JiNGLeBeLLs ve ViPLuighS / Beyazköşk

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: JiNGLeBeLLs ve ViPLuighS / Beyazköşk

Mesaj gönderen Retaliation »

Ben hızlı gelişme diye buna derim,seni İKV'nin başına koysunlar kardeşim. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Luighy »

Ahaha Teşekkür Ederim :D
nymphe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Kadıköy Acil

Mesaj gönderen nymphe »

Luighy yazdı:Az Öncede Hesabıma Tesla Gözcü Satın Aldım Akçe İle Fakat 40. Seviyede Açılıyormuş O Yetenek Bu Arada Çemberlitaş Kutu Aldığım İçin Hesabım da Kasa Erişimi Lonca Lisansı Ve +5 Yetenek Puanı Eklendi Bütün Dürüst Ve Hırsız Olmayan Herkes Loncama Davetlidir İsmi Titanless Son Bir Şey Sizden Bir Ricam Var 40.Seviyede Yeteneklerimi Nasıl Vereyim

Not:
Tarihe 2015 Yazmışım Yeni Farkettim
Selam, Emir

Öncelikle Kıyamet Asan hayırlı olsun, umarım güle güle kullanırsın. Dün baya tatsız olaylar oldu yeni başlayıpta böyle olaylara karışman beni üzdü. Umarım bunlar sana bir tecrübe kazandırmıştır.Kimseye güven olmaycağını anlamışsındır. Bu tür alışverişlere kesinlikle karşıyım zaten bir daha yapmaycağını söyledin, yerinde bir karar olmuş.Neyse, bu kadar hızlı gelişmen bazen kafamda soru işaretlerine yol açıyor.Acaba bu çocuk daha önceden bu oyunu oynadı bizi mi trollüyor. :)Tabi öyle birşey olsa bu tür hırsızlık olayı ile karşılaşmazdın. Yetenek dağılımına gelicek olursak, üzerinde ki efsunlara göre değişkenlik gösterir. Artık oyundan bi hal çaresine bakarız. ;)
Son..
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Tamamdır abi daha önceden bu oyunu kuzenim oynuyordu ben hiç beğenmiyodum fakat onu oynarken izliyordum birde youtube'den videolarını izledim forumdaki günlükleri okudum biraz bilgim var :D düşüncelerin için teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

11 Ocak Pazartesi 2016

Bugün günlüğümü mobilden yazacağım oyuna girmedim fakat fazladan kalmış olan 5500 akçemi hesabıma yükledim ve Savaşçım (Adı Luighy Cumartesi Günü Açtım) için boz ayı kasa erişimi ve +5 yetenek puanı satın aldım ve daha sonra kullanmak üzere bir adet silah yükseltme aldım son olarakta bir adet isim değiştirme aldım ve Büyücüm Luighs ---> ViPLuighS oldu bundan sonra ismini böyle göreceksiniz büyücümün ve 35 akçem kaldı bugünde böyle bitti
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen alpay1994 »

Bu kadar çok akçe harcama bence oyuna. :) Bir süre sonra tılsım sistemi beklentilerini hasarının düşüklüğünü bahane edecekler sana, oyunda nymphe gibi adamlarla arkadaşlıklarını genişlet ve köklü bir loncayaya üye ol. Verebileceğim tavsiyelerim bunlar.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Teşekkür Ederim nymphe Abiye Sordum Meteorit 1 Tılsımı Gerekiyormuş Büyücülerin Üstünde Gördüğüm O Güzel Mavi Kıyafetleri Almak İçin Yavaş Yavaş Meteorit 1 İçin Para Biriktireceğim Zaten Yeni Bir Lonca Bulacağım Bunu Görevleri Kısa Yoldan Yapmak Ve Işınlanmak İçin Açtım :D Topkapıdan Mavi Ruh Taşlarından Işınlanabiliyormuşuz Bunu da Öğrendim İyi Oldu (Dün Öğrenmiştim) :D
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

11 Ocak Pazartesi 2016 (Devamı)

Dayanamadım ve oyuna girdim asam parlamış mı diye bakmak için 15 dakika oyunda bakındım ve nymphe abiye mesaj attım büyücülerin üstlerine giydikleri şeyleri nasıl temin edebilirim diye sordum oda bana çemberlitaş adı verilen grup bölgesine girip alabilirsin dedi fakat oraya girmek için sadece Kıyamet Asa yetmediğini Meteorit 1 adlı tılsımı da kullanmam gerektiğini söyledi ben de bunun üzerine legal para kazanma yöntemlerini araştırdım ve daha önceden açtığım 1 seviye olan savaşçım ile en iyi maden çekebileceğimi söyledikleri için büyücümü 49 seviyeye ulaştırıp savaşçımla 49 seviye olup maden çekecektim...

Forumda asanın parlaklığı ile araştırma yaptım ve parlatmak için silah yükseltme kullanıldığını fiyatının 1995 akçe olduğunu öğrendim ve satın alıp yönergeleri takip edip asamı yükselttim (Bunları dün yaptım) yükseltince isminin yanında (^) bu işaret çıkıyormuş bende girip baktım ve ismi Kıyamet Asa (^) idi çok mutlu oldum ve meteorit gücünü yükseltmek için yeni eşyalar aramaya koyuldum ve kennyS adlı karaktere en uygun gözlüğü sordum oda M2.5 Fiziksel Gözlük yanıtını verdi ve bana bunu 6.5 Milyon paraya satabileceğini söyledi bende ona çok teşekkür edip gözlüğü aldım daha sonra ise başka birisi Fevzi Bey İcadı Cevriye Sultan bilmemnesi bir yüzüğü 1 milyon paraya satabileceğini söyledi ve onu da aldım böylece bugünüm sonlandı

Not: Bugün oyuna girmeyecektim fakat sırf asa için girdim kendime yeni bir lonca arıyorum çemberlitaş kutum var saygılıyım ve hırslıyım davetlere açığım okuduğunuz için teşekkür ederim...
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Yazmayı Unutmuşum Fevzi Bey Modeli Cevriye Hanım Modeli İtemleriniz Alınır
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi