resim

Gaffar Bey'i öldürmek için 2 Shen kara İksir 2 Düz Shen iksir 19 Tilki Kudretlendiren iksir ve 15 Dinazor iksirim gitmişti sanırım 7. deneme de kesmiştik ve sonucu madalya :( gaffardan soğumuştum resmen :(

Resim

Umarım bir daha böyle bi olay yaşamam , bugünlük bu kadar bir sonra ki gün görüşmek üzere kendine iyi bak ANIDAŞ :)
Kullanıcı avatarı
wOODMAN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wOODMAN »

Merhaba ANIDAŞ,

Artık grup bölgelerine girmekten sıkılmıştım bir LODOS neferi olarak Arz'lara karşı savaştım. Bi kaç fotoğraf aldım.

Arz Avı - 1
Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Daha farklı kişileride kesseymişsin iyimiş hep LadyMacbethX i kesmişsin . Ama bunlarda kötü deil .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön