Şekersiz kahvemi almış müziğimi de açmış oyuna girmiştim girer girmez ''ViPLuighS'' ( emir ) pm attı abi Mavi engerek ve tazı görevlerim var yardım eder misin dedi bende tabi ki de dedim görevlerini yaptık.

Ardından ''Canıncehenneme'' ( Sinan ) Transformatör Asa'sı düşmediği için üretmeye karar vermişti ve Meran Mücehveri eksikti onun için İfliss'e de ziyaret ettik.

Ardından ''nymphe'' ( Özkan abi ) Met 2 3 alacaktı ona kefil olarak savaş 1'e geçtik oraya ''DeNiZGeZMiŞ'' ( Vedat) geldi o arada ona yaptığım iğrenç bi espiriyi de paylaşmak istiyorum

Ardından meteor da dolaşırken bi Arz denk geldi ve kaçmaya çalışmıştı elimden bende de biraz inat vardır ve onu yakalamak için elimden geleni yaptım

Diğer savaşlardan bir kaç kare ~

Bu fotoğrafa dikkatli bakın konsantirasyon 1 3 tılsımım var ve 1 kişiyi almıştım aralarından

Biraz grup bölgesine girerlim dedik ve öncelikle 5 M1 X'e gidelim dedik.
Yol Savaşçısı

GBM X

Hadi buraya kadar gelmişken bi Gaffar Bey'e de ziyaret edelim dedik

Ne var lan benim tipim de ?

Bu günlük bu kadar ANIDAŞ biraz çok fotoğraf oldu ama kusura bakma artık bugün sana veda ederken şunu söylemek istiyorum ; ”Önüne çıkana engel dersen, takılıp düşersin; basamak dersen, bir basamak yükselirsin”